Οι μποτες δεν φαινονται να εχουν κατι, και δε μου φαινεται και περιεργο.
Για να μην παρεξηγηθω τον χελιωτη μια φορα τον ειδα για το συγκεκριμενο μοτο, οποτε δεν εχω γνωμη.
Οι μποτες δεν φαινονται να εχουν κατι, και δε μου φαινεται και περιεργο.
Για να μην παρεξηγηθω τον χελιωτη μια φορα τον ειδα για το συγκεκριμενο μοτο, οποτε δεν εχω γνωμη.
Και τα 3 που ειδα ειχαν χτυπημενο πλαισιο και οι μποτες δεν ειχαν κατι.
Δε μου φαινεται περιεργο γιατι η διαμετρος του πλαισιου ειναι πολυ μικροτερη απο αυτη των μποτων.
Αλλού δεν είδα.
Και τα τρια που είδα ειχαν χτυπημένο σκελετό (λιγότερο ή περισσοτερο) και ουτε σημαδι στις μποτες.
Χωρίς να εχω το μοτο κοντά νομίζω πως όλα έχουν αυτο το "χτύπημα" που λες στο σκελετό. Gefr τσεκαρε το στο δικό σου αλλά εχω την εντύπωση πως έτσι βγαίνει από το εργοστάσιο. Στις δυο πλευρές
Τελευταία τροποποίηση από gefr; 15/12/2013 στις 16:53.
Παιδιά , το δικό μου που κοίταγα ...δεν έχει .
Βέβαια , εγώ έψαχνα για πληγές από μπότες κτλ , αλλά νομίζω πως ούτε αυτά τα σημάδια τα έχει .
Αυτό της φωτογραφίας φαίνεται καθαρά εργοστασιακό. Οι γούβες έχουν σχήμα μακρόστενο και σίγουρα δεν είναι από τις μπότες και από πτώσεις.
το 990 ειχε και εμενα,το 950 δεν θυμαμαι
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Το δικό μου 950 δεν έχει βαθούλωμα, αλλά έχει αντικατασταθεί το πλαίσιό μου, λόγω ραγίσματος σκελετού στην βάση του κεντρικού ορθοστάτη.
Τελευταία τροποποίηση από gefr; 18/12/2013 στις 17:22.
Έριξα μια ματιά κ στο δικό μου χτές και έχει και εμένα. Φαίνεται να είναι όντως εργοστασιακό γιατι όπως είπε και ο gefr είναι πολύ φλατ και επεκτείνεται κ πέρα απο το σημείο που πιθανά να έχει επαφή η μπότα.
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Άρα τί να συμπεράνουμε για τα 950 του Χελιώτη; μάλλον είναι εργοστασιακό και στα 950Αdv εκτός ολίγων εξαιρέσεων.
Στο 990Αdv που είδα υπάρχει.
Τελευταία τροποποίηση από gefr; 18/12/2013 στις 17:20.