Πριν λιγο καιρο πιαστηκε καποια που πουλησε ανυπαρκτο κινητο
Επεστρεψε τα χρηματα και τωρα εχει να κανει με την δικαιοσυνη(αυτεπαγγελτη διωξη για απατη σε βαθμο πλημελληματος)-ημουν παρων
Πηγαινεις στο τμημα της περιοχης η πολης σου(αν εχει αυτοδυναμο τμημα ασφαλειας πανε εκει)πρωι για να ειναι και αξιωματικοι-διοικητες
Η μπορεις να παρεις τηλ απευθειας στο ηλεκτρονικων εγκληματων-δεν εχω το τηλ γιατι ειμαι σε αδεια,αν δεν μπορεσεις στο βρισκω κολ μη-
Αναφερεις περιστατικα,καταθετεις αποδεικτικα(μυνηματα κλησεις κλπ
SOS το αποδεικτικο καταθεσης γιατι και ψευτικο ονομα νσ σου εδωσε εκει στην τραπεζα δηλαδη ο λογαριασμος θα αντιστοιχει σε α.φ.μ
Αρα σχεδον πιαστηκε
Τα υπολοιπα ειναι δουλεια της αστυνομιας
Αντε και την αλλη φορα ποιο προσεκτικα,ρωτα και εδω μεσα δεν ειμαστε μονο χαχαχα χου χου χου...
Οπως ειπε ο sniper επ ουδενι λογω δεν δημοσιοποιεις στοιχεια του,θα μπλεξεις με ηθικες βλαβες κλπ ασχετα αν ειναι τομαρι
Στο car λεει μην δινεται προκαταβολες...
Καλη χρονια
Πολλοί, επειδή ο παραλήπτης κάποιες φορές είναι άφαντος και χρεώνονται τα μεταφορικά, ζητούν κατάθεση σε λογαριασμό. Όσο κι αν το παραπάνω στέκει σαν επιχείρημα μην στέλνετε ποτέ προκαταβολή σε κανέναν. Πάρα λίγο να την πατήσω κι εγώ, το μόνο που με φρέναρε είναι πως ενώ υποστήριζε πως είχε μαγαζί, στην αγγελία δεν υπήρχε διεύθυνση παρά μόνο ταχυδρομικός κώδικας. Η αγγελία ήταν στο car.gr και πρέπει να συγχαρώ τους διαχειριστές που έχουν την προειδοποίηση της μη προκαταβολής σε κάθε αγγελία. Μεγάλη προσοχή, τα λεφτά δεν γυρίζουν ποτέ πίσω, είναι νόμος.
Τί να κάνεις;
Μήνυση. Μην το σκέφτεσαι καθόλου.
Πάρε στο 11012 και θα σε κατατοπίσουν για τα περαιτέρω
http://www.astynomia.gr/index.php?op...763&Itemid=378
![]()
απο θεσσαλονικη ειναι ο τυπος και οχι αλεξανδρουπολη που ελεγε.περαια νεοι επιβατες,θα μαθω και την ακριβη διευθυνση.και shooter πως θα βγαλω ακρη απο εκει?αξιζει?ή θα εχω τρεχαματα-εξοδα?
το τραγικο αστειο ειναι κι εγω ενδιαφερθηκα να σου πουλησω τετοιο πιρουνι. κι εγω φυσικα θα σου ελεγα προκαταβολη οπως κι εχω παρει κι εχω δωσει πολλες φορες και σκοπευω να ξαναδωσω αυτες τις μερες, κριμα. εγω θα στα εστελνα στα αληθεια. προκαταβαλη γιατι? γιατι εχεις το κινητο μου, αρα και ΟΛΑ τα στοιχεια μου, γιατι θα σου στειλω φωτο με το τι θα αγορασεις σε email, (επιβεβαιωμενο κι αυτο αλλα αυτο δεν το ξερεις), αν θες να εισαι πιο σιγουρος μπορεις να πληρωνεις με paypal, γιατι μεταξυ μοτοσυκλετιστων πιστευα οτι υπαρχει αλληλεγγυη.. αυτα γενικως. δεν αναφερομαι σε σενα αλλα στο τι κανω εγω. αλλα το ζητηται γενικα παιζει να ειναι απατη και απο τις δυο πλευρες.. οπως στειλαμε ανταλακτικο στην ροδο και μας ηρθε πισω συνολο αντικαταβολης πανε το κουριερ 30ε.. κλπ.. οσα λεφτα εχω στειλει με κλειστα ματια ηταν πολυ καλα deal. μακαρι να ειναι η τελευταια φορα που εισαι τοσο ατυχος.
Αυτο το βαζω αγγελια ζητησεις τελικα μαζευει ολα τα κορακια.
Προσφατα γνωστο λαμογιο (αυτο διαπιςτωθηκε αργοτερα) απ την ΚΡΗΤΗ εφαγε 700ε απ τον πεθερο μου για μια μηχανη απο φορτηγακι που κι εκεινος ειχε βαλει αγγελια ζητησεις , του ειπε ακριβως οτι ηθελε να ακουσει δεν δεχτηκε αντικαταβολη γιατι και καλα ειχε προβλημα και μολις πηρε τον παρα ζεστο απο κι παν κι αλλοι.
Τον πετυχα μια φορα εγω στο τηλεφωνο και σαν σωστο λαμογιο μεσα σε 10 δευτερα μου εδωσε μεχρι και τρακ ναμπερ που φυσικα μετα αποδειχθηκε οτι ηταν απο εναν φακελο που εκανε την βολτα του νομου Ηρακλειου.
Λοιπον προσοχη οταν βαζεται αγγαλιες ΖΗΤΗΣΕΙΣ και ποτε προκαταβολη χωρις εξασφαληση (λογαριασμοι τυπου pay pal ,Εγγυτικη Επιστολη Τραπεζης) ΠΟΤΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.
ανανεωσα τη σελιδα και με ξαναπηρε τηλεφωνο,μαλλον δε θυμοταν τον αριθμο μου και μολις καταλαβε μου το εκλεισε.
καταφερα να μιλησω με το λαμογιο,τηλεφωνοντας με αλλο αριθμο.του ειπα τι εχω προθεση να κανω, μου ειπε οτι δευτερα η τριτη θα μου βαλει τα λεφτα.για να ιδουμ...
ευτυχως θυμηθηκα κατι γνωστους που εχω στην διωξη και περιμενουν τηλεφωνο...
το λαμογιο με παιζει κανονικα,ολη μερα μου λεει οτι ειναι στη τραπεζα και οτι μου βαζει λεφτα αλλα οσο και να ανανεωνω τον λογαριαμο μου ουτε φραγκο δεν εχει μπει.τελικα ολα πηραν το δρομο της δικαιοσυνης.
ΟΚ. Οπότε αν εχεις κάτι νεώτερο μας ενημερώνεις να το ξεκλειδώσουμε να μας πεις.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.