Προσωπικά δε μου άρεσε.
Παρ'όλα αυτά καλή κίνηση να υπάρχει έστω και μια εκπομπή μοτοσυκλέτας.
Δεν μου άρεσε το στυλ των παρουσιαστών (δεν εννοώ ντύσιμο έτσι), θα ήθελα να είχε όντως παρουσιάσεις μοντέλων και όχι απλά ένα video που κυκλοφορεί στο δίκτυο, θα ήθελα να έχει παρουσιάσεις προϊόντων εξοπλισμού και άλλα. Σίγουρα ήταν η πρώτη εκπομπή, οπότε περιμένουμε βελτίωση!
![]()
λογικα θα γινουν ολα αυτα στην συνεχεια.πηρε πολυ χρονο το πανελληνιο πρωταθλημα βασικα.φανταζομαι αν δουν οτι ο κοσμος βοηθαει την προσπαθεια και βλεπει την εκπομπη,θα πανε ολο και πιο ψηλα..μακαρι,ειναι κατι πολυ ομορφο..αξιζει τον κοπο η προσπαθεια...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ωραια ηταν και νομιζω μπορει να γινει πολυ καλυτερη οσο τα παιδια παιρνουν εμπειρια.
Το trike λιγο δεν κολλαγε και θα ηθελα να δω και κανα test ride, εξοπλισμο αναβατη κ.α.
Μπραβο τους παντως.
![]()
Aπ τ ολότελα ...... μπράβο τους ! Πιστεύω θα βελτιωθεί....
Παιδιά η εκπομπή ειναι ημιωρη και εκτός απ μηχανές ασχολητε και με το ποδήλατο εξου και του τίτλου moto&bike , όπου απο bike δεν είδαμε καθόλου αφού το τραικ πήρε το χρόνο του.
Συμπαθητική... Ελπίζω σε βελτίωση στα επόμενα επισόδια.
καλη συνεχεια
επιτέλους κατάφερα να τη δω κι εγώ
μπράβο για τη προσπάθεια παίδες. μια χαρά μου φάνηκε.
Tip. την επόμενη φορά που θα πάρετε συνέντευξη απο αγωνιζόμενο ξεκινήστε την ερώτηση με μικρή παρουσίαση του τι έκανε ο παίχτης ή με συγκεκριμένο συμβάν,
"Μάριε Κίτσουλα, 3 θέση στον αγώνα, μια μάχη σκληρή με τον Νεκτάριο Ατσίδα στους πρώτους γύρους, η οποία όμως δε συνεχίστηκε μετά τον 5ο γύρο. τι συνέβη?" όχι του στύλ ..... " Αγαθοκλή τις εντυπώσεις σου για τον αγώνα". δώστε πάτημα για να γίνει κουβέντα.![]()
Οι πληροφορίες μας οι απαιτήσεις μας, τα θελω μας κ τα γούστα μας ειναι αυτά που θα πρεπει να τα ζητάμε σιγά σιγά κ πιστεύω πως θα ακουστούν, θα βοηθήσουν κ θα εξελιξουν το επίπεδο της εκπομπής.
Άντε να πέφτουν προτάσεις!!!
Εγω θελω χώμα κ οδηπορικο!!!
Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....
crfoura εχεις καποια σχεση με την εκπομπη η καποιον συντελεστη της;
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....