Mikes απλα ειναι, δεν κανεις λαθος.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Η απαντηση του Ιταλου που ειναι υπευθυνος για λαστιχα μοτοσικλετων στην Ελλαδα:
Dear mr. Vasilis,
I am responsible for the Greek market in the Pirelli moto business unit.
We have checked your mail and your pictures with our quality department.
We can confirm you that the tyres are ok, the issue is only related to esthetics.
Best regards
Ηδη προωθησα το θεμα στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.
τί λες ρε Καραμήτρο...του είπες ????
Cash, Ass or Grass, nobody rides me for free
χμ, θα χρειαστείς έγγραφες διαβεβαιώσεις κλπ ε ;
μπλέξιμο, αλλά καλά ξηγιέσαι
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Επισης να πω οπως τα παρατηρω ακομη καλυτερα βρισκω τα εξης: 1) ηγραμματοσειρα του dot δεν ειναι η ιδια, δηλαδη οι αριθμοι εχουν διαφορετικη μορφη 2) το γραμμα "P" απο το Pirelli δεν εχει μεσα του γραμμες οπως τα αλλα γραμματα, δηλαδη εχουν σβηστει απο την επεξεργασια που εχει φαει: http://www.flickr.com/photos/1130267...7639843262473/ 3η φωτο δεξια επανω. Κι ο αλλος μου λεει εχουν μονο αισθητικη διαφορα.....
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
καλησπερα! με ζητησατε??
λοιπον το λαστιχο δειχνει οντως να εχει γινει επεμβαση στο dot αλλα αυτο σιγουρα δεν εχει γινει εδω! (δεν υπαρχει στην ελλαδα καποιος που να μπορει να το κανει, ειναι επεξεργασια απο το εργοστασιο, και η απαντηση του υπευθυνου της πιρελι το μαρτυρα!)
λογικα, δεν εχεις καποιο θεμα, καθως καμια μεγαλη ευρωπαϊκη εταιρια δεν παιζει τη φημη της κορωνα γραμματα κανοντας λαμογιες με την ασφαλεια του καταναλωτη (εχει και την ertro απο πισω να τους ελεγχει, που τους εχει γινει στενος κορσες), σιγουρα το ελαστικο εχει περασει απο εγκεκριμενη διαδικασια αλλαγης dot! ωστοσο αν δεν εισαι σιγουρος μπορεις να πας στο καταστημα που το αγορασες και να στο αλλαξουν!
πληροφοριακα επισημος αντιπροσωπος για τα ελαστικα μοτο της πιρελι στην ελλαδα ειναι η ιντραμοτο που εδρευει καπου στη γλυφαδα!
αν το ξεκινησεις με ινστιτουτα καταναλωτη, να ξερεις δυο πραγματα:
οτι η διαδικασια αυτη δεν εγινε στην ελλαδα, και 2ον οτι για να κανει σωστη επεμβαση το ινκα πρεπει να εχει επισημη γνωματευση απο πραγματογνωμονα, αλλιως θα παρει τα @@@ του!
εντιτ προς αποφυγη παρεξηγησεων: εγραψα αυτο που βλεπω εγω! ωστοσο κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος αν οντως εχει γινει κατι τετοιο, εκτος απο την ιδια την πιρελι!
Τελευταία τροποποίηση από mikes; 17/01/2014 στις 20:02.