Έλεος τι ήθελες δηλαδή για την κατηγορία που παίζει? Αλουμινίου με ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης κ pivot less εδραση του ψαλιδιου?
Έλεος τι ήθελες δηλαδή για την κατηγορία που παίζει? Αλουμινίου με ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης κ pivot less εδραση του ψαλιδιου?
δεν ειναι κακη ιδεα,εχω και αυλη και το πατρικο μου και αποθηκες
εξαλου η πρωτη μου μηχανη(ΙΤ250)ηταν για ενα χρονο και<του ξαδερφου μου>και ηταν στο σπιτι του.........
κοιτα ενα καλο<μου την εδωσε ενας φιλος για φυλαξη...>
κατσε να ερθει να δουμε ποσα μουρμουρια θελει και μετα κανουμε κουμαντα
Το πλασάρουν για supersport χωρίς φώτα και με τον 46 να το οδηγεί στην πίστα μπλα μπλα μπλα. Αυτό το πλαίσιο είναι για commuter. Για να μη μιλήσω για κανένα FZR250 από τα μακρινά '90ς...
http://i1005.photobucket.com/albums/...9082010008.jpg
Οι εποχές πια ειναι τελείος διαφορετικές σε σχέση με τα 90's 250άρια. Μιλάμε πια ο κόσμος θέλει άνεση στη πόλη,μούρη,κατανάλωση,πρακτικότητα για απλές χρήσεις με λίγα λόγια ένα τέτοιο μηχανάκι. Χέστηκε ο καθένας για το πλαίσιο αμα είναι απο αλουμίνιο η ατσάλι η καουτσούκ.
Είναι μια μηχανή που έχει σαν αγοραστικό κοινό πιτσιρικαρία (όπως και μένα βάζω μέσα) και το συγκεκριμένο είναι το πιο δυνατό και όμορφο σε σχέση με τους ανταγωνιστές του. Τουλάχιστον αυτούς στην ίδια κατηγορία κυβικών (ninja250r,cbr250r..).
αντε σε κανενα χρονο ραντεβου στην πιστα με 250αρια....![]()
who cares
jast for fan φιλαρακι......................
αμα τουρμπισω και ενα dkw θα ειναι ποιο γρηγορο,αλλα r25 δεν θα ειναι....![]()
Άμα τουρμπίσεις ένα dkw δεν θα δουλέψει και πολύ, το πιο πιθανό δεν θα δουλέψει και καθόλου.
Ένα R25 θα είναι πάντα ένα φτηνό (με την έννοια του φτηνιάρικου) μοτό για πιτσιρικάδες.
Και το Bros μια σε όλα καλύτερη και περισσότερη μοτοσυκλέτα, από όλα αυτά τα χαζοφτηνομηχανάκια που βλέπουμε στις μέρες μας, και σε άλλες εποχές θα γελάγαμε με τις προδιαγραφές τους.
Τελευταία τροποποίηση από Πολυμήχανος; 24/11/2013 στις 17:37.
Κλασσικά όπως έχουμε δεί και απο άλλες εταιρίες,πολύ επιθετική εμφάνιση βγαλμένη απο τις πίστες,και η ουσία δεν φαίνεται αντάξιά της.Δεκτή σαν στρατηγική,επειδή όμως πέρα του οτι δεν είναι αυτό που δείχνουν,είναι και αρκετά ακριβές,προσωπικά με αφήνει αδιάφορο αυτή η κατηγορία όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.Αυτό που θα ήθελα εγώ για μια τέτοια μηχανή,δεν είναι ούτε τετρακύλινδροι κινητήρες που να ανεβάζουν 20.000 στροφές ούτε παχουλά USD με άπειρες ρυθμίσεις,απλά αξιοπρεπή πλαίσια και όχι σιδεριές,φροντισμένες αναρτήσεις και όχι επιλογές low budget.Και χαρακτήρα,λιγότερο superbike και περισσότερο sport touring.Μια τέτοια μηχανή,θα την αγόραζα άνετα!