Σελίδα 2 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 197

Θέμα: Να ψωνίσω από τοπικό μαγαζί ή φθηνότερα από eshop του εξωτερικού;

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δεν είναι προσωπική σχέση αυτό. Είναι εγγύηση. Κάθε αγορά καλύπτεται από μια τέτοια :P

Τελευταία φορά που μου έτυχε κάτι (1η μου κακή εμπειρία από ebay, στο οποίο έχω account από το 2002 με πάρα πολλές αγοραπωλησίες) ήταν πριν κανά 2μηνο, ένα προϊόν των 80ε περίπου. Το βρήκα μισή τιμή, με δωρεάν μεταφορικά και, φυσικά, το αγόρασα. Λίγες μέρες μετά ανακαλύφθηκε ότι ο πωλητής ήταν απατεώνας (με ειδοποίησε το ίδιο το ebay) και, μετά τις απαραίτητες διαδικασίες (συμπλήρωσα μια φόρμα 2 φορές), πήρα όλα τα λεφτά μου πίσω, μέχρι τελευταίας δεκάρας, χωρίς να μου ζητήσουν το παραμικρό δικαιολογητικό. Μπορείς να το πεις προσωπική σχέση κι αυτό

Θα συμφωνήσω μόνο στο ότι το ίντερνετ ναι, κρύβει κινδύνους, σε κάθε τομέα. Δεν είναι κάτι νέο. Αλλά μάθετε να το χρησιμοποιείτε σωστά και μόνο κέρδος αποφέρει.
    Life begins at 45°.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    για να μεινω στο κλιμα του φορουμ.... εχω αγορασει απο ελλαδα πολλα πραγματα στον προστατευτικο εξοπλισμο και αλλα τοσα απο το ιντερνετ.Ποτε δεν επαθα στραβη απο το ιντερνετ αλλα ουτε και απο καταστημα εδω.Το τελευταιο καιρο ομως προτιμω το ιντερνετ γιατι μου ετυχε σε μαγαζια του ειδους να μου συμπεριφερθουν απαισια προσπαθωντας με το ζορι να με πεισουν οτι ειμαι καρα ασχετη και αυτοι ξερουν και αμα μου αρεσει....ε δεν μου αρεσει πηρα την ασχετοσυνη μου και τα εκατονταδες ευρω που θα εδινα και τα εστειλα στην Αγγλια που ακομα και στο τηλεφωνο μου μιλαγαν με σεβασμο.Πολλα παιζουν ρολο η τιμη , η εξυπηρετηση , το προιον αν το βρισκεις η οχι.Θα επιλεξω βαση κριτηριων που θα δωσω τα λιγοστα πλεων χρηματα μου.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Και γω χρόνια τώρα από Αγγλία κυρίως , και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα .

Μια φορά χρειάστηκε να εμπλέξω το Paypal σε συναλλαγή από Κινέζο και πήρα όλα τα φράγκα μου πίσω μέχρι τελευταίο cent .

Αντιθέτως ιστορίες με εμπόρους ντόπιους δεκάδες...

Παλαιό μέλος
    Μετραω -600 ευρω,για αγορες μεσω διαδικτυου.
    Εδω και τρια χρονια ακομη περιμενω να παραλαβω ενα aircontition.
    Αν το πετυχει κανεις απο αυτους που ασχολουνται με ιντερνετικες αγορες,παρακαλειται να μου το στειλει το συντομοτερο.Το δαγκωσα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panoskl Προβολή μηνύματος
    Από fc-moto.de παράγγειλα ένα ζευγάρι μποτάκια.

Πήρε μια εβδομάδα να ξεκινήσει η αποστολή αλλά ήταν και τα Χριστούγεννα στη μέση οπότε το βρίσκω λογικό.

Θεωρητικά έρχονται την Τρίτη. Αν χρειαστεί αλλαγή, θα σας ενημερώσω.
    Ήρθαν κανονικά σήμερα. Παραγγελία στις 22/12, παράδοση στις 7/1. Αλλαγή δεν χρειάζονται ευτυχώς οπότε η 1η μου αγορά από το συγκεκριμένο site πήγε άψογα.

Όσοι αναρωτιούνται γιατί δεν αγόρασα από Ελλάδα, να τους ενημερώσω ότι έψαξα αλλά νούμερο 48 σε μποτάκια μόνο έξω βρήκα.

Γενικά αγοράζω συγκεκριμένα είδη από φίλους (π.χ. Λάστιχα και κάποια αξεσουάρ μοτό) για να τους στηρίξω αλλά και επειδή έχω την καλύτερη εξυπηρέτηση. Κατά τα άλλα, e-shop στο 80%, ελληνικά και ξένα. Δεν μου έχει τύχει ποτέ πρόβλημα ως τώρα.
    Τελευταία τροποποίηση από Panoskl; 07/01/2014 στις 22:01.
    I will take the mountains!

