δε μιλάει για το ποδόφρενο του ανελκυστήρα, μιλάει για τα κουμπιά STOP & ON OFF
δε μιλάει για το ποδόφρενο του ανελκυστήρα, μιλάει για τα κουμπιά STOP & ON OFF
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αν μαγκώσει κάτι λεπτό, όπως το λουρί σκύλου, η πόρτα κλείνει κανονικά και το ασανσέρ ξεκινάει...
Γιαυτό χρειάζεται απαραίτητα το ΣΤΟΠ. Αδιανόητο να μήν έχει...
http://www.liveleak.com/view?i=5cb_1363213732 Αν κρίνεται προσβλητικό το βίντεο ας κατέβει. Θεωρώ επιβεβλημένο να υπάρχει κομβίο έκτακτης ανάγκης σε μεγάλο μέγεθος, όπως επίσης και φρένο και στο πάνω μέρος αλλά και στο κάτω, μιλάμε για μηχανήματα που χρησιμοποιούμε καθημερινά, που έχουν τεράστιες δυνάμεις έλξης και που τα χρησιμοποιούν από παιδιά μέχρι γερόντια.
Τελευταία τροποποίηση από skylaros; 27/11/2013 στις 14:40.
το on/off έχει καταργηθεί για ευνόητους λόγους.
όταν υπάρχουν εσωτερικές πόρτες ( αυτόματες ) επίσης δεν χρειαζόσαστε το ποδόφρενο.
γενικός όμως μεγάλη προσοχή στους ανελκυστήρες παλιάς τεχνολογίας,
δεν είναι δύσκολο να γίνει κάποιο ατύχημα από απροσεξία του χρήστη η αμέλεια του συντηρητή ( καταργημένα συστήματα ασφαλείας ).
δεν παίζουμε με τα ασανσέρ, είναι ένα ΜΜΜ και αυτό και θέλει προσοχή, δε συγχωρεί λάθη.
το ασανσέρ είναι περιουσία του κάθε ιδιοκτήτη στις πολυκατοικίες γιαυτό να φροντίζετε να δουλεύουνε με ασφάλεια.
αν αμφιβαλλετε για την ασφαλή λειτουργία του ζητήστε να γίνει έλεγχος από αρμόδιο φορέα σε συνεννόηση με τον συντηρητή σας,
καλό θα είναι να υπάρχει πιστοποίηση ασφαλούς και σωστής λειτουργίας όπως υποχρεώνουν οι νέοι νόμοι περί ανελκυστήρων.
@ Pokerland
Αυτό με τα δασκαλέματα είναι αλήθεια πως παίζει πολύ στις πολυκατοικίες. Σε προηγούμενο διαμέρισμα που έμενα, για κάποιο περίεργο λόγο το ασανσέρ ήταν συνεχώς στον 6ο όροφο. Μετά απο ψάξιμο μάθαμε πως το είχαν συμφωνήσει οι διαχειριστές που μένουν εκεί με τους τεχνικούς, να επιστρέφει πάντα στον 6ο το ασανσέρ. Και μιλάμε για αργό ασανσέρ που σου έσπαγε τα νεύρα. Εν τω μεταξύ κάθε δίμηνο-τρίμηνο περίπου πάθαινε κάτι το ασανσέρ και ερχόταν ο ίδιος τεχνικός να το φτιάξει. Τελικά απ'ότι άκουσα, οι επισκευές ήταν 'της πλάκας' και επίσης συμφωνημένες ώστε για κάθε επισκευή έπαιρνε το κατιτίς του και ο διαχειριστής στον 6ο, μέχρι που του πήραν τη διαχείριση.
Αντίστοιχα θέματα είχαμε και με τη θέρμανση, τα υδραυλικά, την πόρτα εισόδου, την αλλαγή πατώματος στο ισόγειο χωρίς να υπάρχει λόγος, και τη μίσθωση κηπουρού για τις δύο γλάστρες στην είσοδο.
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Αυτό το θέμα το έχω και εγώ....μπορεί κάποιος σαν εμένα (απλά ένοικος) να φέρει συνεργείο να τσεκάρει αν όντως έχει κάνει μλκια ό διαχειριστής με τον συντηρητη του ασανσερ?Γιατί όντως είναι συνέχεια στον 6ο που τυχαινει και είναι ο οροφος του διαχειριστή.Γιατί πολλά του έχω μαζεμένα....
Keep spamming!!!:a13:
φυσικά και μπορείς, αλοίμονο !
το θέμα είναι ποιος θα τον πληρώσει
btw διαχειριστής, το επάγγελμα του παρόντος![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Τα κουμπια στοπ εχουν καταργηθει και κανονικα ολοι οι ανελκυστηρες πρεπει να εχουν εσωτερικες πορτες ειτε χειροκινητες η τυπου bus!Εχει βγει νομος,αλλα επειδη λεφτα δεν υπαρχουν δεν εχουν αναβαθμιστει ολοι οι ανελκυστηρες!Τωρα αν εσυ θελεις ντε και καλα στοπ δεν νομιζω να εχει προβλημα ο συντηρητης να σου βαλει!Εκτος αν υπαρχει αλλος λογος π.χ να εχουν κοπει τιποτα καλωδια(γινεται στα παλια) και να πρεπει να πληρωσεις "κουστουμι"!Και εμεις στην εταιρεια μας στου παλιους ανελκυστηρες οσοι εχουν στοπ λειτουργει εκτος απο τον διακοπτη on/off!