Σελίδα 2 από 64 ΠρώτοΠρώτο 12345671252 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 957

Θέμα: Είτε ξεχρεώσαμε, είτε όχι, να!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    'Eνας ελεύθερος χώρος διακίνησης ιδεών θα πρέπει να εμπνέει και ένα κύρος σαν χώρος για να εκφραζόμαστε ανάλογα τις πεποιθήσεις μάς. Το να υποστηρίζουμε τον μηδενισμό με τρόπο τόσο αντιδραστικό μόνο την έννοια του πανεπηστημίου δεν τιμά. Και φυσικά δεν είναι το πρόβλημα οι υλικές ζημιές αλλά η ευκολία στο να φθείρουμε έναν τοίχο είναι εξίσου το ίδιο με το να επιβάλουμε τις ιδέες μας σε κάποιον άλλο με τα μέσα που όλοι γνωρίζουμε..
    Πηγα καποια στιγμη στο Πανεπιστημιο Ιωαννινων.Ο ορισμος της παρακμης.
    Δεν γινεται να σεβαστεις αυτο το χωρο και σιγουρα δεν ενοιωσα σεβασμο για τον χωρο που υποτιθεται οτι θα βγαλει τους επιστημονες μας.
    Αλλα μην ξεχναμε οτι ετσι τον καταντησανε οι ιδιοι οι φοιτητες.Αν αυτο ειναι που τους αρεσει και αν δεν καταστρεφουνε τον χωρο που πληρωνουνε οι γονεις τους,να το χαιρονται.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    και μεις από πανεπιστήμια περάσαμε, δεν ήταν έτσι, μη τα ισοπεδώνουμε όλα...
    τεσπα...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    και μεις από πανεπιστήμια περάσαμε, δεν ήταν έτσι, μη τα ισοπεδώνουμε όλα...
    τεσπα...
    Διαφωνεις στο οτι καταντησανε σκουπιδοτοποι ,η λαθος καταλαβα?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    λέω ότι η εικόνα που έχω εγώ δεν είναι αυτή
    δε ξέρω από που είναι αυτή η φωτό, εγώ τελευταία φορά που πήγα σε ανώτατο ίδρυμα (φέτος τον Φλεβάρη αν θυμάμαι καλά), δεν αντίκρισα αυτό το χάλι

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    Αριστειδη δυστυχως σχετικα προσφατα ειδα κατι παρομοιο.Το χρωμα του τοιχου δεν φαινοτανε πουθενα και παντου υπηρχανε σκορπια αντικειμενα,σε μικροτερο βαθμο απο αυτα της φωτο,αλλα υπηρχανε.Δεν ειμαι υπερ των "Αγγλικων" πανεπιστημιων ,τα θεωρω πολυ δηθεν.Αλλα και αυτο το χαλι που γινεται στα δικα μας ειναι απαραδεκτο.

Η παρακατω φωτο δειχνει μερικα απο τα εργα που εκανε ο Θ.Παπαγιαννης απο τα αποκαιδια του Πολυτεχνειου μας.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC_0161.jpg 
Προβολές:	198 
Μέγεθος:	86,5 KB 
ID:	303644

Σε περιπτωση που δεν ετυχε να τα δεις ,εδω θα βρεις και περισσοτερα.
    http://theodoros-papagiannis.gr/el/taxonomy/term/210

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Κοίτα στην Ελλάδα υπάρχουν 2 κόλπα για να κάνουν μπίζνες τα τσακάλια.

Ο ένας είναι ΠΡΙΝ σου χαρίσουν κάτι να το κάνεις να δείχνει άνευ αξίας.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν η δημοασιογραφία και να κάνει ΙΕΕΚ χ... η φοράδα στ αλώνι,

ΙΧ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΠΙΖΝΑ !
    ανανήψαντας

ελληνικο ...

Όνομα:	100years-02.jpg 
Προβολές:	163 
Μέγεθος:	36,3 KB 
ID:	303648

αμερικανικο....