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Επειδη εχει παρει αλλη τροπη το νημα με πιο γενικο περιεχομενο σε σχεση με τον τιτλο του, ας αναφερω και γω την εμπηρια μου.

Παραγγελια στις 24/12 απο lidsdirect. Φυσικα το καταστημα ειχε αναρτησει ανακοινωση στην σελιδα του οτι ολες οι παραγγελιες που θα γινουν μεσα στις γιορτες θα σταλθουν απο τις 2/1 και επειτα, οπως και εγινε. Στις 2/1 σταλθηκε και ηρθε σημερα στις 10/1 με μια αργια ενδιαμεσα οποτε 5 εργασημες, οπως λενε αλλωστε (3-5 εργασημες). Το προϊον αψογο.
    +1 απο μενα για το συγκεκριμενο καταστημα.

Για το "κατάστημα VS eshop" μιά εμπειρία:
    Πάω τον Μάιο σε κεντρικό λιανικής της Μοτοδυναμικής. Καλημέρα, θέλω αυτό. Δεν υπάρχει, παραγγελία. Πόσο καιρό; 15 μέρες περίπου. ΟΚ, από νούμερο πως θα δοκιμάσω; Μα καλά, δεν ξέρετε τι φοράτε; Ξέρω, αλλά δεν είναι όλες οι μάρκες ίδιες, αν γίνει λάθος τι κάνουμε; Δεν γίνονται αλλαγές. Μάλιστα, τιμή; +30% σε σχέση με όλα τα ευρωπαϊκά eshop. Εννοείται έφυγα διότι και νταβατζηλίκι και δεν στο αλλάζω, γιατί;

Και φαντάζομαι το ίδιο έκαναν και άλλοι. Στο MOTO magazine αυτού του μήνα, ολοσέλιδο: Ο νέος τιμοκατάλογος μας, σε τιμές ίδιες με την ευρώπη (λέει χαμηλότερες αλλά δεν είναι, είναι ίδιες). Επαθαν, έμαθαν. Άλλοι, με άλλα προϊόντα, κοιμούνται ακόμα. Από διαθεσιμότητα και αλλαγές δεν ξέρω, αλλά έτσι για το χαβαλέ λέω να περάσω πάλι να ρωτήσω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    κατάστημα και eshop VS eshop

Πήρα μια κουκούλα από τον Pissari.
    Επιτέλους όσο μεγάλη ήθελα, μου έστειλε 3 ΣΜΣ και με πήρε και μια καλή κοπέλα τηλέφωνο να δει αν όλα πήγαν καλά.
    35ε έκανε η κουκούλα και την παρέλαβα σε 2 3 μέρες γιατί δεν είχα χρόνο να πάω να τη πάρω μόνος μου

Λοιπόν χέστε με με τα λαμόγια όλα
    Ελληνικά μιλάω '
    και ναι κάνω τσάμπα διαφήμιση
    Ελληνικό μαγαζί, γνωστή μούρη της αρεσκείας μου.

υγ
    Αν μετά από τόσες μαλακίες που σας έχει κάνει ο Γερμανός
    (χωρίς να υπολογίσω ότι το Γερμανός για μένα φτάνει)
    συνεχίζεται να το κουβεντιάζεται...
    ε τι να πω...
    καλή τύχη

ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    κατάστημα και eshop VS eshop

Πήρα μια κουκούλα από τον Pissari.
    Επιτέλους όσο μεγάλη ήθελα, μου έστειλε 3 ΣΜΣ και με πήρε και μια καλή κοπέλα τηλέφωνο να δει αν όλα πήγαν καλά.
    35ε έκανε η κουκούλα και την παρέλαβα σε 2 3 μέρες γιατί δεν είχα χρόνο να πάω να τη πάρω μόνος μου

Λοιπόν χέστε με με τα λαμόγια όλα
    Ελληνικά μιλάω '
    και ναι κάνω τσάμπα διαφήμιση
    Ελληνικό μαγαζί, γνωστή μούρη της αρεσκείας μου.

υγ
    Αν μετά από τόσες μαλακίες που σας έχει κάνει ο Γερμανός
    (χωρίς να υπολογίσω ότι το Γερμανός για μένα φτάνει)
    συνεχίζεται να το κουβεντιάζεται...
    ε τι να πω...
    καλή τύχη

δεν ειναι ολα τα ελληνικα καταστηματα ιδια...
    ο Χρηστος (Πισσαρης) εχει τρελες τιμες σε σχεση με την ελληνικη αγορα..αγορασα αλυσιδογραναζα για το cbf σε τιμη που δεν υπηρχε σε αλλο ευρωπαϊκο e-shop...
    αυτους τους στηριζουμε..

