Δοκιμασμενα σε -10 βαθμους,σε βροχες,σε ταλαιπωρια.Ανετα ποιοτικα και καλυτερα απο την τιμη τους.Τα εχει φιλος και ειναι απολυτα ικανοποιημενος.Εγω θα τα παρω ,αλλα ειμαι λιγο μυστηριος και θελω να τα δοκιμασω πρωτα.
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...GTX-Glove-0001
υπαρχουν "πανινες" χουφτες ντιλιβεραδικες που χωρανε πανω απο χουφτες πλαστικες.
με αυτα ΤΕΛΟΣ το κρυο.
εχτες το βραδυ χωρις γάντι κυκλοφοραγα για 3 ωρες και ειχα ζεστα χερια.
με τα θερμαινόμενα κριπ σε χιονισμένες Άλπεις με χιονόνερο για 4 ωρες και δεν κατάλαβα Χριστό.
τελος αυτο, "Τι διάολο, αυτοί οι σκανδιναβοί κάτι θα ξέρουν απο κρύο." του road spirit ειναι το ποιο λογικο για γαντι.
εγω πηρα πριν μια εβδομαδα χουφτες σαν αυτες που σου λενε ποιο πανω κ κυκλοφορω με 5 βαθμους το βραδυ χωρις γαντια κ τα χερια μου οπως βγαινω απο το σπιτι ετσι φτανω παντου οκ δεν ειναι κ οτι ποιο ομορφο πανω στο fazer αλλα με την δουλεια που κανουν δεν τις βγαζω πριν τον απριλη μαι....
Εγω παντως με αυτα εδω δε μπορω να πω οτι ειμαι και πολυ ικανοποιημενος απο τη ζεστη τους. Ουτε απο την κοψια τους. Τι να πω, μαλλον ειναι θεμα γουστου...
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
Eχω πάρει από την colori ένα ζευγάρι που πραγματικά δεν καταλαβαίνω τίποτα από κρύο. Μόνο που τα έχω στην βαλίτσα και η μηχανή είναι στο γκαράζ. Θα σου γράψω αύριο το μοντελο.
Ναι οκ μόνο που περνάω 5.30 το πρωί από περιφερειακό. Σήμερα είχε 3 βαθμούς, το δάγκωσα κανονικά.
Ωραίο κολπάκι είναι και τα χειρουργικά γάντια μέσα από της μηχανής.
Alpine star & dainese... (San auta pou koitas)exo. Sta polla kria MONO me thermenomena grip kukloforo... Grafo apo Skotia... Aroma kukloforo... 100-120miles Kathe fora Kai taxutites 100-140km/h
Sorry Gia at greeklish
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
θα αρχισω με τα ισοθερμικα κι αν τιποτα θα παρω η ρουκα η αλπιν
εβαλα γαντια ιατρικα απο μεσα. τιποτα.
εχω θερμαινομενα γκριπ αλλα το γαντι ειναι χοντρο απο την μεσα μερια και δεν περναει η ζεστη![]()