Το έβλεπα κι εγώ εκείνη την ώρα στον Alpha. Αλλά δεν το έλεγαν για Varadero, στην αρχή έλεγαν ότι ήταν TDM, το Vara το σκέφτηκαν αργότερα.
Έλεγαν μάλιστα οτι ήταν μηχανή εντούρο μεταποιημένη και με λάστιχα δρόμου για να μπορεί να κυκλοφορεί άνετα και στην πόλη αλλά και εκτός. Τη μηχανή super puma είχαν;![]()
http://tvxs.gr/news/ellada/o-drastis...grafeia-tis-xa
4 the record...
"Αναφορικά με τη μοτοσικλέτα μάρκας Honda, μοντέλου Africa Twin, βρέθηκε σε υπαίθριο χώρο πλησίον του ρέματος «Χελιδονούς», που βρίσκεται παράπλευρα στη χωμάτινη οδό Κρεστένων, περίπου σε 200 μέτρα απόσταση από τη συμβολή αυτής με την οδό Δεκελείας, στην Κηφισιά Αττικής. Λευκού - μαύρου χρώματος, έφερε στο λευκό μέρος της σχέδια ερυθρού - μπλε χρώματος.
Η μοτοσικλέτα δεν έφερε κρατική πινακίδα κυκλοφορίας, ούτε μπαγκαζιέρες. Στο σημείο του ντεπόζιτου έφερε προσαρμοσμένη δερμάτινη μπεζ επένδυση με σχέδια ακαθόριστου σχήματος, ερυθρού-μπλε χρώματος, ενώ στον ανεμοθώρακά της έφερε την ένδειξη «46». Σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, πρόκειται για την υπ’ αριθμ. ΖΥΧ-668 μοτοσικλέτα, η οποία αφαιρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Ιουνίου από την περιοχή της Καλλιθέας. (Η πινακίδα είναι προσαρμοσμένη στις φωτογραφίες και αποτελεί, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, απεικόνιση προς υποβοήθηση των πολιτών)."
Τα σπάει η έκθεση της αστυνομίας δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω!
Τελευταία τροποποίηση από Innersense; 05/11/2013 στις 09:34.
Προσέξτε τα όλα λέμε! Έχετε συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει κάποια υπηρεσία της αστυνομίας με Photoshopάδες που πληρώνονται από την τσέπη μας για να μας παρουσιάσουν κάτι τέτοιες γελοίες φωτογραφίες; Έλεος, διόρθωσε λίγο το perspective βρε άνθρωπε μου που προσπαθείς να με πείσεις ότι πληρώνεσαι επάξια και για την υποβοήθηση μου! ΕΛΕΟΣ! Αυτά είναι για να τα βλέπουν κάτι γιαγιάδες και να λένε πόσο έχει προχωρήσει η τεχνολογία!
ερώτηση: τα λάστιχα είναι τα conti trail attack I και φαίνονται σε καλή κατάσταση. Μήπως τα άλλαξαν πρόσφατα οι δράστες πριν την επιχείρηση δολοφονίας...? και επειδή τα conti TA 1 τείνουν προς απόσυρση από την αγορά, σε συνδυασμό με το ότι η μηχανή έχει κάποια αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά μήπως θα 'πρεπε να ψάξουν στους λαστιχάδες μήπως βρουν κάτι παραπάνω....?
Καθόλου άδικο, αλλά όχι για αυτό το λόγο. Πρέπει να είσαι κυριολεκτικά χεράς για να καταφέρεις να την κρατήσεις όρθια εν στάσει και να μη σου πέσει, ένας γνωστός μου που την είχε αγοράσει έπεσε 2 φορές σταματημένος στα διόδια προσπαθώντας να πληρώσει, από το πάθημα μόλις έφτανε διόδια την έβαζε στο σταντ, κατέβαινε, πλήρωνε, αλλά ήταν τόση η καζούρα από τους υπόλοιπους που τελικά έκανε την ενδεδειγμένη κίνηση και την πούλησε...