Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Αρχαία τραγωδία...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ...

για μια φορά ας μην πούμε τίποτε.

Δεν είναι και τόσο δύσκολο τελικά.
    ανανήψαντας

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Η ειδηση παιζει παντου και πιστευω οτι ειναι ΜΕΓΑ θεμα συζητησης ,οταν ενας νεος ανθρωπος στα σωματα ασφαλειας θετει τελος στη ζωη του με τετοιο τροπο ...

Αν ειναι μονο για τα συλληπητηρια το θρεντ ,δεν αξιζει να υπαρχει κατα την αποψη μου και ελπιζω οι μοντς να το σβησουν γρήγορα...

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος
    Η ειδηση παιζει παντου και πιστευω οτι ειναι ΜΕΓΑ θεμα συζητησης ,οταν ενας νεος ανθρωπος στα σωματα ασφαλειας θετει τελος στη ζωη του με τετοιο τροπο ...

Αν ειναι μονο για τα συλληπητηρια το θρεντ ,δεν αξιζει να υπαρχει κατα την αποψη μου και ελπιζω οι μοντς να το σβησουν γρήγορα...
    μπα φιλε,κανα 2 μερες θα παιζει.η ευαισθησια των ΜΜΕ ειναι κατα προσεγγιση.αναλογα τον κλαδο.
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Κρίμα το παλικάρι , εγώ δέχομαι την ευθιξία του και την αναγνωρίζω . Έτσι ένιωθε έτσι έκανε ....

αλλά ρε γμτ μιλιά αν είχε η "σκοτωμένη ηλικιωμένη " θα του έλεγε αγόρι μου τι κάνεις , έχεις μια ζωή μπροστά σου ενώ εγώ ετοιμαζόμουν για αυλαία .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Κρίμα το παιδί,κρίμα...
    Τουλάχιστον φόραγε παντελόνια,σταμάτησε και ανέλαβε τις ευθύνες του...τιμή του..
    Το παιδι εφυγε.Οπως και χιλιαδες συμπολιτες μας καθημερινα που αυτοκτονουν, για αλλους λογους...

Πιστευω το θεμα ειναι πολυ σοβαρο, θα μου επιτρεψεις...

Δεν εχω σκοπο να αμαυρωσω τη μνημη του παλικαριου, οχι.

Ομως, η προσωπικη μου αποψη παντα, ειναι, οτι δεν αποτελει θεμα ευθυνης και τιμης η αυτοκτονια---και καμμια αυτοκτονια, οσες δικαιολογιες και να υπαρχουν απο τους αυτοχειρες...μην περάσει λοιπόν αυτο που εγινε, σαν αξιέπαινη πραξη...

Και το θεμα παει και αλλού---Δες τωρα τι δυστυχια αφηνει πισω και σκεψου τελικα, αυτη η ψυχή, εκει που θα βρισκεται, πως θα ειναι...(το ξερω το προχωρησα πολυ, αλλα εκει παει...).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Συλληπητρήρια και κουράγιο στους δικούς του

[υ.γ. προς αυτούς που δεν ξέρουν ακόμη να διαβάζουν:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Κρίμα το παιδί,κρίμα...
    Τουλάχιστον φόραγε παντελόνια,σταμάτησε και ανέλαβε τις ευθύνες του...τιμή του..
    υ.γ.: ο άνθρωπος είπε "τουλάχιστον σταμάτησε και ανέλαβε τις ευθύνες του", δεν επικρότησε την αυτοκτονία...Έλεος...]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VASOS Προβολή μηνύματος

υ.γ.: ο άνθρωπος είπε "τουλάχιστον σταμάτησε και ανέλαβε τις ευθύνες του", δεν επικρότησε την αυτοκτονία...Έλεος...]

