η φτερωτη της αντλιας προστατευεται απο σιτα-φιλτρο οποτε δυσκολα μπλοκαρει
δυστυχως παιζει και η πιθανοτητα να μην παιρνει εντολη κατα την εκτελεση του προγραμματος
στα ακριβα πλυντηρια με πλακετες τα πραγματα ειναι ζορικα
αν ειναι πιο απλο με περιστροφικο επιλογεα μπορεις να βαλεις χερι
μαλλον θα πρεπει να το πας στην απαντληση και να τσεκαρεις αν παει ρευμα στο μοτερ
οσο μπορεις ομως πιο μακρυα απο τον καδο ωστε να εισαι σε στεγνο περιβαλλον
Μιά αντλία που βλέπω αναφέρεται σαν ανακύκλωσης.
Αρα στην περίπτωση βλάβης της δεν πρέπει καν να πλένει οχι απλά να μην αδειάζει... νομίζω
οπως τα λεει εδω ο γεροντας
μην σου δωσει την ψευδαισθηση οτι μαγκωνει και καθαρισε,προσπαθησε να την κανεις πληρη κυκλο.μετα φυσα το λαστιχο εξαγωγης νερου
ακριβα-φτηνα ολα τα ιδια σκατα ειναι το δικο μου aeg της πεθεραςμου neff του αδερφου μου bosch και φρακαραν ολα στο ιδιο σημειο φτερωτη/απο γυαλακι,κουκουτσακι και λοιπες μαλακιτσες
τωρα οσο και να σπας το κεφαλι σου,δεν θα βρεις πως εχει περασει απο τοσες σιτες και φιλτρα
ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...........
Ποιά άντλία είναι καί τί.......άποχέτευσης..?? πλύσεως ..??
Καί πώς βγαίνει...??
Μεγάλο έργο,σόρρυ γιά τό μπέρδεμα πρίν.
Καλό κουράγιο
λοιπόν γύρνα γύρνα τη φτερωτή αφού έβγαλα το προστατευτικό της έβλεπα να γυρνάει αλλά με μια δυσκολία σαν να έσφιξε τσιμούχα κάτι, κάποια στιγμή είδα κάτι στο χρώμα της φτερωτής , δεν μπορούσα να το βγάλω με το χέρι και το τράβηξα με ένα κομμάτι σύρμα , και τι ήταν ? Ένα λαστιχάκι από αυτά που βάζουν οι χασάπηδες στο περιτύλιγμα, αυτέ οι γυναίκες κάνουν τα πάντα για να μας τυραννάνε.
Τώρα το έβαλα για μια μινι πλύση και βλέπουμε ....
στο πα δεν στο πα?![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Για την ιστορία το πλυντήριο αυτό το αγοράσαμε με την πρώην πριν το γάμο μας 12 χρόνια τώρα.
Λίγο πριν χωρίσουμε το πράγμα σταμάτησε να δουλεύει και έτσι το έβγαλε έξω στην αυλή , το κράτησα εγώ με σκοπό να το ξεβουλώσω, έφυγα το πήρα μαζί μου και τώρα αγόρασε καινούργιο, ένα καντάρι εβραίους
Παρακαλειται ο αρμοδιος μοντ να αλλαξει το ονομα του σουτερ σε "πουτ δε κοτς νταουν"
![]()
Καλημέρες. έχουμε το ίδιο πλυντήριο και δουλεύει καθημερινά εδώ και 14 χρονάκια...
Πρόπερσι τον Αύγουστο αποφάσισε να μην ξαναδουλέψει..τα πιάτα δεν πλένονταν καλά.Το έλυσα,έβγαλα ότι σαβούρες είχε (όχι πολλά,συνήθως τα πιατικά μπαίνουν για πλύσιμο μετά από πέρασμα από τη βρύση) και έβγαλα την πρώτη αντλία,αυτή που ψεκάζει το νερό...δεν είχε καν φτερωτή!!Από τη χρήση είχε λιώσει,και μόνο κάτι υπολείμματα φτερών είχε... Πήρα λοιπόν το ανταλλακτικό και όλα οκ για κάνα μήνα...μετά δεν έβγαζε τα νερά.......άντε πάλι λύσε...Άλλαξα λοιπόν και την αντλία αποστράγγισης και end of story....Ανταλλακτικά για το πλυντήριο (και όχι μόνο)θα βρεις εδώ: http://www.cortel.gr/ Έκτοτε δεν έχω ξανά ασχοληθεί.Το μόνο που θα προσέξεις μετά είναι να πάρεις και όλο το σετ με τις φλάντζες (αλλά και καμιά φλατζόκολα καλού κακού)για να είσαι στεγανός 100% μετά το δέσιμο και να μην γεμίσεις το τόπο νερά και ξαναλύνεις..
Κόστος φτερωτή πλύσης και αντλία αποστράγγισης+σετ με φλάντζες κοντά στο 40άρι αν θυμάμαι καλά.Αξίζει τον κόπο όμως γιατί είναι καλό μηχάνημα και βρίσκεις πάντα ανταλλακτικά.
ΤΙΡ1: πριν το δέσεις κανονικά βάλτο να δουλέψει 5-6 φορές σε πλήρη κύκλο κάπου που να μην λερώσει σε περίπτωση που έχει κάποια διαρροή και πλημμυρίσει.
ΤΙΡ2: Έχεις να κάνεις με 220 Βόλτ και νερά!...ελπίζω να προσέχεις όσο πρέπει,και λίγο παραπάνω.
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Να συμβουλεύσω μόνο ότι αν αποφασίσετε να ξεβουλώσετε με αυτοσχέδια ατσαλίνα, να το ξανασκεφθήτε![]()