Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: KTM 950 Adventure..Πίσω κύλινδρος

Παλαιό μέλος
    Εχεις δίκιο, αναδιατυπώνω λοιπόν! Δες τα σωστά βήματα όπως περιγράφονται στο σέρβις μανιουαλ,να έχεις τουλάχιστον ένα μπουσουλα του τι κάνει ο μάστορας στη μοτό σου.Θα είσαι που θα είσαι παρών να μην έχεις μια ιδέα του πως πάει η εργασία?
    Ε και τις φωτό δε λέμε να τις βγάζεις βήμα βήμα αλλά αν του το ζητήσεις να βγάλεις μερικές για το φόρουμ σου (πχ την φλάντζα σου που είχε πρόβλημα, ή ότιδήποτε άλλο έτσι για να υπάρχει μια ιδέα για τους υπόλοιπους υποψηφιους πελάτες)πιθανόν να μην αρνηθεί.

Αν θες να δοκιμάσεις εναν πιο ιδιαίτερο τύπο μάστορα,να πεις 2 κουβέντες,να κάνεις λίγο χαβαλέ, να γίνει η δουλειά σου σωστά κι όμορφα δοκίμασε τον Χελιώτη.

http://www.youtube.com/watch?v=7Nc_1hJxV-U

Δεν είναι φθηνός, αλλά εγώ τον προτιμώ

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από erotisakias Προβολή μηνύματος
    αν χάνει λάδι ο αισθητήρας δεν θα άναβε και το λαμπάκι λαδιού? από τη στιγμή που η πίεση (στον αισθητήρα) θα έπεφτε..λέω τώρα..
    αναλογα τα κεφια του

καλη επιτυχια με τις φλατζες.ελπιζω να ειναι το τελευταιο και να το ευχαριστηθεις απο εδω και περα
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Όχι δεν είχα πρόβλημα χαμηλής πίεσης με δύο αισθητήρες που έχω αλλάξει, ούτε το λαμπάκι άναβε.

Το κατέβασμα κινητήρα δεν είναι τρομερό, αλλά ο έμπειρος μηχανικός θα το κάνει με σύστημα και ταχύτητα, ειδικά την επανατοποθέτηση των καλωδιάσεων, σωλήνων ψύξης, σωλήνων βενζίνας.
    Γειά χαρά.
    Τελευταία τροποποίηση από gefr; 09/12/2013 στις 22:08.

σε διπλό ταμπλό Το avatar του/της erotisakias
    δεν είναι αισθητήρας..έβγαλα αριστερό ντεπόζιτο και τον έλεγξα με φακό μετά από υπόδειξη Χελιώτη..ήταν στεγνός και καθαρός..Επίσης ήταν κατηγορηματικός πως στο 950 πρέπει να κατέβει κινητήρας (βγάζεις καλωδιώση και όλα τα τριγύρω) ή να αφήσεις βιδωμένη τη μία πλευρά και να κρεμάσει ο κινητήρας λιγο ώστε να κάνεις την αλλαγή (κάπως έτσι μου το είπε μη ρωτάτε περισσότερα και αυτό πιστεύει πως έχει κατα νου ο δικός μου)..Πάντως τα λεφτά του φάνηκανε πολύ λίγα και μου είπε να το προσέξω..Θεωρεί ότι είναι κάτι πιο απλό και να έχω το νού μου..Εκτός αν ο μηχανικός μου κάνει και λίγο χάρη μιας και όταν έφτιαχνε καρμπυλατερ έπρεπε να το κάνει τότε..

Παλαιό μέλος
    Θόδωρα ο Χελιώτης είναι doctor στα ευρωπαικά και ενα παραπάνω στα ΚΤΜια.Πολύ εντάξει τύπος,με έχει βοηθήσει αρκετές φορές,πάντα πρόθυμος να εξυπυρετήσει και τηλεφωνικά ακόμα.Κατέβασμα μοτέρ ξέρω οτι πέρνουν γυρω στα 400 γιούρα οι εξουσιοδοτημένοι,προφανώς θα κρεμάσει το μοτέρ σου όπως είπες για να την αλλάξει.Ενημέρωσε οταν ξεμπερδέψεις,καινούργιο θα το κάνεις το ADV

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2007, 16:08
  2. KTM 990 Adventure vs. KTM 950 Adventure
    από Nik0s στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2006, 02:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία