ηλεκτρονικοςμηχανικος και δουλευω λίγο απ ολα αλλα περισσοτερο συντηρητης δεν ξερω για πόσο ακομα
α ψωνιζουμε ελληνικα μπας κι ανοιξει και καμμια δουλεια
επόμενος....
ηλεκτρονικοςμηχανικος και δουλευω λίγο απ ολα αλλα περισσοτερο συντηρητης δεν ξερω για πόσο ακομα
α ψωνιζουμε ελληνικα μπας κι ανοιξει και καμμια δουλεια
επόμενος....
τεχνιτης τροχων και αναρτησεων.. (βουλκανιζατερας δηλαδη!)
Δουλεύω από 17 χρονών και έχω κάνει σχεδόν τα πάντα, από βοηθός σε επιπλάδικο, καφετζής, μηχανικός αυτοκινήτων, ανθοδετική σε κυριλέ ανθοπωλείο, υπάλληλος στο Jambo (στην αρχή στα καλά χρόνια), οδηγός σε μικρά φορτηγά, οδηγός σε μεσαία φορτηγά, οδηγός σε νταλίκες, οδηγός σε τουριστικά πούλμαν (αυτό ήταν καλό!), ταξιτζής (αυτό ήταν χάλια), βενζινάς, και μετά έπιασα τις πωλήσεις,
Μετά από 10 χρόνια στις πωλήσεις και 5 χρόνια Ιατρικός Επισκέπτης (πρόλαβα και τα καλά) είμαι πλέον άνεργος ένα χρόνο...
Travel, Grow, Share
ΔΟΥΛΕΥΑ απο τα 14 μου (πηγενα νυχτερινο) μεχρι να παω φανταρος οτι δουλεια φανταζεστε.Μετα 12 χρονια σε μαγαζι με εργαλεια,μετα 12 χρονια σε αποθηκη Α υλων πλαστικων,και τελος 5 χρονια σε αποθηκη ειδων υγειηνης. Τα τελευταια 3+ χρονια ανεργος............
Πρώην εργαζόμενος στα ΕΛΤΑ και νύν συνταξιούχοςςςςςςςςςς..... Άτιμη κενωνία....
Κοπτικα μηχανηματα κυριως τροφιμων Μηχανικος
Γκομενες και μηχανες , εχουν πικρες και χαρες........
πρώην τεχνικός αυτοματισμού-βοηθος αλουμινα-οικοδομου-σερβητορος-πιατα στο μοναχο
κ πλεον αγροτης!!
παραγωγη: ΤΣΙΠΟΥΡΟ-ΚΡΑΣΙ-ΣΤΑΦΙΔΑΣ(μαυρης) Κ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ!!
παρτε ρε κανα λιτρο λαδακι, κανα ασκο κρασακι μπας βγει το μεροκαματο... που μας τα περνουν οι μεσαζοντες τζαμπα, τα μπασταρευουν(οχι παντα) κ τα βαζουν στο ραφι με διπλασια τιμη
α στα διαολο τα λαμογια... που με νομους εγκυκλιους κ προεδρικα διαταγματα μας εχουν δέση τα χερια
![]()
Όποιος γυρίζει μυρίζει
κ όποιος κάθετε βρωμίζει
3 χρόνια άνεργος... και γεμίζω το μπόλικο ελεύθερο χρόνο μου φτιάχνοντας ιστοσελίδες
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!