κάτσε ρε Mike, 2500 για GS 13~14 ετών ;;;
κάτσε ρε Mike, 2500 για GS 13~14 ετών ;;;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
...Δυστυχως, αν και δεν ειμαι λατρης αυτης της κατηγοριας μοτο, ξερω οτι οι τιμες ειναι πολυ τσιμπημενες, ειδικα για BMW...Αν θεωρεις τον εαυτο σου απειρο, καλο θα ηταν να παρεις μια δευτερη γνωμη,απο καποιο φιλο η γνωστο, πριν τον ελεγχο και αφου βεβαια τα βρειτε στην τιμη...Σου δινω ενα παραδειγμα ...ολες οι BMW1200 Cruiser πωλουνται απο 6.000 ευρω και πανω, ανεξαρτητου καταστασης και ηλικιας μοντελου...
why yes απαντάω
εγώ προσωπικά δε τα δινα ούτε για πλάκα...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ας μη τα έδινες... Ούτε εγώ 2500 για Hornet carb 600 ή για Africa ή πάει λέγοντας... Σκεφτείτε λίγο και κάντε και μια έρευνα στο car.gr πχ για να έχετε μια εικόνα. Οι τιμές πέφτουν προς τα κάτω, αλλά υπάρχει ένα όριο. Δηλαδή το ΚΤΜ μου που είναι του 2004 πρέπει να το δώσω 1000 ?
βασικά ο καθένας ζητάει ότι γουστάρει, στο είπα
την μηχανή μου την έδινε έμπορος ακριβώς 1500€ πάνω από ότι την πήρα εγώ από ιδιώτη πέρυσι τέτοια εποχή, και η μηχανή μου δεν είχε κάποιο πρόβλημα (τι διάολο, 1 χρόνο τώρα θα το χε βγάλει)
και δε μιλάμε για 1500€ στα 15000€, μιλάμε στο πεντοχίλιαρο
Τελευταία τροποποίηση από AristidisZ; 05/11/2013 στις 14:08.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Επισης, περα απο τις τιμες φαρμακειου... που θα συναντησεις, να σε προβληματισει λιγο και η φερομενη στην αγγελια ως χρονολογια του μοντελου που πουλιεται...Αλλο ενα παραδειγμα...ειναι δυνατον(ο νοων νοειτω..) να πουλιεται στην Ελλαδα MAGNA VT250 ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ 2007!?!(ελεος!) η xvs650 dragstar του 2012!??!! Αρα μετα την πρωτη οπτικη επαφη, να ελεγξεις τον αριθμο πλαισιου(τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια) και υστερα ολα τα υπολοιπα...Και κατι επιπλεον...δες λιγο με προσοχη τις αγγελιες ιδιωτων...σα να πηρε το ματι μου και μοντελα κατω των 2.000 ευρω...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
Τελευταία τροποποίηση από RORY FOR EVER; 05/11/2013 στις 15:34. Αιτία: προσθηκη/ορθογραφικο λαθος
Έχω το GS μοντέλο 2006 (δίμπουζο). Πριν το πάρω το έλεγξα στον Παναγιωτόπουλο στο Γέρακα που μου έδωσε το ΟΚ (το οδήγησε, το κοίταξε, και είχε κάνει και όλα τα σέρβις εκεί). Συνέχισα τα σέρβις εκεί και σε ότι έχω κάνει έχω κρατήσει τις αποδείξεις που αναγράφουν και τα χλμ. Οπότε κανείς δεν μπορεί να μου πει τίποτα. Όσες φορές πήγα να ζητήσω σε έμπορο βιβλίο σέρβις "να, κάπου εδώ ήτανε", " το τελευταίο σέρβις έγινε το 2008 γιατί ο ιδιοκτήτης μπάρκαρε κλπ"
δυστυχως για κατι καλο...θα πρεπει να βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη...Στο λεω εκ πειρας...Κι εγω λιγουρευομαι μια Midnight Star 1900 απο αγγελια...αλλα που ειναι τα ερμα τα 10.000 ευρω?Πρεπει να ανεβασεις σιγα σιγα το μπατζετ και να μη βιαστεις, λεω δεν ξερω...Σε καταλαβαινω πως νιωθεις, αλλα τι να γινει...αυτη ειναι η κατασταση στην Ελληνικη αγορα μεταχειρισμενων...
εσύ πιστεύεις ότι θα πάρεις μια μηχανή έτοιμη με 1300 ~ 1500 ευρώ ;
βάλε τον εαυτό στη θέση του πωλητή
έστω ότι θέλει να την δώσει π.χ. 1500, αλλά θέλει λάστιχα και ένα φλασάκι και 2~3 άλλες λαλακίες
πες ότι αυτά του στοιχίζουν 500 ευρώ
πες ότι τα βάζει πάνω
θα τα πάρει πίσω από τον αγοράστη ;
99% όχι
οπότε σου λέει σιγά μην ασχοληθώ...![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ακριβως ετσι εχουν τα πραγματα...