Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: CBS Και ΑBS

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Σε σκουτερ που το ειχα δουλευε καλα....

Στην μηχανη δε ξερω αλλα υποψιαζομαι οτι ο τρουπερ εχει δικιο...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    εγώ μάλλον είμαι ο μόνος που έχει cbs στη μηχανή και δεν έχει καταλάβει τίποτα

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σπασμενο....μελος Το avatar του/της manosamos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Χαλαρά ε...
    Για το ''κλινικη περιπτωση'' που γραφει ο άλλος δεν βλεπω συστασεις............μηπως αλληθωρίζεις λιγο?
    Για την ιστορια.............εγω ετσι την ''πεφτω'' σε οποιον μου την πεφτει,οποτε εαν ειμαι εκτος χαρακτηρα φορουμ κλειστε τον λογαριασμο να τελειωνουμε .................clar?

YΓ τον συγκεκριμενο τον γνωριζω απο αλλο φορουμ...........η ιδια συμπερριφορα και εκει,,,,,,,βγαινει απο την σπηλια-βριζει-εξαφανιζετε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    εγώ μάλλον είμαι ο μόνος που έχει cbs στη μηχανή και δεν έχει καταλάβει τίποτα
    Και δεν έχεις και άδικο. Ειδικά στο hornet δεν είναι τόσο παρεμβατικό.
    Αφενός επειδή ενεργοποιέιται μόνο το μεσαίο πιστόνι της δεξιάς δαγκάνας για να μοιράσει την δύναμη του φρεναρίσματος και αφετέρου γιατί ενεργοποιείται μόνο σε πολύ δυνατό πάτημα του πισινού και όχι σε κάθε χρήση (delay valve). Αν χρησιμοποιείς το πίσω ελάχιστα και βοηθητικά όπως πρέπει, δεν θα το πάρεις χαμπάρι ποτέ.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manosamos Προβολή μηνύματος
    Για το ''κλινικη περιπτωση'' που γραφει ο άλλος δεν βλεπω συστασεις............μηπως αλληθωρίζεις λιγο?
    Για την ιστορια.............εγω ετσι την ''πεφτω'' σε οποιον μου την πεφτει,οποτε εαν ειμαι εκτος χαρακτηρα φορουμ κλειστε τον λογαριασμο να τελειωνουμε .................clar?

YΓ τον συγκεκριμενο τον γνωριζω απο αλλο φορουμ...........η ιδια συμπερριφορα και εκει,,,,,,,βγαινει απο την σπηλια-βριζει-εξαφανιζετε.
    Απλά χαλάρωσε.

Εισαι κ μαρτυριαρης....ψευτακος ομως...Απο που με γνωριζεις κ δε το ξερω?

Κ απο ποτε αποιος δεν γραφει συχνα στα φορουμ ειναι κουλος?Εσενα παντως τα χιλιαδες ποστ ανα τα φορουμ δεν εχουν προαγει ιδιατερα τις οδηγικες σου ικανοτητες αν κρινω απ'τα συνεχομενα 'εβγα' στην ιδια στροφη...

Τελως παντων το cbs ειναι μια χαρα συστημα κ δουλευει μια χαρα σε allround μοντελα.

Αμα πατας με ολη σου την δυναμη το πισω φρενο, λογικο δεν ειναι να πατηθει και το μπροστινο με δυναμη ?

Τυχαινει να παιζω πολυ με τον κωλο-πισω φρενο, και παρ'ολο που εχω και ABS δεν εχει τυχει να με στειλει ποτε ευθεια.. Απο λαστιχα πως εισαι ?

Banned
    Ετσι ακριβως σε ΤRANSALP 700. Το εμαθα και παιζω με το πισω φρενο χωρις να κλεινω γκαζι
    Δεν με βγαζει ευθεια ΠΟΤΕ ισα ισα το μπασιμο ειναι πολυ γλυκο
    Σε φρενα πανικου παλι αψογο,απλα επειδη το οδηγαω πολυ καιρο και το εχω συνηθισει απολυτα η μεταβαση σε αλλη μοτο χωρις αυτα τα μπλιμπλικια κοντεψε να αποφερει μια γελοια σουπα

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. cb 400sf και τεχνικος
    από deathshead στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2010, 05:51
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2010, 11:07
  3. Cb-1 και ανταλλακτικά συνεργείο
    από gspantidakis στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2009, 17:02