Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Δεν ξερω τι εννοεις σε εγδαραν, αλλα αφοσον αγοραζεις αγαθα, εκτος ΕΕ, αυτα υποκεινται σε αγορα με μηδενικο ΦΠΑ της εκαστοτε χωρας και πληρωνεις τους δασμους μετα στην Ελλαδα. Σε ολες τις χωρες ετσι γινεται. Το εαν δεν εκαναν την δουλεια τους και καλομαθαμε ή εαν στην Ελλαδα υπαρχουν 1000 αλλα πραγματα που μας ενοχλουν και μας αρμεγουν, ειναι αλλη υποθεση.
    +75% της αξίας τους, αυτό εννοώ γδάρσιμο. πρόσθεσε κι έξοδα κλπ κλπ, που στην τελική πληρώνεις σχεδόν το διπλάσιο της αξίας τους.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Προσθεσαν δηλαδη τα ΕΛΤΑ, επιπλεον δασμους 75% της αναγραφομενης αξιας?
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Προσθεσαν δηλαδη τα ΕΛΤΑ, επιπλεον δασμους 75% της αναγραφομενης αξιας?
    Όχι ρε φίλος, το τελωνείο τα πρόσθεσε και τα εισέπραξαν τα ΕΛΤΑ (για να τ' αποδώσουν στο τελωνείο εικάζω)

Nαι αυτο εννοω. Δεν ηταν με καποια κουριερ ας πουμε (πχ UPS). Το λεω γιατι βλεπω να κλαιω και εγω τα λεφτα μου με ενα δεμα απο Αμερικη
    Αυτο που δεν μπορω εγω να καταλαβω, ειναι γιατι προσθετουν 75% και οχι 30%
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    -δωσε μου το αφμ σου και θα το ψαξουμε εμεις,μεχρι τοτε τρεις ασυρματοι θα μεινουν εδω
    Μεχρι να εξακριβωσουμε τα λεγομενα σου και ενδεχεται να πληρωσεις προστιμο
    Οχου ρε μαν, πως κάνεις έτσι?

Στήσε ένα μπλόκο κατά τις 16,00 που σχολάει, και άρχισε τον έλεγχο στο αυτοκίνητο για να εξακριβώσετε οτι δεν είναι κλεμμένο, έχουν πληρωθεί δασμοί, κτέο, αλκοοτέστ, δεύτερο ζευγάρι γυαλιά, πίεση ελαστικών, κατάσταση αμορτισέρ, db κόρνας, τζόγους κρεμαγιέρας κλπ κλπ κλπ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Nαι αυτο εννοω. Δεν ηταν με καποια κουριερ ας πουμε (πχ UPS). Το λεω γιατι βλεπω να κλαιω και εγω τα λεφτα μου με ενα δεμα απο Αμερικη
    Αυτο που δεν μπορω εγω να καταλαβω, ειναι γιατι προσθετουν 75% και οχι 30%
    νταβατζιλίκι λέγεται στην καθομιλουμένη....

σούτερ, το ενδεχόμενο να τους μιλήσεις "αλλιώς" δεν παίζει...? λίγο αγριεμένα εννοώ...?
    ή το ενδεχόμενο να γίνει έλεγχος στο αυτοκίνητό τους και να "κοπέι" κουστούμι, για σπασμένο καθρέφτη, δυσδιάκριτες πινακίδες, ζώνη ή ότι άλλο λάχει....?

Μπαίρον στο μυαλό μου είσαι...!

βγές έξω δεν έχει πολύ χώρο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Οχου ρε μαν, πως κάνεις έτσι?

Στήσε ένα μπλόκο κατά τις 16,00 που σχολάει, και άρχισε τον έλεγχο στο αυτοκίνητο για να εξακριβώσετε οτι δεν είναι κλεμμένο, έχουν πληρωθεί δασμοί, κτέο, αλκοοτέστ, δεύτερο ζευγάρι γυαλιά, πίεση ελαστικών, κατάσταση αμορτισέρ, db κόρνας, τζόγους κρεμαγιέρας κλπ κλπ κλπ.
    Καλά αυτός είναι "ένστολος" και κάπως θα την παλέψει, εγώ το καλοκαίρι που καιγόμουνα γιατί έμεινα μόνο με το DR και τη χοντρή, τι έπρεπε να κάνω???? Να τους πετάω μηδενικά και ασσέους μέχρι να τους πνίξω?????

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Καλά αυτός είναι "ένστολος" και κάπως θα την παλέψει, εγώ το καλοκαίρι που καιγόμουνα γιατί έμεινα μόνο με το DR και τη χοντρή, τι έπρεπε να κάνω???? Να τους πετάω μηδενικά και ασσέους μέχρι να τους πνίξω?????

δεν είσαι χακεράκι ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος

Τους χακάρεις τα pc, και τους καρφώνεις στα favorites link παιδικής πορνογραφίας.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Πάρτε το απόφαση!!! Η υπέρτατη αρχή σε μία χώρα είναι το τελωνείο! Άμα ο τελώνας πεί θα πληρώσεις, θα πληρώσεις! Τέλος! Λογικό ή όχι αυτό που θα πεί, αυτό είναι! Τόσα χρόνια στα ΕΛΤΑ αυτό έμαθα. +75% και λίγα είναι. Συνήθως αγοράζουμε κάτι σε χ τιμή και καλούμαστε να πληρώσουμε χ + χ + ό,τι του φανεί του λολοστεφανή!!!! Περιστατικά άπειρα. Ο φίλος μας θα πληρώσει για τους ασυρμάτους και θα τους πάρει. Το ότι κράτησε 3 είναι περισσότερο τυπικό! Λεφτά θέλουν!!!

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Σημερα ημουν το πρωι στην δουλεια
    Με παιρνει καποια στιγμη τηλ η κυρα μου και λεει
    Σε ψαχνουν απ το τελωνειο
    Ποιο τελωνειο?
    Απο αθηνα ειπαν-μου δινει το τηλ και παιρνω
    Λεγομαι ταδε με ψαχνεται και δεν ξερω τον λογο
    -κυριε τι τους χρεαζοσαστε 12ασυρματους puxing 777?εισαστε εμπορος?
    -οχι,ενστολος ειμαι και τις εχω παραγγειλει για συναδελφους
    - αυτοι δεν μπορουν μονοι τους?
    -μαλλον οχι
    -ποσο τις δινετε?
    -οσο τις παιρνω
    -εχετε επαγγελματικο αφμ?
    -οχι.σας ειπα ειμαι ενστολος.δωστε μου ενα αρ φαξ να σας στειλω ταυτοτητα αφμ κλπ για να πειστειτε
    -δωσε μου το αφμ σου και θα το ψαξουμε εμεις,μεχρι τοτε τρεις ασυρματοι θα μεινουν εδω
    Μεχρι να εξακριβωσουμε τα λεγομενα σου και ενδεχεται να πληρωσεις προστιμο

Παιζει κατι τετοιο?
    Ετυχε σε κανεναν κατι αναλογο?
    Για την ιστορια ολες οι παραγγελιες εγιναν απ τον ιδιο κινεζο

πολυ γενικα , χονδρικα & περιληπτικα , το εκαστοτε τελωνειο εχει υπεραυξημενη δικαιοδοσια & αρμοδιοτητα , σε καθε χωρα θεωρειται κατα μια εννοια ως συνορο της χωρας , μπορει να διενεργησει δειγματοληπτικα ή εξ ' ολοκληρου στα εισαγωμενα ειδη ελεγχο ή να παρακρατησει αγαθα για να διεξαγει διαφορους ελεγχους - σε πολλες περιπτωσεις οι ελεγχοι διενεργουνται απο μικτα κλιμακια - ως προς τα υλικα - χρωματα - συσταση κτλ , την ποσοτητα , την προελευση , την ιδιοτητα του εισαγωγεα - μαλιστα πρεπει για να μπορεις να εισαγεις & να εξαγεις απο μια ποσοτητα αγαθων & πανω να εχεις τουλαχιστον αριθμο : eori , υπαρχουν βεβαια διαφορα πλεον πακετα υπηρεσιων εισαγωγων - εξαγωγων οικονομικα , πρακτικα & γρηγορα απο logistics κτλ - πχ dhl & ups αλλα & απο εκτελωνιστες , που αφορουν κατα κυριο λογο εμπορους αλλα αν προκειται να κανεις εισαγωγη για μια ποσοτητα αγαθων μπορεις να συμβουλευτεις εναν εκτελωνιστη ή ενα logistics , για το κοστος δασμου κτλ , πχ μπορει να σε συμφερει να πληρωσεις τελωνειο στην χωρα εξαγωγης & να περασει ατελως το ελληνικο τελωνειο κτλ , το ελληνικο τελωνειο παντως δεν κανει κατι παραπανω - υπαρχουν παντα & τα ακραια - απο τα υπολοιπα τελωνεια ανα τον κοσμο , στην εταιρεια που δουλευω μας εχουν τσακισει ξενα τελωνεια για να εισαγουν στην χωρα τους ειδη που εξαγουμε σε ελεγχους & σε δασμους τους πελατες μας κτλ , μεχρι που μας εχουν απορριψει λιανικη πωληση & μας το γυρισαν πισω γιατι αρνηθηκαν να γινει λιανικη πωληση απο τριτη χωρα στην χωρα τους , εννοειται οτι δεν στεκει αυτο πουθενα αλλα & τι να πεις , με τσαμπουκα μας το γυρισαν πισω , επισης ειναι καλυτερο αν εισαι επιχειρηση & κανεις παραβαση & σε πιασουν , πχ να πουλας με το τσουβαλι χωρις αποδειξη & να σου γραψουν 1.000 αποδειξεις παρα μια παραβαση στο τελωνειο , αγγιζουν σχεδον ολες οι τελωνειακες παραβασεις περαν του φορολογικου το ποινικο

Παλαιό μέλος
    Ρε μπας και η γιατρος εχει γκομενο κανεναν τελωνειακο και περνει τι αιμα της πισω?

Παλαιό μέλος
    Μολις μιλησα με φιλο τελωνειακο.Μου ειπε οτι δεν γνωριζει να ισχυει κατι που να αφορα τα τεμαχια,Αλλα για τοσα τεμαχια ,κανονικα, χρειαζεται αδεια απο τον ΟΤΕ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Μολις μιλησα με φιλο τελωνειακο.Μου ειπε οτι δεν γνωριζει να ισχυει κατι που να αφορα τα τεμαχια,Αλλα για τοσα τεμαχια ,κανονικα, χρειαζεται αδεια απο τον ΟΤΕ.
    Και τι είναι ο ΟΤΕ εκτός από ένα ιδιωτικό πάροχο, που θα χορηγεί άδεια?
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF