Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 77

Θέμα: Εμπρησμοί στα δάση

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    τα δάση τα καίμε στα τζάκια μας

+1 στον Stoubi

τα δάση τα καίμε καθημερινά με τις επιλογές μας. με τα σπίτια που νοικιάζουμε, με τα δωμάτια που πάμε διακοπές, με τις χειμερινές μας εξορμήσεις.

αλλά παρότι είμαι χρήστης τους με τη μοτοσυκλέτα (δασικούς δρόμους, όχι μονοπάτια) είμαι υπέρ του να κοπεί η χρήση απο οτιδήποτε μηχανοκίνητο

το να πάς να το περπατήσεις και να το ζήσεις απο κοντά είναι διαφορετικό απο το να το λιώνεις στη διχρονίλα και τη λαδίλα ή να το περνάς κάθετα με 73 ογκόλιθους απο το land cruiser club.

Απο κάτι φυσιολάτρες σαν και εμάς που απόλαυσαν τη μαγεία του τοπίου πίνοντας τσιπουράκι με παρέα το φεγγάρι, γέμισαν κάτι ξεχασμένοι κάδοι στο πάντα βρέχει στον Βοιδομάτη και σε τόσα άλλα σημεία απο τόνους σκουπίδια γιατι δε θέλουμε να τα κουβαλήσουμε λίγα χλμ πιο πέρα. λές και θα πάει σκουπιδιάρα να τα μαζέψει.

ps. τα ποδήλατα δε με πειράζουν (αν και δεν είμαι ποδηλάτης)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    καπου πρεπει να φορτωσουν τις φωτιες

κι ας μην ξεχναμε οτι η φωτια της ηλειας ηταν πολιτικη

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Τα δεντρα τα καιτε στα τζακια σας...... ( ειμαι σιγουρος και καποιοι απο εσας που εχουν η θα ποσταρουν σε τουτο το θρεντ.....

Και επειδη οι περισσοτεροι δεν εχετε μυρωδια στο τι εχει γινει με την κοπη ολοκληρων δασων τα τελευταια .....ειδικα τα τελευταια τρια (3) χρονια.....

Συνεχιστε να ασχολειστε με μηχανακια και πατινια ....

( Ριχτε και καμμια φωτο απο ακροπολις να παρουμε μυρωδια.... )
    Τα δάση είναι εντελώς απροστάτευτα. Εντελώς όμως. Για όσους τα χαίρονται με οποιονδήποτε τρόπο το μίνιμουμ που θα μπορούσαν να κάνουν ως ανταπόδοση είναι ο εθελοντισμός, αφού οι αρμόδιοι φορείς τον παίζουν νυχθημερόν και με τα δύο χέρια... αλλά λόγια να αγαπιόμαστε βέβαια, με το ντουφέκι ψάχνουν οι σύλλογοι και οι ομάδες δασοπροστασίας εθελοντές, αναρωτιέμαι που στο διάολο είναι όλοι αυτοί οι φυσιολάτρες που κόπτονται για τα δάση. Τον κινέζο και την πάπια, όλοι τιμητές το παίζουν, αλλά η λογική τους εξαντλείτε σε επιχειρήματα του τύπου "εδώ ο άλλος καταπατά και χτίζει, σιγά μην πειράζει να κόψω δυο κούτσουρα για το σπίτι ή να κάνω enduro όπου μου καπνίσει."... Greek way...

υ.γ. Το σχόλιο σου με το ακρόπολις φανερώνει εμμονές... θες να το πάμε επι προσωπικού; Αφού κόπτεσαι λοιπόν, κατέβα κάτω να πάμε μια Μουγγοστό / Βελίνα από εκεί που περνάει η διαδρομή να κάνουμε τσεκάρισμα για λαθροϋλοτομεία (προσωπικά έχω κάνει 3 καταγγελίες μέχρι τώρα, εσύ; ). Το έχουν τσακίσει το μέρος, όχι τίποτα άλλο, να προστατέψουμε το φυσικό περιβάλλον της διαδρομής, μην οδηγάνε σε κρανίου τόπο οι έρημοι οι παγκόσμιοι... πάρε ματάκι και εσύ και εξυπνάδες αλλού..