Όνομα:	us.jpg 
Προβολές:	164 
Μέγεθος:	8,3 KB 
ID:	303649

ρε μη τους βάζεις τέτοια, χαλάς τη μαγιονέζα...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    μη γενικεύουμε, δεν είναι όλες οι σχολές στην ίδια κατάσταση.
    Τουλάχιστον από εκεί που πέρασα εγώ, δεν έχει καμία σχέση με τους χώρους που βλέπουμε σε κάποιες φωτογραφίες.
    Ιδικά σε καταλήψεις μας, ο χώρος έμενε πιο καθαρός από όσο ήταν σε περιόδους κανονικής λειτουργίας (και επίσης το πανεπιστήμιο ήταν πιο ανοιχτό σε όλους, με διαλέξεις, εκδηλώσεις, συζητήσεις) . Αυτός ο τόπος δεν βγάζει μόνο κάφρους και κανείς δεν γεννιέται κάφρος. Αν αξίζει σεβασμού και αγάπης κάποιος χώρος, αυτό θα βγει. Το θέμα είναι τι κάνουμε για να δημιουργήσουμε το σεβασμό.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    ελληνικο ...
    αμερικανικο....

Όνομα:	us.jpg 
Προβολές:	164 
Μέγεθος:	8,3 KB 
ID:	303649
    από που είναι η πρώτη φωτογραφία?

Υπάρχει ένα ωραίο θέατρο, στην πανεπιστημιακή λέσχη (Ιπποκράτους 15 νομίζω)
    ο χώρος είναι πολύ παλιός και χρειάζεται πάρα πολλά χρήματα για συντήρηση. Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια τους φοιτητές να το συντηρούν μόνοι τους με έξοδα των συλλόγων τους και όχι του κράτους. Και στη δικιά μου σχολή γίνονταν τέτοια πράγματα.
    Θα ήθελα πολύ να δω Αμερικανό φοιτητή αν του λέγαν να βάψει μόνος του κτήριο της σχολής του...
    Οπότε μην τα τσουβαλιάζουμε όλα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από archi Προβολή μηνύματος
    από που είναι η πρώτη φωτογραφία?
    .

πο το Πανεπιστήμιο Αθηνών (στην Πανεπιστημιου …)
    σε αυτή την (κυριλε) αίθουσα γίνονται συνέδρια κ.λ.π και παλιότερα (νομίζω όχι πλέον) ορκωμοσίες …

σίγουρα , δεν την χρησιμοποιούν για καφετερία και σίγουρα δεν σημαίνει ότι oλοι οι χώροι όλων των πανεπιστήμιων στην Ελλάδα είναι έτσι ….
    Ήθελα να δείξω ότι ανάλογα το τι ΘΕΣ να δείξεις , μπορείς να δώσεις και καταλληλες φωτογραφίες … (καποιοι το λενε και προπαγανδα..)

Σίγουρα υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στα ελληνικά πανεπιστήμια (όχι αυτά που θέλει να προβάλει η κυβέρνηση και κάποιοι το λένε και προπαγάνδα) .
    ομως ,υπάρχουν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ μετά την έξοδο απ αυτά..

Τώρα , επειδή όλα κρίνοντα εκ του αποτελέσματος , αν χρειαστούμε ένα σοβαρό μηχανικο ή γιατρο κ.λ.π να προτιμήσουμε κάποιον που θα έχει τελείωσει το «μπιμπελο» πανεπιστημιο της .....Μαλτας ..

