Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 39

Θέμα: ΔΕΙΚΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΑΣ

V-Stromοπαρμένος Το avatar του/της Reignman
    Έμαθα από δύο εξουσιοδοτημένα της Suzuki, πως το πρόβλημα είναι το φλοτέρ που είναι ελλαττωματικό. Η Suzuki είναι ενημερωμένη, απλά δεν έχει έρθει ακόμα το κομμάτι που θα το αντικαταστήσει .

Kai mena to ekane sta 2 - 3 prota gemismata tora einai ok. Exo pantos tin entuposi pos oi 2 protes stilles katebainoun aista poio arga apo tis upolupes. Auto sumbainei kai se kanenan allo?

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LordDorian
    Kai mena to ekane sta 2 - 3 prota gemismata tora einai ok. Exo pantos tin entuposi pos oi 2 protes stilles katebainoun aista poio arga apo tis upolupes. Auto sumbainei kai se kanenan allo?

Ναι, οι δυο πρώτες στύλες κατεβαίνουν πολύ πιο αργά απο τις υπόλοιπες και αυτό δεν είναι πρόβλημα. Σπλούστατα, γιατί οι δυο πρώτες στήλες αντιστοιχούν σε πολύ μεγαλύτερη ποσότητα βενζίνης απο τις υπόλοιπες που είναι πιο κάτω...
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Νέο μέλος
    Μήπως θα μπορούσε κάποιος να γράψει στα πόσα περίπου χιλιόμετρα κατεβαίνει η πρώτη μπάρα και η δεύτερη.

Από το Motojapan που πήρα την μηχανή μου είπαν ότι ξέρουν το πρόβλημα με τον δείκτη αλλά ότι δεν είναι από το φλοτέρ ,αλλά ηλεκτρονικό και η Suzuki δεν έχει δώσει λύση. Από το εξουσιοδοτημένο μου είπαν ότι είναι το φλοτέρ και ότι ήδη το έχουν αλλάξει σε μερικά.
    Τι να πιστέψει κανείς??????;;;;;; ξέρω ξέρω ....

Νέο μέλος
    Μου το έκανε και μένα χθες. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το κάνει μόνο όταν "ξεχειλίσεις" τη βενζίνη. Πέφτει γρήγορα μία μπάρα. Όταν κάνεις λίγα (περίπου 5) χλμ. επανέρχεται και δείχνει φουλ τις μπάρες.

Το άλλο που γίνεται είναι ότι αν βάλεις μπροστά με τη μηχανή γερμένη (πχ λόγω του ότι είναι ακόμα στο σταντ) δείχνει κάποιες φορές μια μπάρα λιγότερη (ανάλογα αν είναι κοντά στο όριο να πέσει) από αυτή που είχε όταν το σβήσατε. Αυτό συμβαίνει ίσως επειδή το φλοτερ είναι αριστερά στο τεπόζιτο (ίσως και επειδή η θερμοκρασία του καυσίμου πέφτει άρα και ο όγκος του). Μετά από λίγο όμως και σε αυτή την περίπτωση επανέρχεται.

Μου το είχε κάνει και εμένα κανά δυο φορές πέρυσι. Νομίζω ότι παίζει αυτό που είπαν και τα προηγούμενα μέλη με το γέμισμα τίγκα του ρεζερβουάρ. Νομίζω ότι και στo manual αναφέρει ότι δε πρέπει να παραγεμίζεται το ρεζερβουάρ (για κίνδυνο ανάφλεξης κτλ.).

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SPSP65
    [B]Μήπως θα μπορούσε κάποιος να γράψει στα πόσα περίπου χιλιόμετρα κατεβαίνει η πρώτη μπάρα και η δεύτερη.

ΕΙΝΑΙ 4.4 ΛΙΤΡΑ Η ΚΑΘΕ ΣΤΗΛΗ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
    http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
    http://agrinion-moto-team.blogspot.com/

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

Παλαιό μέλος
    Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, ο δείκτης βενζίνης όταν γεμίζω δε δείχνει 5 αλλά 4 παύλες και όσο αδειάζει επανέρχεται ξανά στα κανονικά του.

Einai provlima me to flotter pou exei

parousiastei kirios sto 1000 ap'oti exo

akousei kai apo ta paidia sto vstrom club.

Pantos emena doulevei mia xara .

www.satfreaks.gr

Άλλο τρελό:
    Βάζω 15 ευρώ (αφού αναμόσβηνε το ντεποζιτάκι στο ταμπλό) πρίν 4 μέρες. Έχω κάνει γύρω στα 70-80χλμ και ο δείκτης μου έχει κολλήσει στις 4 μπάρες!!! Αποκλείεται να έχω τόση βενζίνη μέσα ακόμα γιατί κάνω την ίδια διαδρομή κάθε εβδομάδα και ξέρω πόσο περίπου καίει.
    Εντωμεταξύ όταν την βάζω μπρός ξεκινάει με 3 μπάρες και λέω επιτέλους έπεσε η βενζίνη και μετά απο λίγο τσούπ πάλι 4 μπάρες.
    Θα με τρελάνει, παρακαλάω να πέσει ο δείκτης και αυτός τίποτα εκεί κολλημένος στις 4 μπάρες.

Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό ρε παιδιά? να το πάω συνεργείο ή ν'αλλάξω βενζινάδικο? αλλά να δείχνει άδειο ενώ είναι γεμάτο οκ έχει πρόβλημα αλλά να δείχει γεμάτο ενώ πρέπει να είναι άδειο!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mimas
    Άλλο τρελό:
    Βάζω 15 ευρώ (αφού αναμόσβηνε το ντεποζιτάκι στο ταμπλό) πρίν 4 μέρες. Έχω κάνει γύρω στα 70-80χλμ και ο δείκτης μου έχει κολλήσει στις 4 μπάρες!!! Αποκλείεται να έχω τόση βενζίνη μέσα ακόμα γιατί κάνω την ίδια διαδρομή κάθε εβδομάδα και ξέρω πόσο περίπου καίει.
    Εντωμεταξύ όταν την βάζω μπρός ξεκινάει με 3 μπάρες και λέω επιτέλους έπεσε η βενζίνη και μετά απο λίγο τσούπ πάλι 4 μπάρες.
    Θα με τρελάνει, παρακαλάω να πέσει ο δείκτης και αυτός τίποτα εκεί κολλημένος στις 4 μπάρες.

Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό ρε παιδιά? να το πάω συνεργείο ή ν'αλλάξω βενζινάδικο? αλλά να δείχνει άδειο ενώ είναι γεμάτο οκ έχει πρόβλημα αλλά να δείχει γεμάτο ενώ πρέπει να είναι άδειο!!!!

ρε μπας και εισαι γκαντεμης???

Ξέρω γώ ρε Costas81, τί να πώ, μόλις πήγα και έβαλα 6 ευρώ μπάς και ξεκολήσει τίποτα μέσα στο κωλοτεπόζιτο. Φυσικά πάλι 4 μπάρες δείχνει αλλά τώρα ίσως είναι πραγματικά στις 4 μπάρες.
    Για να δούμε θα κατέβει καθόλου!!!

Ξέρω γώ ρε Costas81, τί να πώ, μόλις πήγα και έβαλα 6 ευρώ μπάς και ξεκολήσει τίποτα μέσα στο κωλοτεπόζιτο. Φυσικά πάλι 4 μπάρες δείχνει αλλά τώρα ίσως είναι πραγματικά στις 4 μπάρες.
    Για να δούμε θα κατέβει καθόλου!!!

γεμησε το και μια τερμα μπας και βοηθησει!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    γεμησε το και μια τερμα μπας και βοηθησει!!
    Ακόμα στις 4 κωλομπάρες είναι ρε διάολε, τι να κάνω, να περιμένω να αδειάσει και να το φουλάρω? μίλησα με συνεργείο και μου είπαν να πάω να το δούνε μόλις αδειάσει το ντεπόζιτο, θα πάω και βλέπουμε.
    Γνωρίζει κανείς άν δεν είναι φλοτέρ τί άλλο μπορεί να είναι???

Ο Μαντής στην Μεσογείων μου είπε ότι στις 20000χλμ καλό είναι να κάνουμε καθαρισμό αντλίας (80ευρώ), το έχει κάνει κανείς? αξίζει να το κάνουμε?

Ακόμα στις 4 κωλομπάρες είναι ρε διάολε, τι να κάνω, να περιμένω να αδειάσει και να το φουλάρω? μίλησα με συνεργείο και μου είπαν να πάω να το δούνε μόλις αδειάσει το ντεπόζιτο, θα πάω και βλέπουμε.
    Γνωρίζει κανείς άν δεν είναι φλοτέρ τί άλλο μπορεί να είναι???

Ο Μαντής στην Μεσογείων μου είπε ότι στις 20000χλμ καλό είναι να κάνουμε καθαρισμό αντλίας (80ευρώ), το έχει κάνει κανείς? αξίζει να το κάνουμε?
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ SUZUKI ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΦΛΟΤΕΡ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΛΟΤΕΡ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Κ7 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΟΥΛΑΡΙΣΜΕΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ 4 ΜΠΑΡΕΣ......

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
    http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
    http://agrinion-moto-team.blogspot.com/

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΙΔΟΣ ΒΕΝΖΙΝΑΣ
    από elmos στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2008, 09:58
  2. ΒΕΝΖΙΝΑΣ ο ΚΑΡΥΟθραύστης