το πηρες? η το καλοκαιρι θα το παρεις? σαλονικη ειναι? δεν του λες να μου το στειλει εδω στην βεροια να στο φτιαξω... και να μετα να (μη ) στο δωσω πισω?![]()
το πηρες? η το καλοκαιρι θα το παρεις? σαλονικη ειναι? δεν του λες να μου το στειλει εδω στην βεροια να στο φτιαξω... και να μετα να (μη ) στο δωσω πισω?![]()
πλάκα μου κάνεις??? στη βέροια είναι τώρα πια!
(εγώ είμαι Αθήνα!)
εχω και απο δαυτο
ΙΤ 250
αλλα ελεγα για τον ληστη μου...
αυτα θελουν φτιαξιμο-επισκευη-ρεστοριγκ...
Αρεσκειν μου πολλαν.....
να το μαζεψεις...ομορφο, ελαφρυ και με γκαζακι....
απορω με τα πιτσιρικια που δινουν 3000€ να πειραξουν παπι οταν υπαρχουν τετοια πυραυλακια σε τιμη καραμελας....
+10000000
Υπαρχουν τοσα σαν αυτο απο πανω η tzr-tdr-dt 125 και αναλογα σοβαρα μηχανακια απο ολες τις μαρκες που ομως τα σημερινα πιτσιρικια δεν τα προτιμανε,και ριχνουν ενα καρο λ7 στα μπουρδελοπαπα,ισως ομως να τουμπαρουν ποιο ευκολα τον μπαμπα παιρνοντας παπι,με την διαφορα οτι οι ασχετοι μπαμπαδες δεν ξερουν ποσο φτιαχνονται και ποσο χρημα τρωνε,φοβουνται ομως την 125cc μοτοσυκλετα
παρολο που εχουν καλυτερα φρενα ανσρτησεις κλπ
Προσφατα πουλησε ενας γνωστος (ηλικιας μας) tzr125 σε κατασταση βιτρινας ,τζαμπα και το προτεινα και σε πιτσιρικαδες αλλα δεν
Τελικα το πηρε 30αρης
Το τρωει η αποθηκη δυστυχως.... επεσε αλλου το βαρος των επισκευων και βελτιωσεων...
εγω εδω βλεπω παντως ενα που βγηκε απο αποθηκη και κυκλοφοραει..
Τι πηρούνι, τι σκελετός!!!
Κάντου τουλάχιστον 1 πλύσιμο να το δούμε να γουστάρουμε...
και μετά σου λέει ζούνταπ, κράϊντλερ κλπ