αν και λογω των πολυ ασχημων καιρικων συνθηκων στην αγγλια,καθυστερησαν να ερθουν οι αναρτησεις,απο 20 μερες σε 40 περιπου,ο μαγαζατορας μου ξηγηθηκε ομορφα και προφανως δεν εφταιγε αυτος σε κατι.απο οταν εφτασαν αθηνα,σε 1.5 μερα εφτασαν πατρα,με μεταφορικα 12 ευρω.
εβγαλα φωτο οταν ηρθαν αλλα καπου τις εσβησα σαν λακαμας που ειμαι.
σημερα τοποθετηθηκαν μαζι με το σερβις της μοτοσυκλετας και ειχα πολυ αγχος για να δω αν αξιζε τα χρηματα και την ολη ιστορια γιατι η αληθεια ειναι οτι ειχα ξενερωσει αρκετα με τις εργοστασιακες αναρτησεις.
μπηκαν περα απτην πισω αναρτηση,εμπρος ελατηρια προοδευτικα μαζι με λαδακια απτην ιδια εταιρια.ρυθμιστηκε η πισω αναρτηση στατικα και χωρις δοκιμες καθως ειχε περασει η ωρα και δεν μας επαιρνε.το αφησαμε να το δουμε απο βδομαδα αν κατι δεν μαρεσει.παντως στην ρυθμιση της επαναφορας,το πηγαμε τερμα για να δουμε σε ποια φαση ειμαστε και επανερχοταν σαν σε replay
εκανα μια βολτα της ταξης των 40 χλμ μονος και διπλος,στην πολη και στον περιφεριακο της πατρας.κυνηγουσα τις γουβες

να δω την διαφορα.πιο σκληρη,αλλα οχι ξερη.σε 1-2 στροφες που πηγαινα λιγο γρηγορα,δεν ενιωσα ουτε να κουναει ουτε τιποτα.καμια σχεση με τις μαμα,οπου ενιωθα αβολα και χωρις σιγουρια.
αν ολα πανε καλα σε καμια βδομαδα θα παω καμια βολτα της προκοπης και θα γραψω περισσοτερες εντυπωσεις.
παντως ειλικρινα ηταν μια αναβαθμιση που αξιζε τα χρηματα και απο εδω και περα θα το εχω υποψην μου σε ολα τα μηχανακια που θα ειναι υποψηφια προς αγορα.