Χμμ... ψήνομαι, εκτός απροόπτου. 22.10 στην Αλίμου με βολεύει και μένα. Μην ανεβοκατεβαίνω Συγγρού, είναι ακριβές οι βενζίνες :P
Χμμ... ψήνομαι, εκτός απροόπτου. 22.10 στην Αλίμου με βολεύει και μένα. Μην ανεβοκατεβαίνω Συγγρού, είναι ακριβές οι βενζίνες :P
Life begins at 45°.
SONone και BLiTzER προστεθηκατε και απ'οτι καταλαβα θα μας βρειτε στο Ble..εκει που συνανταει η Αλιμου την Ποσειδωνος..(παντα στο ρευμα προς Γλυφαδα)...
Θα περιμένω εκεί, 22.10, άκρη, δεξιά λωρίδα. Κορνάρετε ή κάτι. Αν δεν είμαι, φύγετε ^^
Life begins at 45°.
Tελικά οι μπύρες και τα πιτόγυρα και το ποδόσφαιρο κέρδισαν την ωραία βόλτα που κανονίσατεαλλά με το καλό στην επόμενη θα είμαστε..
να τα περάσετε σούπερ και βάλτε καμια φώτο..by the way απόψε δεν έχει κρύο οπότε μια χαρά σας έκατσε
Ε αμα περνατε ΤΟΣΟ κοντα απο τα μερη μου, να κατεβω κι εγω...
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
πολυ φοβαμαι οτι θα ακυρωσω υπο το φοβο της βροχης...
εδω Περιστερι εριξε μια ψιλη, που δεν ηταν τιποτα σπουδαιο αλλα μουσκεψαν οι δρομοι...και επειδη ειδα οτι ερχεται και ενα κυμα γερο απο Σικελια μερια λεω να μην το ρισκαρω και να ακυρωθει απο μενα (οποιος αλλος θελει βεβαια μπορει να παει)...
ειναι κριμα να βγουμε και να φαμε μπορα...
nexti time με περισσοτερο κρυο και καθολου βροχη...
![]()
Και εδω εριξε και το ψιλοσκεφτομουν και εγω.
Οποτε και εγω μαζι σου!γιατι λιγη γλιτσα να εχει μαζευτει δε θα το ευχαριστηθουμε κιολας
Συμφωνω γιατι δεν πινω νερωμενη μπυρα...
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
Μιας και ξεσηκοθηκα μια γλυφαδα θα την παω.ναι ο καιρος δεν ειναι.next time
μπάλλα βλέπουν όλοι και δε θέλουν να το παραδεχτούν
στην επόμενη, με αυξημένες συμμετοχές![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε