Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: μπαταρία Yuasa κινέζικη....?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Οι μπαταριες ενα 6μηνο νομιζω εχουν εγγυηση παντου...

μεγάλε, αν είναι κάθε έξι μήνες να αλλάζω μπαταρία καλύτερα να τη βάζω σπρωχτή μπρος τη μηχανή...

σου λέω παραπάνω 1,5 χρόνο εγγύηση από bosch και πάλι λίγο μου φαίνεται...
    παλιά νομίζω ήταν 3...

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    μεγάλε, αν είναι κάθε έξι μήνες να αλλάζω μπαταρία καλύτερα να τη βάζω σπρωχτή μπρος τη μηχανή...

σου λέω παραπάνω 1,5 χρόνο εγγύηση από bosch και πάλι λίγο μου φαίνεται...
    παλιά νομίζω ήταν 3...
    Δεν καταλαβες μαλλον τι εννοουσα...στους 6 μηνες η non japan παρεδωσε. Καλυτερα με μαμα japan με 20-25 € κ απροβληματιστα!! 4.5 χρονια η πρωτη κ 2.5 η δευτερη κ συνεχιζει.
    Κανεις δεν νοειται να αλλαζει στους 6 μηνες.Οσο για την εγγυηση μιλω καθαρα σε θεμα αντικαταστασης λογω προβληματος στο 6μηνο.
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Εγγύηση που περιλαμβάνει και "κόψιμο" στοιχείου?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    haijiu 4 χρονια τωρα και μερικα διαστηματα ακινησια και προχωραμε..
    Δεν το εχω ξαναζησει αυτο ουτε με japan yuasa και παρομοιες τις καλες εποχες..

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Πρώτον η Yuasa βγάζει μπαταρίες σε πάρα πολλές χώρες:

http://www.gs-yuasa.com/us/corporate/group.html

Δεύτερον, όπως κάθε τι που είναι επώνυμο και έχει παρουσία και καλές πωλήσεις παγκοσμίως, έτσι και η Yuasa έχει πέσει θύμα απομίμησης προιόντων. Δεν είναι δηλαδή μόνο οι Yuasa που φτιάχνονται Japan, USA,Vietnam,Taiwan,China κλπ, αλλά και κάποιες μπαταρίες άσχετης φίρμας που κάποιος πονηρός έγραψε Yuasa πάνω και πουλάει.

Να σας πω την δική μου εμπειρία μετά από δύο δεκαετίες σχεδόν; Οι μόνες Yuasa που κρατάνε καμιά 5ετία+ μέσο όρο είναι αυτές που έρχονται μαζί με την μηχανή και φτιάχνονται για ΟΕΜ τοποθέτηση. Από εκεί και πέρα δεν μου έχει πάει μπαταρία μηχανής πάνω απο 3-4 χρόνια και με προσοχή. Στα 3 χρόνια μου βγαίνουν κάτι Κινέζικες των 10-15 ευρώ με ονομασία TET ή MGM ή κάτι παρόμοιο. Τόσο βγάζει περίπου και μια επώνυμη μπαταρία made in China (έχω δοκιμάσει bosch,yuasa,varta κλπ φτιαγμένες σε χώρες ανατολής) μόνο που η επώνυμη δεν κάνει στα ίδια χαρακτηριστικά 10-15, αλλά 45-50 ευρώ.

Όποιος δεν έxει σκοπό να δώσει λεφτά στην αντιπροσωπεία του για να πάρει μια μπαταρία made by Yuasa (αλλά ΟΕΜ για το δικό του μηχανάκι) και να την πληρώσει κανα 120 ευρώ και δεν έχει σκοπό να πάει σε λύσεις odyssey που θα του βγουν στα 200 ευρώ περίπου, αλλά είναι πανάλαφρες και βγάζουν καμια 7ετία-8ετία για πλάκα, ας μην ψάξει πέρα απο κινέζικες noname. Με 10-15 ευρώ στην διετία τριετία είναι οκ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Κινεζικη παντως που μου εβαλαν περσι μεσα σε ενα χρονο και που το που μπηκαν τα κρυα,τα φτυσε.
    Εβαλα yuasa απο ταιβαν με 39Ε
    Θα δειξει ποσο θα κρατησει

εχω βαλει yuasa 1,5 χρονο τωρα και δεν εχει θεμα.(taiwan).
    πετρος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Drake Ramore Προβολή μηνύματος
    Πρώτον η Yuasa βγάζει μπαταρίες σε πάρα πολλές χώρες:

http://www.gs-yuasa.com/us/corporate/group.html

Δεύτερον, όπως κάθε τι που είναι επώνυμο και έχει παρουσία και καλές πωλήσεις παγκοσμίως, έτσι και η Yuasa έχει πέσει θύμα απομίμησης προιόντων. Δεν είναι δηλαδή μόνο οι Yuasa που φτιάχνονται Japan, USA,Vietnam,Taiwan,China κλπ, αλλά και κάποιες μπαταρίες άσχετης φίρμας που κάποιος πονηρός έγραψε Yuasa πάνω και πουλάει.

Να σας πω την δική μου εμπειρία μετά από δύο δεκαετίες σχεδόν; Οι μόνες Yuasa που κρατάνε καμιά 5ετία+ μέσο όρο είναι αυτές που έρχονται μαζί με την μηχανή και φτιάχνονται για ΟΕΜ τοποθέτηση. Από εκεί και πέρα δεν μου έχει πάει μπαταρία μηχανής πάνω απο 3-4 χρόνια και με προσοχή. Στα 3 χρόνια μου βγαίνουν κάτι Κινέζικες των 10-15 ευρώ με ονομασία TET ή MGM ή κάτι παρόμοιο. Τόσο βγάζει περίπου και μια επώνυμη μπαταρία made in China (έχω δοκιμάσει bosch,yuasa,varta κλπ φτιαγμένες σε χώρες ανατολής) μόνο που η επώνυμη δεν κάνει στα ίδια χαρακτηριστικά 10-15, αλλά 45-50 ευρώ.

Όποιος δεν έxει σκοπό να δώσει λεφτά στην αντιπροσωπεία του για να πάρει μια μπαταρία made by Yuasa (αλλά ΟΕΜ για το δικό του μηχανάκι) και να την πληρώσει κανα 120 ευρώ και δεν έχει σκοπό να πάει σε λύσεις odyssey που θα του βγουν στα 200 ευρώ περίπου, αλλά είναι πανάλαφρες και βγάζουν καμια 7ετία-8ετία για πλάκα, ας μην ψάξει πέρα απο κινέζικες noname. Με 10-15 ευρώ στην διετία τριετία είναι οκ.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.............

Μόνο πού καί οί άντιπρόσωποι πλέον δύσκολα τίς φέρνουν τίς άκριβές
    άν ύπάρχουν πλέον διότι κάπου διάβασα ότι ή έν λόγω έταιρία
    Japan τέλος,τίς βγάζει άλλού μέ άποτέλεσμα νά γίνεται
    τής μαιμούς τό κάγκελλο........!!!!!

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς αυτές τις μπαταρίες; Έχω ακούσει τα καλύτερα.

http://moll-batterieshop.de/moll-motorradbatterien.html
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Μπαταρια Yuasa Yb16al-a2
    από Xrider στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2009, 20:13
  2. Μπαταρία Yuasa YTX9-BS
    από sakisvolos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2007, 16:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα