Σελίδα 2 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 197

Θέμα: μηχανη για γυναικα;;;

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Πολυμήχανος Προβολή μηνύματος
    Μηχανή για γυναίκα, τι της δείχνετε βρε άάάάάααααάάάάάσχετοι;

Ιδού:

http://www.portokalidis.gr/images/κουζινα%20δρυινη2.JPG

http://dreamkitchen.gr/wp-content/up...-2.880€-.jpg

http://epiplokalogerakis.gr/wp-conte...1/05/ibiza.jpg

Μα καλα!
    Τοσο ασχετιδης;
    ΜΗΧΑΝΗ ζητησε η κοπελα...
    Εδω εισαι.......

Και αν δεν σου κανει.Δοκιμασε κανα Kawasaki ER6!
    Χρονια πολλα!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Banned
    Θα σε χαλαγε να σε πηγαινε γυναικα βολτα?
    Κσι σενα και τον ποιο πανω.....?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Θα σε χαλαγε να σε πηγαινε γυναικα βολτα?
    Κσι σενα και τον ποιο πανω.....?
    Και βεβαια θα χαλιομουνα....
    Αν ειμαι συνοδηγος παει στραφι το "γκαζι-φρενο"τακτικη

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Και βεβαια θα χαλιομουνα....
    Αν ειμαι συνοδηγος παει στραφι το "γκαζι-φρενο"τακτικη
    <σε αγκαλιαζω για να πλαγιαζουμε μαζι...

στις στροφες....>

Μέλος
    Πολυμηχανε και teogtp εφυες το χιουμορακι.ευχαριστω πολυ!αχαχα
    παιδια ολες αυτες που με προτεινατε ειναι απλα υπεροχες αλλα κατι που ξεχασα να πω και ζητω ταπεινα συγνωμη ειναι οτι ειμαι και λιγο της μοστρουλας (λογικο θα πρεπει να σας ακουγεται.μην με παρεξηγειτε) οποτε θα ηθελα και κατι "κομψο". γι αυτο σας ειπα οτι τα εχω βρει σκουρα. το ποσακι που ειμαι διατεθημενη να δωσω ειναι γυρω στα 2 χιλιαρικα (μιλαω για μεταχειρισμενο αρχικα). ειναι ικανοποιητικο;
    με τη μπεμπα εχω σκαλωμα.μεγαλος ερωτας.αλλα δεν εχω κανεναν γνωστο με τετοιο εργαλειο για να του ζητησω να τη παρω για βολτα να δω πως με παει και πως την παω.
    αλλο ενα μεγαλο κολλημα μου ειναι τα ktm αλλα δεν ξερω αν καινε πολυ και αν τα φτανω γιατι επισης δεν ξερω κατα ποσο αντεχουν.
    επισης κατι αλλο που με απασχολει ειναι τα κυβικα.σαν πρωτη μηχανη σε απειρη συστηνεται κατι σε 600 και ανω;
    σαν απαντηση στον mikes...σε ενημερωνω οτι ο τρελος ερωτας μου ειναι μια moto guzzi v7 classic, αλλα ειναι λιγο βαρια και λυπαμαι να την σακατεψω..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από loukia4 Προβολή μηνύματος
    παιδια ολες αυτες που με προτεινατε ειναι απλα υπεροχες αλλα κατι που ξεχασα να πω και ζητω ταπεινα συγνωμη ειναι οτι ειμαι και λιγο της μοστρουλας (λογικο θα πρεπει να σας ακουγεται.μην με παρεξηγειτε) οποτε θα ηθελα και κατι "κομψο". γι αυτο σας ειπα οτι τα εχω βρει σκουρα. το ποσακι που ειμαι διατεθημενη να δωσω ειναι γυρω στα 2 χιλιαρικα (μιλαω για μεταχειρισμενο αρχικα). ειναι ικανοποιητικο;
    με τη μπεμπα εχω σκαλωμα.μεγαλος ερωτας.αλλα δεν εχω κανεναν γνωστο με τετοιο εργαλειο για να του ζητησω να τη παρω για βολτα να δω πως με παει και πως την παω.
    αλλο ενα μεγαλο κολλημα μου ειναι τα ktm αλλα δεν ξερω αν καινε πολυ και αν τα φτανω γιατι επισης δεν ξερω κατα ποσο αντεχουν.
    επισης κατι αλλο που με απασχολει ειναι τα κυβικα.σαν πρωτη μηχανη σε απειρη συστηνεται κατι σε 600 και ανω;
    σαν απαντηση στον mikes...σε ενημερωνω οτι ο τρελος ερωτας μου ειναι μια moto guzzi v7 classic, αλλα ειναι λιγο βαρια και λυπαμαι να την σακατεψω..
    Ποσο νομιζεις ζυγιζουν μηχανακια που σου προτεινουμε;
    Αν μπορεις να το φτασεις χτυπα το.
    Τιποτα δεν θα σε "φτιαχνει"περισσοτερο απο το να καβαλας το μηχανακι που πραγματικα γουσταρεις.

Μέλος
    αυτο που γουσταρω πραγματικα ειναι μια bmw gs 1200, αλλα σαν πρωτη μηχανη την φοβαμαι λιγο. και ακριβως επειδη το κεφαλι μου ειναι στη θεση του θελω να ξεκινησω με κατι ηρεμο και φιλικο αλλα να μην δειχνω και "γελοια" επανω του. να ειναι σχετικα χαμηλο (αν και απο οτι ξερω καποια μηχανακια επιδεχονται χαμηλωμα σελας), να μην φτερνιζεσαι και να ανοιγει 140, να ειναι on off (αν και περισσοτερο μεσα στη πολη το θελω) και λιγααακι οικονομικο..
    ζηταω πολλα νομιζω, αλλα για αυτο εγινα μελος στο forum για να βρω ενα φως στο τουνελ τελοσπαντων απο εμπειρους και ωριμους "καβαλαρηδες".

Μέλος
    το Sym SB 250 Ni Wolf ειναι καλο για μεσα στην πολη; με το ειχαν προτεινει κατι γνωστοι αλλα δεν ξερω τιποτα για αυτο..

αυτο που γουσταρω πραγματικα ειναι μια bmw gs 1200, αλλα σαν πρωτη μηχανη την φοβαμαι λιγο. και ακριβως επειδη το κεφαλι μου ειναι στη θεση του θελω να ξεκινησω με κατι ηρεμο και φιλικο αλλα να μην δειχνω και "γελοια" επανω του. να ειναι σχετικα χαμηλο (αν και απο οτι ξερω καποια μηχανακια επιδεχονται χαμηλωμα σελας), να μην φτερνιζεσαι και να ανοιγει 140, να ειναι on off (αν και περισσοτερο μεσα στη πολη το θελω) και λιγααακι οικονομικο..
    ζηταω πολλα νομιζω, αλλα για αυτο εγινα μελος στο forum για να βρω ενα φως στο τουνελ τελοσπαντων απο εμπειρους και ωριμους "καβαλαρηδες".
    Χαχα!Καλο!
    Το αλλο με την "αναπτυξη" στην Ελλαδα το ξερεις;

Κοιτα ....
    Για να μην πονοκεφαλιασεις ξεχνα GS........
    Ειναι μακρια απο τους στοχους σου.(οικονομικο-ευκολοσυντηριτο-ελαφρυ κτλπ)
    Αν το Σκουζι που εγραψες σου αρεσει παρτο αν οχι
    κλασσικα τοτε Kle,ER,Transalp,cb

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Εφόσον θέλεις να παίζεις και λίγο χωματάκι ένα είναι το μΕχανάκι και άσε τους άλλους να λένε: aprilia pegaso trail.
    δες το, καβάλησε το, κάντο μια βόλτα και θα καταλάβεις....κάνει όλα όσα ζητάς, ακριβώς.
    Εγώ που σιχαίνομαι το χώμα έχω το strada (είναι το ίδιο με 17ρηδες τροχούς και ασφάλτινα λάστιχα)
    Και ταξιδάκι θα σε πάει άνετα και στην πόλη είναι σαν παπί
    Βρίσκεις άνετα με 3.000 ένα άριστο.

Καλώς ήλθες
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Τρολλαρεις ετσι;

Μέλος
    Δυστυχώς η ευτυχώς μιλάω σοβαρά... εγώ απλά λίγη βοήθεια ζήτησα και μερικές συμβουλές. Είπα τα πράγματα όπως έχουν και από εκεί και πέρα ο καθένας που θέλει να πει την γνώμη του και να προσφέρει λύσεις (μάλλον εκεί που δεν υπάρχουν χαχα ) είναι καλοδεχούμενος. Αν ήξερα από μηχανές δεν θα απευθυνόμουν σε εσάς. Και αν τυχόν λέω απίθανα πράγματα (για να το θέσω ευγενικά) παρακαλώ διορθώστε με! Είμαι ονοιχτη σε κάθε πρόταση.

Banned
    Παρε το κουτσι
    Βαλτου ον οφ λαστιχα και εχεις το μηχανακι των ονειρων σου που
    Α)γουσταρεις
    Β)κανει ολα οσα θες

Τωρα αν μπαινουν χωματινα σε κουτσι ε με λιγη θεληση-σαλιο υπομονη και σφυρι κοπιδι ολα γινονται...

Σελίδα 2 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μηχανη για γυναικα
    από vasilisagata στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2012, 19:40
  2. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
    από photinie7 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2009, 18:25
  3. μηχανη για γυναικα?
    από alexia στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2008, 14:00
  4. Ποια μηχανή για την γυναίκα μου?
    από argy_kap στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2008, 12:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα