αυτό λέω και εγώ, ότι οι περιπτώσεις κλειστών προβλέπονταν στις μελέτες θέρμανσης και στις συστάσεις οριζοντίων ιδιοκτησιών
τώρα για τη μόνωση εγώ βάζω στοίχημα ότι μάλλον δεν έχει τίποτα :P
αυτό λέω και εγώ, ότι οι περιπτώσεις κλειστών προβλέπονταν στις μελέτες θέρμανσης και στις συστάσεις οριζοντίων ιδιοκτησιών
τώρα για τη μόνωση εγώ βάζω στοίχημα ότι μάλλον δεν έχει τίποτα :P
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
+1
Συμφωνω σε αυτό, μιας και με εκπληξη ανακάλυψα προσφατα σε διαμερισμα που νοικιασε φιλος πρόσφατα (αυτονομια-ωρομέτρηση) ΔΕΝ έχουν το πάγιο της θέρμανσης στη κατανομή κοινοχρήστων!!
Οποτε τα 3-4 διαμερίσματα που αποφάσισαν να θερμαίνονται με αλλους τρόπους (κολλημένες ηλεκτροβάνες λεω εγω) δε πληρώνουν σάλιο για το πετρέλαιο.
Θα το ψάξω μιας και ο φιλος ασχετος με τα παραπανω, αλλα νομιζω οτι δε μπορεί να αφαιρεθεί το πάγιο της θέρμανσης, παρα μόνο αν έχει συμφωνήσει όλη η οικοδομή και έχει αλλάξει το καταστατικό (αν εχει κάποιος άποψη για το παραπάνω θα το εκτιμούσα)
βρες την μελέτη, αποκλείεται να μην έχει εi...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Χειροποιητα κολεκτερ FTW!!
Βγαλε καμια καλυτερη φωτο απο μια βανα γιατι ετσι δεν φαινονται καλα.
Παντος συνηθισμένος συγχρονος τυπος δεν ειναι.
Αυτες οι βανες ειναι ρυθμιστικες. Το "χερουλι" τους ειναι κυλινδρικο.
Καπως ετσι
Υπαρχουν στο εμπορειο αλλα τοσο παλιο μοντελο δεν ξερω αν θα ταιριαξει.
Οπως εισαι την φωτο στο κινητο και ρωτα στα μαγαζια με υδραυλικα (μπανιερες καζανακια καλοριφερ) δειχνοντας την εικονα με το δάχτυλο.
υ.γ. βγαλε μια ακομα καλυτερη φωτο που να φαινετε το μεσα πιο καθαρα. Ισος να πιανει καρυδακι.
Τελευταία τροποποίηση από sonic22; 04/12/2013 στις 18:45.
για να μην μπλεκεις με τσιμπιδες καβουρες κλπ πας με την τελευταια φωτο σε μεγαλο μαγαζι με υδραυλικα και θα σου πουν εκει
Αν κατεβεις στον απο κατω οροφο και βγαλεις μια βανα?
Νομίζω πως είναι ο καλύερτος τρόπος να κανεις την δουλειά σου και φυσικά να βρείς ακριβώς την βάνα που θέλεις στα μαγαζια.
Για την εξαέρωση τσέκαρε τις βαλβίδες που είναι επάνω στα σώματα των καλοριφέρ. Υπάρχει περίπτωση να λύνονται με ένα μικρό ίσιο κατσαβίδι. Σίγουρα πολλά νεότερα σώματα είναι τέτοιου τύπου, τώρα τα δικά σου μπορεί να είναι από τα παλια κλασσικά με το "κλειδάκι".
πρώτη φορά βλέπω μονοσωλήνιο χωρίς αυτονομία![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Με καβουυρα καταφερα να ανοιξω την τριτη απο αριστερα η οποια αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι η επιστροφη γιατι ειναι πιο κρυα. Στο σαλονι περναει ζεστο νερο αλλα οχι στο υπολοιπο σπιτι αυτο με κανει να πιστευω οτι υπαρχουν 2 γραμμες. Αρα μια απο τις δυο ειναι ανοιχτες. Ευχαριστω για τις αποαντηησεις. Μετα τη δουλεια θα περασω απο ενα μαγαζι με υδραυλικα και θα ρωτησω αν δεν τα καταφερω αναγκαστκα υδραυλικο...