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    ............Λοιπόν χέστε με με τα λαμόγια όλα...........
    ........κι άμα γίνει στραβή πάω εκεί του ζητάω τα ρέστα, δε στέλνω μέιλ σα βλάκας.......
    οκ, μήνυμα ελήφθη : όσοι δεν τα ακουμπάνε στα τυφλά είναι βλάκες, όσοι πουλάνε φθηνά είναι λαμόγια.
    καλή τύχη και σε σένα και καληνύχτα

..Αυτά νομίζω είναι οι πραγματικές μαλακίες...
    ...
    δε στέλνω μέιλ σα βλάκας

Ευχαριστούμε. Είσαι ελεύθερος να ψωνίζεις από όπου θες όπως όλοι, αλλά μίλα λίγο καλύτερα, παρακαλώ.
    safety doesn't happen by accident

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    οκ, μήνυμα ελήφθη : όσοι δεν τα ακουμπάνε στα τυφλά είναι βλάκες, όσοι πουλάνε φθηνά είναι λαμόγια.
    καλή τύχη και σε σένα και καληνύχτα
    ναι όσοι τ ακουμπάνε στα τυφλά είναι αυτό που είπες
    και μετά έρχονται εδώ και βάζουν ποστ με κλάματα

Όσοι πουλάνε φθηνά πουλάνε γιατί μπορούν
    ΚΙ ΟΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ
    αλλά αγωράζουνε με τα λεφτά σου ΑΝ τα βρουν
    ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    αλλά μίλα λίγο καλύτερα, παρακαλώ.
    Εδώ πιάσαμε από τη μοτοδυναμική και λασπολογήσαμε για κέρδη 300% (που τελικά δεν υπήραχαν αλλά να χουμε να λέμε)
    Μιλήσαμε για ανθρώπους που προσπαθούν να ζήσουν μ ένα μαγαζί σε μια χώρα
    που τους αντιμέτοπίζει σα γελάδια για άρμαγμα και μας πήραξε που είπα λαμόγιο το Γερμανό?
    Ε ναι το ξαναλέω ΛΑ ΜΟ ΓΙΟ γιατί σε τελική πουθενά στη σελίδα δε λέει ότι θα σου στείλει τα πράγματα
    Εάν και εφόσαον υπάρχουν διαθέσημα στην αντιπρωσοπία
    Πάει να πει σου λέει τη μισή αλήθεια
    κι αυτό το λέμε λαμογιά και απογορεύται
    ανανήψαντας

Eπιασες μια εταιρια και συ. Ο Πισαρης απο Γερμανους ψωνιζει (και εχω ψωνισει απο αυτον γιατι τα εχει ιδιες τιμες). Το ιδιο και απο το motoraid (φυσικο μαγαζι αλλα και e-shop). Αυτο που σου λενε ομως ειναι οτι εαν ο Γερμανος (ιταλος-αγγλος-Ταυλανδεζος) τα εχει 40-50 και 100 ευρω κατω (εστω και εαν ειναι e-shop, που πολλα απο αυτα ειναι και φυσικα μαγαζια), γιατι να προτιμησω την εγχωρια αγορα? Και αντε, παει στο διαολο να εισαι καμια αθηνα. Εαν εισαι σε καμια Πατρα (3η μεγαλυτερη πολη)??
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

-θα μπορούσα να σου πω κι άλλους Εκτώς απ αυτούς που αναφέρεις
    -θα μπορούσα ΄να σου πω και για την Hellin moto που τόσα χρόνια στηρίζει το σπορ
    και τους αγώνες που δεν έχουμε και θέλουμε μια μέρα κλπ κπλπ

θα αρκεστώ όμως στο γιατι να προτιμησω την εγχωρια αγορα?
    Εγώ θα αρκεστώ λοιπόν στην εγχώρια αγορά γιατί δεν θέλω να
    διαβάζω όλα αυτά που διαβάζω στις εφημερίδες και εδώ (ξεχρεώσαμαι μπα κλπ)
    Μεταξύ μας χλωμό το βλέπω αλλά τι να γίνει?
    Μια προσπάθεια θα την κάνουμε.

α να δείτε το φιλμ
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DVD.03741.jpg 
Προβολές:	201 
Μέγεθος:	10,5 KB 
ID:	307401
    ανανήψαντας

Σελίδα 2 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2010, 14:32
  2. Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2006, 11:11
  3. Απαντήσεις: 16