Τους «αναρχοαπλυτους» που εχουν τελειωσει το βρωμικο ρημαδι ΕΜΠ , Ι.Σ. κ.λ.π ας τους περνουν οι βλακες οι αμερικανοι…

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Πηγα καποια στιγμη στο Πανεπιστημιο Ιωαννινων.Ο ορισμος της παρακμης.
    Δεν γινεται να σεβαστεις αυτο το χωρο και σιγουρα δεν ενοιωσα σεβασμο για τον χωρο που υποτιθεται οτι θα βγαλει τους επιστημονες μας.
    Αλλα μην ξεχναμε οτι ετσι τον καταντησανε οι ιδιοι οι φοιτητες.Αν αυτο ειναι που τους αρεσει και αν δεν καταστρεφουνε τον χωρο που πληρωνουνε οι γονεις τους,να το χαιρονται.
    Μια και ανέφερες το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο...

Αν είχες περάσει στην σχολή Επιστήμης των Υλικών, όπου οι αντίστοιχες στην Πατρα και Ηρακλειο εντασσονται στις θετικές επιστήμες (ΦΜΣ για τους αρχαιότερους) ενώ στα Γιαννενα (θέλουν να) ανήκει στο Πολυτεχνείο (είναι η 4η σχολή που τους λείπει για να ιδρύσουν Πολυτεχνείο) και όλες οι διαβεβαιώσεις από το πανεπιστήμιο ήταν του στυλ: "μα ναι, θα βγήτε Μηχανικός του ΤΕΕ κ.λ.π. κ.λ.π." και έπαιρνες τα @@ σου (όπως αρκετός κόσμος), την κόβεις την δουλειά να "σεβόσουν" το ίδρυμα και τον "θεσμό"...???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    πο το Πανεπιστήμιο Αθηνών (στην Πανεπιστημιου …)
    σε αυτή την (κυριλε) αίθουσα γίνονται συνέδρια κ.λ.π και παλιότερα (νομίζω όχι πλέον) ορκωμοσίες …

σίγουρα , δεν την χρησιμοποιούν για καφετερία και σίγουρα δεν σημαίνει ότι oλοι οι χώροι όλων των πανεπιστήμιων στην Ελλάδα είναι έτσι ….
    Ήθελα να δείξω ότι ανάλογα το τι ΘΕΣ να δείξεις , μπορείς να δώσεις και καταλληλες φωτογραφίες … (καποιοι το λενε και προπαγανδα..)

Σίγουρα υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στα ελληνικά πανεπιστήμια (όχι αυτά που θέλει να προβάλει η κυβέρνηση και κάποιοι το λένε και προπαγάνδα) .
    ομως ,υπάρχουν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ μετά την έξοδο απ αυτά..

Τώρα , επειδή όλα κρίνοντα εκ του αποτελέσματος , αν χρειαστούμε ένα σοβαρό μηχανικο ή γιατρο κ.λ.π να προτιμήσουμε κάποιον που θα έχει τελείωσει το «μπιμπελο» πανεπιστημιο της .....Μαλτας ..

Τους «αναρχοαπλυτους» που εχουν τελειωσει το βρωμικο ρημαδι ΕΜΠ , Ι.Σ. κ.λ.π ας τους περνουν οι βλακες οι αμερικανοι…
    όπως ειπες, η αίθουσα είναι κυριλλέ, κλεισμένη όλο τον χρόνο πέραν λίγων ημερών που ανοίγει για ορκωμοσίες και συνέδρια...
    Γι' αυτό και έχει διατηρηθεί έτσι.
    Επειδή έτυχε λοιπόν να είμαι εγώ αυτός που έβαλε την πρώτη φωτογραφία, να πω πως μόνο προπαγάνδα δεν κάνω...

