Για every day beater, δεν ξερω αν θα το διαλεγα. Αλλα αν ειχα τη δυνατοτητα να εχω και ενα μονο για ΣΚ και βολτιτσες θα το ειχα στο γκαραζ και θα το γυαλιζα μερα παρα μερα.
Αξιολατρευτο ειναι....
![]()
Σαν κάτοχος σου λέω παρτο και δεν θα το μετανιώσεις
Εξαρταται παντα απο το τι ζητας,αν θες μηχανακι ξελασπωστρα ή ξεκ@υλωστρα :P εχωντας το 750 θεωρω ο,τι σε μεγαλο βαθμο στα παρεχει και τα 2.. Ο αυστριακος θεωρω πως παρεχει κυριως το 2ο σκελος (ξεκ@υλωμα).Οποιο και να επιλεξεις το ενα συμπληρωνει το αλλο θα ελεγα κατα καποιο τροπο παντα κατα προσωπικη μου αποψη για αυτο αλλωστε εχω και ενα funduro για μπαλαντερ οχι για θεματα ξεκ@υλωματος αλλα για αυτο που λεμε να κανω τη δουλεια μου(σε τετοια περιπτωση βεβαια ξεχνας το KTM).. Δυσκολο πολυ βεβαια να εχεις 2 μηχανακια. Οποτε γιατι δεν κοιτας και για κατι αλλο αρκετα πιο χρηστικο απο αυτα που περιγραφεις και να γλυτωσεις και το ''ξυλο'' απο τον αερα? Κατι π.χ σε TDM 900 ισως?
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Η αλήθεια είναι ότι το θέλω για καθημερινή χρήση, έχω και αμάξι αλλά πολύ δύσκολα θα το προτιμήσω αντί της μηχανής. Είδα και το 625 το παλιό του 2003 με μανιβέλα και αυτό. Αυτά που σκέφτομαι είναι οτι δεν έχουν καμία αντικλεπτική προστασία, δηλαδή θα θέλω να το αφήσω κάπου (εκτός του σπιτιού μου που έχω κλειστό πάρκινγκ) και θα είναι ένα μόνιμο άγχος.. Η σχετικά ακριβότερη συντήρηση την θεωρώ λογική γι αυτά που σου δίνει! Απλά θα έχω μόνο αυτό και σκέφτομαι οτι και θα ταλαιπωρούμε και θα το ταλαιπωρώ. Ειδικά αν κινούμε στο κέντρο και μπλέκω κάπου στην κίνηση.. το θέμα είναι οτι σκέφτομαι οτι μπορεί να είναι δικό μου χαμογελάω μόνο στη σκέψη.. Και το 640 prestige θα αρχίσω να κοιτάζω αλλά ποιές είναι οι διαφορές του με 660 και 625; και κάτι τελευταίο, τα μηχανάκια αυτά λειτουργούν με εργατοώρες;;
Το σκεφτομαι πάρα πολύ για την χρηστικότητα αφου θα είναι το μόνον που θα έχω... το tdm πολύ καλό μηχανάκι αλλα προσωπικά δεν με τρελαίνει!!
Για τη χρηση που το θες ενα απλο 640 ή ενας Δουκας ειναι οτι πρεπει.Κοιτα προς τα εκει![]()
Τις διαφορες τις γραφει ενα παληκαρι πιο πανω και αυτες που σου εγραψα εγω.Θα σου προτεινα αν παρεις smc παρε μοντελο με μιζα(και μανιβελα εννοειται)μην χτυπιεσαι με μανιβελα τωρα.Προσωπικη μου αποψη παρε lc-4 η duke 640(απο 2003 και μετα με high flow μοτερ),εξισου καλα οσο τα smc(παιχνιδιαρικα,ευχαριστα,αξιοπιστα)οπως σου ξαναειπα,κλειδαριες και τιμονιου και μην νομιζεις οτι δεν εχει γκαζι σε σχεση με τα smc,εμφανησιακα επισης ειναι σχεδον τα ιδια![]()
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!! Αρχίζω να κοιτάζω το lc4 prestige του '05 μοντ. αφού πρώτα το περάσω μια βόλτα από τον Χελιώτη!
Και πολυ καλα θα κανεις,δεν ανεφερα ονοματα μηχανικων πιο πανω(μην κανω διαφημηση και τετοια)αλλα ο συγκεκριμενος ειναι πολυ καλος και για μενα κορυφη στα ευρωπαικα μηχανακια,επισης ωραιος τυπος.Το prestige γιαμενα μακραν το πιο ωραιο lc-4,περασα αρκετα χλμ πανω στη σελα του,αμα σου κατσει κανενα με acrapovic ακομα καλυτερα και αν φοραει και απο λαιμους θα τρελαθεις!!!!!!:a015:
![]()
Εχω βρει ένα που είναι όλο μαμά εκτός απο ζάντες που είναι του δούκα οπότε λεω να κοιτάξω αυτο.. Και γω το θεωρώ κουκλί το μηχανάκι:.
Εγω θα έλεγα να κοιτάξεις και ενα 950sm με 500€ Περισσότερα
KTM...
Τα μόνα μηχανακια που αρέσουν σε όλους ,άλλα ελάχιστοι από αυτούς θα ήθελαν να είχαν ένα...
![]()