Αποστάτες εννοεί μάλλον. Ειναι σαν να του σφίγγεις τη προφόρτιση.
Αποστάτες εννοεί μάλλον. Ειναι σαν να του σφίγγεις τη προφόρτιση.
Run, rabbit run
Το ύψος του μπροστινού και την αρχική βύθιση ανεβάζεις με τους αποστάτες...
Τα κλασμένα ελατήρια δεν τα ευωδιάζεις, ότι και να κάνεις...
Το παχύτερο λάδι θα βελτιώσει την απόσβεση συμπίεσης αλλά θα χειροτερέψει την απόσβεση επαναφοράς...
Στην περίπτωση της συμπίεσης "βοηθάει" το κλασμένο ελατήριο - αλλιώς θα βουτούσες με τα μάτια σε κάθε φρενάρισμα αλλά θα κάνει πολύ περισσότερη ώρα να επαναφέρει το μπροστινό στο κανονικό ύψος γιατί θα υπάρχει ο συνδυασμός μεγαλύτερης αντίστασης στην επαναφορά (λόγω παχύτερου λαδιού) με την μικρότερη δύναμη αντίδρασης του ελατηρίου (λόγω κλασίματος)
Κοινώς, κινδυνεύεις να πέσεις με τερματισμένο μπροστινό σε μια λακούβα μετα από φρενάρισμα ή σε μια δεύτερη κοντινή με την πρώτη..
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
μπορεις να εχεις και δικιο αλλα εγω δεν παρατηρησα χειροτερη συμπεριφορα στην μοτο .βεβαια δεν κυνηγαω τις λακουβες και δεν το παω χωμα .η χρηση τις ειναι μες την πολη.
μπορεις να δοκιμασεις να φουσκωσεις και τα μπροστινα με 1 bar περιπου και να το δεις πως συμπεριφερετε
KLE 400-XT 250.
λοιπον εβγαλα τον αερα απο το μπροστινο (εχει βαλβιδουλες) και το μηχανακι εστρωσε.. οποτε λογικα τα ελατηρια μου και λαδακια ειμαι οκ το kle θα μεινει ως εχει ακομα.