Το αν βγαίνουν μεγάλα μυαλά από τα Ελληνικά Πανεπιστήμια, νομίζω είναι γνωστό παγκοσμίως. Όπως βγαίνουν μεγάλα μυαλά και από την πάμπτωχη Ινδία. Αν αυτό οφείλεται σε ένα περιβάλλον σαν αυτό, ή στην κοινωνία αυτή, ή σε κάποια άλλη απόκοσμη δύναμη που ακόμα τροφοδοτεί με "ουσία" τα μυαλά αυτής της χώρας δεν το γνωρίζω. Το ζήτημα είναι αν -σαν φιλοπρόοδοι άνθρωποι που θέλουμε να λέμε ότι είμαστε- θα μπορούσαμε μέσα από ένα καλύτερο περιβάλλον να βγάλουμε περισσότερα και μεγαλύτερα ακόμα μυαλά...
    Δηλαδή επειδή έχουμε καλούς γιατρούς σημαίνει ότι τα Πανεπιστήμια σαν εκπαιδευτικοί δεσμοί λειτουργούν και παράγουν άψογα...?

Για μένα αυτή η φωτό δείχνει έλλειψη αισθητικής, έλλειψη αξιών, έλλειψη σεβασμού στο κτίριο, στον Θεσμό και στους συνανθρώπους που έρχονται από μακρυά για να σπουδάσουν εκεί μέσα...
    Ναι, με το αγαλματάκι με την τσουτσού δεν γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος, αλλά ίσως να είναι αλληλένδετο αυτό το καθαρό αγαλματάκι και ο καθαρός διάδρομος, με το ότι οι δρομοι της Ιταλίας, ή της Μάλτας είναι πιο καθαροί από τους διαδρόμους κάποιων Ελληνικών Νοσοκομείων.... Με ότι προεκτάσεις έχουν τα παραπάνω στην κοινωνία και στην ανθρώπινη προσωπικότητα...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Μια και ανέφερες το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο...

Αν είχες περάσει στην σχολή Επιστήμης των Υλικών, όπου οι αντίστοιχες στην Πατρα και Ηρακλειο εντασσονται στις θετικές επιστήμες (ΦΜΣ για τους αρχαιότερους) ενώ στα Γιαννενα (θέλουν να) ανήκει στο Πολυτεχνείο (είναι η 4η σχολή που τους λείπει για να ιδρύσουν Πολυτεχνείο) και όλες οι διαβεβαιώσεις από το πανεπιστήμιο ήταν του στυλ: "μα ναι, θα βγήτε Μηχανικός του ΤΕΕ κ.λ.π. κ.λ.π." και έπαιρνες τα @@ σου (όπως αρκετός κόσμος), την κόβεις την δουλειά να "σεβόσουν" το ίδρυμα και τον "θεσμό"...???
    και χάρη τους κάνανε και δεν το ξέρουν, τους φαντάζεσαι στην παρούσα φάση να έχουν μπλοκάκι και να πρέπει να πληρώνουν εισφορές στον ΟΑΕΕ?
    και στο δικό μου τμήμα το ίδιο παραμύθι χρόνια τώρα. Προσωπικά με 700€ μισθό που παίρνω αν ήμουν με μπλοκάκι θα τα είχα παρατήσει και θα ήμουν στο χωριό να φυτεύω κανένα λαχανικό

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    Ναι, με το αγαλματάκι με την τσουτσού δεν γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος, αλλά ίσως να είναι αλληλένδετο αυτό το καθαρό αγαλματάκι και ο καθαρός διάδρομος, με το ότι οι δρομοι της Ιταλίας, ή της Μάλτας είναι πιο καθαροί από τους διαδρόμους κάποιων Ελληνικών Νοσοκομείων....
    Μπερδεύεις την ύπαρξη της καθαριότητας με τους λόγους έλλειψής της..

Αν υποθέσουμε ότι το πανεπιστήμιο της Μάλτας είχε πάνω από 4 φοιτητές, ώστε να κάνουν μια ικανοποιητική κατάληψη, πολύ θα ήθελα να δω την τύχη της τσουτσούς του εν λόγω αγαλματίδιου...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 2 από 64 ΠρώτοΠρώτο 12345671252 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να τρελαθω ή οχι
    από rsp στο forum KTM
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2007, 20:07
  2. Ε όχι ρε φούτη μου να πούμε....
    από vaskunito στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2006, 17:05
  3. Απαντήσεις: 9