Banned
    Ωπα λιγι
    Δηλαδη αποφανθηκαν οτι οι εντουραδες ευθυνονται για τις φωτιες?
    Απο χρονια που ανεβαιναμε στα βουνα παντα προσεχαμε μαλιστα μαλωσμε με λαθροθηρες-λαθρρουλοτομους μεχρι φυσιολατροπεριεργους γιατι χαλουσαμε την χλοη και ενα λουλουδακι(αγριος κροκος-σαφραν)
    Να πιανανε κανεναν εντουρα ζωσμενο με αλυσοπριονα να κουβαλαει δεντρα
    Να πω ναι
    Γνωριζω οτι ειμαστε απο τις λιγεε εναπομειναντες χωρες-ημασταν???-με ελευθερη προσβαση στα βουνα πλην καταφυγιων
    Και ημασταν ο παραδεισος του εντουρα
    Και τωρα καποιοι κομπλεξικοι πανε να μας το στερησουν?
    Ουστ ηλιθιοι

Btw
    Χρονια φαν του ακροπολις δεν πηρε ποτε ουτε φωτιτσα
    Οι παγκοσμιοι ετρεχαν σε ηδη ανοιχτους δασικους δρομους
    Ουτε δεντρο ουτε χορταρακι πειραχτηκε για χαρη τους
    Ελεος δλδ η μα@@κια δεν εχει ορια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Ωπα λιγι
    Δηλαδη αποφανθηκαν οτι οι εντουραδες ευθυνονται για τις φωτιες?
    Απο χρονια που ανεβαιναμε στα βουνα παντα προσεχαμε μαλιστα μαλωσμε με λαθροθηρες-λαθρρουλοτομους μεχρι φυσιολατροπεριεργους γιατι χαλουσαμε την χλοη και ενα λουλουδακι(αγριος κροκος-σαφραν)
    Να πιανανε κανεναν εντουρα ζωσμενο με αλυσοπριονα να κουβαλαει δεντρα
    Να πω ναι
    Γνωριζω οτι ειμαστε απο τις λιγεε εναπομειναντες χωρες-ημασταν???-με ελευθερη προσβαση στα βουνα πλην καταφυγιων
    Και ημασταν ο παραδεισος του εντουρα
    Και τωρα καποιοι κομπλεξικοι πανε να μας το στερησουν?
    Ουστ ηλιθιοι

Btw
    Χρονια φαν του ακροπολις δεν πηρε ποτε ουτε φωτιτσα
    Οι παγκοσμιοι ετρεχαν σε ηδη ανοιχτους δασικους δρομους
    Ουτε δεντρο ουτε χορταρακι πειραχτηκε για χαρη τους
    Ελεος δλδ η μα@@κια δεν εχει ορια

Kαλά χαλάρωσε κανείς δεν θα σου στερήσει το enduro και το WRC... είναι από παλιά συζήτηση που μερικοί επιμένουν να ανασύρουν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας όλα αυτά, όταν πέρασε η διαδρομή του Ακρόπολις μέσα από προστατευόμενη περιοχή στην προσφάτως -τότε- αποτεφρωμένη Πάρνηθα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Kαλά χαλάρωσε κανείς δεν θα σου στερήσει το enduro και το WRC... είναι από παλιά συζήτηση που μερικοί επιμένουν να ανασύρουν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας όλα αυτά, όταν πέρασε η διαδρομή του Ακρόπολις μέσα από προστατευόμενη περιοχή στην προσφάτως -τότε- αποτεφρωμένη Πάρνηθα...
    θα του το στερίιιισουν....
    (αλλά όχι αυτοί που νομίζει)
    ανανήψαντας

Banned
    το θυμαμαι
    μπορουσαν να το ξαναναβασουν λαμια
    τελος παντων
    spam off

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Μη νομιζετε παντως οτι η νομοθεσια για απαγορευση μηχανοκινητων στα δαση ,βουνά, μονοπατια ,ρεματα,κλπ δεν υπάρχει...

Δλδ η νοοτροπια οτι η Ελλαδα ειναι ο παραδεισος του εντουρο ,downhill, καιγωδεξερωτι...ειναι λαθος...αν εφαρμοζοταν η νομοθεσία θα ηταν το ακριβως αντιθετο, πιο αυστηρα παγκοσμίως...

Μια ερευνα χαλαρη στο σαιτ του ΥΠΠΕΧΩΔΕ θα σας λυσει καθε απορία...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος
    Μη νομιζετε παντως οτι η νομοθεσια για απαγορευση μηχανοκινητων στα δαση ,βουνά, μονοπατια ,ρεματα,κλπ δεν υπάρχει...

Δλδ η νοοτροπια οτι η Ελλαδα ειναι ο παραδεισος του εντουρο ,downhill, καιγωδεξερωτι...ειναι λαθος...αν εφαρμοζοταν η νομοθεσία θα ηταν το ακριβως αντιθετο, πιο αυστηρα παγκοσμίως...