Είπα να μη σχολιάσω αλλά καθένας βλέπω το ερμηνεύει κατά το δοκούν.Από το σημείο αυτό περνάω τουλάχιστον 2 φορές κάθε μέρα ,είναι ένας κεντρικότατος δρόμος με πλατύ διάζωμα στη μέση και αρκετή κίνηση.Φανάρια έχει αλλά διαβάσεις σχεδόν ανύπαρκτες.Η γριά που επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την φαρδιά κάθοδο (Παλαιολόγου) σε σημείο χωρίς διάβαση όταν πια είχε νυχτώσει είχε 99,9 % της ευθύνης.Θεωρώ ατυχέστατα τα σχόλια που διάβασα για ανάληψη ευθύνης από τον αναβάτη.Μιας και εγώ το ξεκίνησα το θρεντ ας κλειδωθεί καλύτερα και χρόνια πολλά σε όλους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Είπα να μη σχολιάσω αλλά καθένας βλέπω το ερμηνεύει κατά το δοκούν.Από το σημείο αυτό περνάω τουλάχιστον 2 φορές κάθε μέρα ,είναι ένας κεντρικότατος δρόμος με πλατύ διάζωμα στη μέση και αρκετή κίνηση.Φανάρια έχει αλλά διαβάσεις σχεδόν ανύπαρκτες.Η γριά που επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την φαρδιά κάθοδο (Παλαιολόγου) σε σημείο χωρίς διάβαση όταν πια είχε νυχτώσει είχε 99,9 % της ευθύνης.Θεωρώ ατυχέστατα τα σχόλια που διάβασα για ανάληψη ευθύνης από τον αναβάτη.Μιας και εγώ το ξεκίνησα το θρεντ ας κλειδωθεί καλύτερα και χρόνια πολλά σε όλους.
    Σε μια τέτοια τραγωδία δεν έχει κανένα νόημα το ποιός φταίει.
    Νόημα έχει να κουβεντιάσουμε τι θα κάνουμε ώστε να ΜΗΝ ξαναγίνει.
    Κουβέντα που στην Ελλάδα δεν έγινε ποτέ για κανένα θέμα.
    ΛΟΥΚΕΤΟ και για μένα και χρόνια πολλά.

και όπως είπε και κάποιος παλιά...
    ... ας πετάξει την πρώτη πέτρα...

Χρόνια πολλά και πάλι
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VASOS Προβολή μηνύματος

Προς αυτούς που ξέρουν να διαβάζουν αλλά δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν.

Καταρχήν είπε "τουλάχιστον" άρα η αυτοκτονία ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ε; Δεύτερον είπε "τιμή του" το οποίο δεν το λες και αποδοκιμασία. Εσύ όταν προσφέρεις τιμές για κάποια πράξη σε κάποιον, είσαι ουδέτερος απέναντι στην πράξη ε;

Όσο για την αυτοκτονία είναι η εύκολη λύση, είναι πράξη παραίτησης, απόγνωσης και απελπισίας. Όχι ανδρείας και ανάληψης ευθυνών.

Το ποιος φταίει δεν το εξετάζω γιατί μπορεί να είναι πολλά. Η μια πέρασε από λάθος σημείο, ο άλλος έτρεχε, ο δρόμος δεν είχε φως κτλ κτλ..
    Τα συλληπητήρια να μην είναι επιλεκτικά όμως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Στις άπειρες περιπτώσεις εγκατάλειψης θύματος τροχαίου όλοι κατακρίνουμε...
    Όταν δε είναι και ένστολος εκεί οργιάζουμε..Έχει συμβεί πολύ πρόσφατα,αλλά έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.
    Και πώς να το κάνουμε,μερικοί Άντρες δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος της πράξης τους,που συνήθως δεν φταίνε για αυτή.
    Σίγουρα δεν έπραξε σωστά κατα την γνώμη μου,ίσως να θεωρείται και απερισκεψία,αλλά τελικά ποιός κρίνει τελικά τί είναι λάθος και τι σωστό?
    Καλές γιορτές σε όλους και δύναμη σε αυτούς που μένουν πίσω..

Σπασμενο....μελος Το avatar του/της manosamos
    Ειμαστε ταλιμπαν τοσο σαν οδηγοι οσο και σαν πεζοι,οι δε πεζοι καθε 5 μετρα θελουν και διαβαση γιατι βαρθιουνται να συρουν τον κωλο τους λιγο παρακατω και να περασουν με ασφαλεια.
    Χρονια πολλα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Ξέφυγε αρκετά το θέμα νομίζω, οπότε για να μην έχουμε άλλα χρονιάρες μέρες...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Νέα τραγωδία στο Ράλι Ντακάρ
    από DUKASII στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2006, 02:00
  2. Πατρα-Καλαβρτυα-Δημιτσανα-Αρχαια Ολυμπια-Πατρα
    από Giannis_L στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2005, 21:26
  3. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2005, 21:22