ναι φιλος η φετα ηταν το κυριως πιατο..
μνημη που την εχεις ομως![]()
ναι φιλος η φετα ηταν το κυριως πιατο..
μνημη που την εχεις ομως![]()
Τι να σου πω ρε φίλε, μια 500αρα το μήνα πρέπει να είναι υποχρεωτική για κάθε μοτοσυκλετιστή, κάτι σαν συνταγή γιατρού ένα πράγμα.
Κάτι ο καθαρός αέρας, κάτι η πολύ καλή παρέα του Γιώργου (tommy dakar) δεν έμεινα με ξηρά τροφή τελικά, αλλά με σούπερ μεζέ στον Αθανάσιο Διάκο.
Γιώργο σε ευχαριστώ για την ξενάγηση στα μέρη σου, και θα ανταποδώσω με την πρώτη ευκαιρία![]()
Έχεις βάλει εδώ μέσα το ταξιδιωτικό που μου έλεγες? αν όχι είναι κρίμα, θα ήθελα πολύ να το διαβάσω, και νομίζω και άλλοι
Αριστερά η ψηλότερη ορθοπλαγιά των Βαλκανίων, και στο βάθος το χωριό Συκιά που "ζει" στην σκιά της.
Συχωρέστε την φωτογραφική μου ασχετοσύνη
Travel, Grow, Share
γεια σου ρε αντωνη με τις ανησυχιες σου
το παρακολουθυσα απο την αρχη και ελπιζα μπας και το μετεθετες καποια αλλη μερα. θαρχομουν παρεακι αλλα δεν....
παντα 500αρες να βαρας!!!!!!!!!!!
Όμορφα φίλε... αλλά την άλλη φορα φωτογραφία και από .... τον Μεζε ... όπωσδήποτε
![]()
ωραίος Αντώνη! Ίσως στην επόμενη μεζεδοπεντακοσάρα να είμαι και εγώ...
![]()
Αθανάσιο διακο έχουν γίνει τρελές γαστριμαργικες μάχες. Δυστυχώς... Όχι. Ευτυχώς είχα δουλειά. Δεν θα το γκρινιαξω κιολας![]()
αν είναι καλός ο καιρός, δε θα λεγα και εγώ όχι για ένα τσιμπηματάκι προς τα πάτρια εδάφη![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ωραίος ο Αντουάν. Η καλύτερη ψυχανάλυση είναι η σέλα(και όχι η γνωστή ΡωσοΟυκρανική σέλα, αν και...)
![]()
Me gusta la moto, me gustas tu....
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]