Μια ερευνα χαλαρη στο σαιτ του ΥΠΠΕΧΩΔΕ θα σας λυσει καθε απορία...
    Αυτό που θα σου πω πάρτο και γενικά..

Τι να κάνεις ένα νόμο που δεν εφαρμόζεται?
    Λέει και το ότι δεν μπορείς να ΧΤΙΖΕΙΣ εκτώς σχεδιού ο νόμος αλλά...
    Δεν χτίζουν?

να πούμε για το εντούρο?
    Να πούμε ότι κακό είναι αλλά ρε φίλε εδώ ανατρέπεις ποτάμια
    πυροβολάς ότι πετάει
    Χτίζεις
    Καις
    Χαράζεις δρόμους όπου γουστάρεις
    Βάζεις κεραίες
    Σκάβεις νταμάρια

Ε το γαμώ εντούρο σε μάρανε ?
    ανανήψαντας

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Τα δάση είναι εντελώς απροστάτευτα. Εντελώς όμως. Για όσους τα χαίρονται με οποιονδήποτε τρόπο το μίνιμουμ που θα μπορούσαν να κάνουν ως ανταπόδοση είναι ο εθελοντισμός, αφού οι αρμόδιοι φορείς τον παίζουν νυχθημερόν και με τα δύο χέρια... αλλά λόγια να αγαπιόμαστε βέβαια, με το ντουφέκι ψάχνουν οι σύλλογοι και οι ομάδες δασοπροστασίας εθελοντές, αναρωτιέμαι που στο διάολο είναι όλοι αυτοί οι φυσιολάτρες που κόπτονται για τα δάση. Τον κινέζο και την πάπια, όλοι τιμητές το παίζουν, αλλά η λογική τους εξαντλείτε σε επιχειρήματα του τύπου "εδώ ο άλλος καταπατά και χτίζει, σιγά μην πειράζει να κόψω δυο κούτσουρα για το σπίτι ή να κάνω enduro όπου μου καπνίσει."... Greek way...

υ.γ. Το σχόλιο σου με το ακρόπολις φανερώνει εμμονές... θες να το πάμε επι προσωπικού; Αφού κόπτεσαι λοιπόν, κατέβα κάτω να πάμε μια Μουγγοστό / Βελίνα από εκεί που περνάει η διαδρομή να κάνουμε τσεκάρισμα για λαθροϋλοτομεία (προσωπικά έχω κάνει 3 καταγγελίες μέχρι τώρα, εσύ; ). Το έχουν τσακίσει το μέρος, όχι τίποτα άλλο, να προστατέψουμε το φυσικό περιβάλλον της διαδρομής, μην οδηγάνε σε κρανίου τόπο οι έρημοι οι παγκόσμιοι... πάρε ματάκι και εσύ και εξυπνάδες αλλού..

Εγω εκανα αναφορα στο μεγιστο προβλημα στα δαση αυτη την στιγμη....

Σε ενα προβλημα αθορυβο.....

Που δεν αφηνει καπνο πουθενα .....

Και οι αναφορες απο τα μμε ειναι σχεδον μηδενικες......

Κατα τα αλλα....

Την επομενη που θα πω για ακροπολις να μου το πεις να σου παιρνω την αδεια πρωτα ......

Το θεμα του θρεντ τοτε ηταν μονο για τα ανεκδοτα.... ( Προσωπικη μου γνωμη και μοναδικη εμμονη που μου εχει μεινει ...)

Nευρικο σε βρισκω ως προς ενα θεμα που εχει συζητηθει πριν απο αρκετο καιρο ( και ειχα με αρκετους συμφωνουντες και διαφωνουντες με εμενα ανταλαγη αποψεων..)

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εκνευριζεσαι (οταν μαλιστα δεν αναφερθηκα σε εσενα προσωπικα ...)

Τωρα οσο για την ισσοροπια αναμεσα σε χτισιμο, κοψιμο δεντρων, καψιμο δασους ,και εντουρο ......

Εμμονες ειναι αυτες...... Τι να κανουμε..???

Οποτε να σου επιστρεψω τα περι εξυπναδων και τα λοιπα ( μην σου χρωσταω κι ολας...)

Εγω εκανα αναφορα στο μεγιστο προβλημα στα δαση αυτη την στιγμη....

Σε ενα προβλημα αθορυβο.....

Που δεν αφηνει καπνο πουθενα .....

Και οι αναφορες απο τα μμε ειναι σχεδον μηδενικες......

Κατα τα αλλα....

Την επομενη που θα πω για ακροπολις να μου το πεις να σου παιρνω την αδεια πρωτα ......

Το θεμα του θρεντ τοτε ηταν μονο για τα ανεκδοτα.... ( Προσωπικη μου γνωμη και μοναδικη εμμονη που μου εχει μεινει ...)

Nευρικο σε βρισκω ως προς ενα θεμα που εχει συζητηθει πριν απο αρκετο καιρο ( και ειχα με αρκετους συμφωνουντες και διαφωνουντες με εμενα ανταλαγη αποψεων..)

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εκνευριζεσαι (οταν μαλιστα δεν αναφερθηκα σε εσενα προσωπικα ...)

Τωρα οσο για την ισσοροπια αναμεσα σε χτισιμο, κοψιμο δεντρων, καψιμο δασους ,και εντουρο ......

Εμμονες ειναι αυτες...... Τι να κανουμε..???

Οποτε να σου επιστρεψω τα περι εξυπναδων και τα λοιπα ( μην σου χρωσταω κι ολας...)
    Tο έχεις ξανακάνει δεν είναι η πρώτη φορά. Οι φθηνές διακαιολογίες του τύπου πέταξα ξεκάρφωτα μια αναφορά για το ακρόπολις γιατί έτσι μου την κάπνισε είναι για τα ανέκδοτα και όχι το θέμα εκείνο στο οποίο συνέχεια επανέρχεσαι. Μάλλον πρέπει να ξεπεράσεις κάποια πράγματα και αν θες να συμμετέχεις σε μια συζήτηση να το κάνεις χωρίς αγκυλώσεις και εμμονές. Από εκεί και έπειτα το enduro είναι επιβαρυντικό για τα δάση δε πα να χτυπιέσαι κάτω. Το ότι σου επιτρέπεται να κάνεις ακόμη σε μια χώρα που είναι ξέφραγο αμπέλι και που θα έπρεπε να είχε απαγορέψει/περιορίσει τις ανθρώπινες δραστηριότητες στα δάση εχθές να το θεωρείς τύχη. Δυστυχώς δεν αναιρείται η ζημιά που προκαλλείς με το γεγονός ότι άλλοι προκαλλούν μεγαλύτερη. Αν το μοναδικό σου επιχείρημα είναι ότι άλλοι καίνε, καταπατούν, μολύνουν τα δάση, κάνε κάτι για αυτό, οχι μόνο να παίρνουμε αλλά και να δίνουμε.

Tο έχεις ξανακάνει δεν είναι η πρώτη φορά. Οι φθηνές διακαιολογίες του τύπου πέταξα ξεκάρφωτα μια αναφορά για το ακρόπολις γιατί έτσι μου την κάπνισε είναι για τα ανέκδοτα και όχι το θέμα εκείνο στο οποίο συνέχεια επανέρχεσαι. Μάλλον πρέπει να ξεπεράσεις κάποια πράγματα και αν θες να συμμετέχεις σε μια συζήτηση να το κάνεις χωρίς αγκυλώσεις και εμμονές. Από εκεί και έπειτα το enduro είναι επιβαρυντικό για τα δάση δε πα να χτυπιέσαι κάτω. Το ότι σου επιτρέπεται να κάνεις ακόμη σε μια χώρα που είναι ξέφραγο αμπέλι και που θα έπρεπε να είχε απαγορέψει/περιορίσει τις ανθρώπινες δραστηριότητες στα δάση εχθές να το θεωρείς τύχη. Δυστυχώς δεν αναιρείται η ζημιά που προκαλλείς με το γεγονός ότι άλλοι προκαλλούν μεγαλύτερη. Αν το μοναδικό σου επιχείρημα είναι ότι άλλοι καίνε, καταπατούν, μολύνουν τα δάση, κάνε κάτι για αυτό, οχι μόνο να παίρνουμε αλλά και να δίνουμε.

Για να μην κουραζουμε.....

Για το θεμα του ακροπολις θα το πεταω οποτε και οταν για τον λογο που εξηγησα παραπανω.... Εαν θες να το προσωποποιεις πραγματικα ειναι αυστηρα δικο σου το προβλημα....

Το για το εαν το εντουρο ειναι επιβαρυντικο ..... Ασφαλως και ειναι στα ορια που του αναλογει ( Τα οποια ορια του ειναι ολα ανατρεψιμα και μαλιστα σε συντομο χρονικο διαστημα.....)

Οπως και σε καποια ορια υπαγετε και ο περιπατητης.....
    Και πικ νικατζης
    Και ο ποδηλατης .....
    Δεν ειναι ολα μια ευθεια γραμμη ... ( οπως εντεχνως κανεις σε καθε παρομοιο θεμα συγκεκριμενα με το εντουρο..... )

Με τις τεραστιες ζημιες στο δασος απο ολα τα αλλα που εχουμε κατα καιρους αναφερει... Δεν πας να χτυπιεσαι και εσυ κατω....!!!

Κατα τα αλλα ... Δεν μπορεις να ξερεις τι εχω δωσει και τι εχω παρει......

Ασε τα κηρυγματα για αλλου γιατι απο ανθρωπους που βγαζουν εαυτον εκτος... Των κηρυγματων τους εχω χορτασει....!

Για να μην κουραζουμε.....

Για το θεμα του ακροπολις θα το πεταω οποτε και οταν για τον λογο που εξηγησα παραπανω.... Εαν θες να το προσωποποιεις πραγματικα ειναι αυστηρα δικο σου το προβλημα....

Το για το εαν το εντουρο ειναι επιβαρυντικο ..... Ασφαλως και ειναι στα ορια που του αναλογει ( Τα οποια ορια του ειναι ολα ανατρεψιμα και μαλιστα σε συντομο χρονικο διαστημα.....)

Οπως και σε καποια ορια υπαγετε και ο περιπατητης.....
    Και πικ νικατζης
    Και ο ποδηλατης .....
    Δεν ειναι ολα μια ευθεια γραμμη ... ( οπως εντεχνως κανεις σε καθε παρομοιο θεμα συγκεκριμενα με το εντουρο..... )

Με τις τεραστιες ζημιες στο δασος απο ολα τα αλλα που εχουμε κατα καιρους αναφερει... Δεν πας να χτυπιεσαι και εσυ κατω....!!!

Κατα τα αλλα ... Δεν μπορεις να ξερεις τι εχω δωσει και τι εχω παρει......

Ασε τα κηρυγματα για αλλου γιατι απο ανθρωπους που βγαζουν εαυτον εκτος... Των κηρυγματων τους εχω χορτασει....!
    Το θέμα με το ακρόπολις πέτα το όποτε θες και όποτε σου καπνίσει, δεν στο απαγόρεψε κανείς και εγώ εδώ θα είμαι όμως να σου υποδεικνύω το τι κόλημα έχει φάει... απλά πράγματα...

Από εκεί και έπειτα η συλλογιστικη σου μου είναι γνωστή και δεν μου προκαλλεί εντύπωση. Τη γνώμη μου επίσης δεν θα μου υποδείξει κανείς πότε θα την λέω και πως θα την λέω. Αν εσένα σου φάινεται σαν κύρηγμα, μου είναι παντελώς αδιάφορο.

Η προταση ισχύει. Και υπάρχει και θερινό τμήμα στα 1600 μέτρα υψόμετρο 10ωρη βάρδια. Σε περιμένω.

Το θέμα με το ακρόπολις πέτα το όποτε θες και όποτε σου καπνίσει, δεν στο απαγόρεψε κανείς και εγώ εδώ θα είμαι όμως να σου υποδεικνύω το τι κόλημα έχει φάει... απλά πράγματα...

Από εκεί και έπειτα η συλλογιστικη σου μου είναι γνωστή και δεν μου προκαλλεί εντύπωση. Τη γνώμη μου επίσης δεν θα μου υποδείξει κανείς πότε θα την λέω και πως θα την λέω. Αν εσένα σου φάινεται σαν κύρηγμα, μου είναι παντελώς αδιάφορο.

Η προταση ισχύει. Και υπάρχει και θερινό τμήμα στα 1600 μέτρα υψόμετρο 10ωρη βάρδια. Σε περιμένω.

Α με βαρδια στα 1600........ περιμενετε.....???

Aσε θα προτιμησω τους ποδηλαταδες στο βιντεο......

Το δάσος και η άγρια ζωή προστατεύεται αν δε πατάμε καθόλου το ποδαράκι μας εκει.... απο εκει και πέρα οτι και να συζητάμε.. δεν....

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. TRAIL RIDE 0-300 στα Κιούρκα 14/12
    από SeNNinhA στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2003, 15:20
  2. SUPERfour…. Στα πόσα ΝΤΕΣΙΜΠΕEEEEEEEΛ!?????????????????
    από code στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2003, 00:26
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 16:09
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 08:37
  5. Πολλα μπραβο στα παιδια που
    από YZF-R1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 01:54

Κανόνες δημοσιεύσεων