ειναι φωτογραφικες καμερες?..εχουν δλδ φλας και λειτουργουν με ρανταρ και εφ'οσον διαπιστωσουν παραβαση ή ειναι απλα διαχειρισης κυκλοφοριας?![]()
ειναι φωτογραφικες καμερες?..εχουν δλδ φλας και λειτουργουν με ρανταρ και εφ'οσον διαπιστωσουν παραβαση ή ειναι απλα διαχειρισης κυκλοφοριας?![]()
φωτογραφικότατες.
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Ρε θα ριξετε εξω το πρωτογεννες πλεονασμα..... απο που νομιζετε οτι θα μαζεψουν τα φραγκα ?
Τασο αμα σου χτυπησουν την πορτα τιποτα μαυροντυμενοι βραδιατικα να ξερεις απο που ειναι...... Ο Στουρναρας παρακολουθει....
Αν το διαβάζετε αυτό, φέρτε και καφέ γιατί μου τελείωσε και βαριέμαι να παω να πάρω.
Φρέντο εσπρέσο μέτριο.
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Την κατσαμε. Καθημερινο περασμα με πολλα απο 3 γεφυρες
Σταματάνε φίλο πριν κάνα μήνα στο Ρέντη, έξω από το κλειστό γήπεδο βόλλευ του Ολυμπιακού
3 η ώρα το πρωί, ψυχή στο δρόμο, ο δικός μου πέρασε με κόκκινο
έρχεται από το ανάποδο ρεύμα περιπολικό
ανάβει φάρο, κάνει αναστροφή και τον σταματάει
"άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια"
"πάρτε τα"
"περάσατε με κόκκινο"
"το ξέρω, ήμουν όλη μέρα στο δρόμο, κλείνουν τα μάτια μου, απλά ήθελα να πάω σπίτι μου να κοιμηθώ"
"χρωστάτε στην εφορία ;"
κόκκαλο ο δικός μου
"όχι"
"περιμένετε"
πάνε, προφανώς χτυπάνε το ΑΦΜ, βρίσκουν ότι όντως δε χρωστάει, του δίνουν τα χαρτιά πίσω και του λένε καλό βράδυ....
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
σε σταματάνε 3 το πρωί, έχοντας περάσει κόκκινο σε περιοχή που δε περνάει γάτα τέτοια ώρα, και αντί να σε ψάξουν αν έχεις 3 κιλά κόκα, πιστόλια, αν είσαι λιάρδα, να σε γράψουν για το κόκκινο βρε αδερφέ, πάνε και κοιτάνε μήπως δεν έχεις πληρώσει τη δόση της εφορίας για να σε μπουζουριάσουνε
καλά τα λεγε ο Τζιμάκος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
τις πρόσεξα και εγώ πριν από λίγο που περνούσα από εκεί....
τελικά είναι κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας
στανταρ? θα ριξω αλλη μια ματια το μεσημερι ανεβαινοντας...
[QUOTE=Gi_4ce;2402409]στανταρ? θα ριξω αλλη μια ματια το μεσημερι ανεβαινοντας...[/QU
Θα περασω και γω το βραδυ απο εκει αλλα δε νομιζω οτι θα μπορω να διακρινω.
Παντως αν ειναι φωτογραφικες καμερες ειναι κατι μεγαλα κουτια και τραβανε το πισω μερος. Ετσι δεν ειναι?
Οπως αυτες στην Αττικη οδο.
Πέρασα από Πειραιώς προς Πατήσια,είδα ένα κάρο κάμερες αλλά δεν πρέπει να είναι φωτογραφικές.
Μου φαίνεται πως όλες αυτές υπήρχαν και πριν.
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu