Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
@MikeG: δηλαδής θα κάνουμε υπομονή κανένα χρόνο ακόμα ;![]()
Φύγαμε...
Το pcv ειναι για 09 μοντελα και πανω κατα δηλωση της ιδιας της εταιρειας
^ Ετσι λεει η dynojet. Επισης, ειναι πιθανο να μπαινει σε 06-08 αν οι φυσες ειναι ιδιες αλλα πουθενα δεν εχω διαβασει κατι σχετικο. Η DJ απλα δεν εχει ενδιαφερθει να τσεκαρει φανταζομαι. Βασικα το θεμα δεν ειναι το autotune αλλα το PCV πανω στο οποιο μπαινει το AT.
Παντως μη σας κοβει αυτο, απλως θελει πιο πολυ χρονο σε βολτες και λαπτοπ και ακομα κι αυτο μπορει να μη χρειαστει γιατι γενικα κυκλοφορουν χαρτες στο διαδικτυο.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Αυτό σου λέω, εφόσον το dynobutting είναι υποκειμενικό, για την οποιαδήποτε αναβάθμιση/tuning χρειάζεται απόδειξη. Πριν κ μετά. Εξου και η ερώτηση του φιλου.
Δεν αμφισβητώ το φηλινγκ που περιγράφεις. Αφενώς πολλοί κώλοι ομως δεν καταλαβαίνουν τα 4 άλογα στις 5250 στροφές αφετέρου δεν μπορώ να σκεφτώ οτι ένα μοτερ οπως το 950/990 είναι τόσο φιμωμένο ωστε με χάρτη/φίλτρο να τσιμπάει 10 άλογα....Απλά σκέφτομαι φωναχτά...
Ban 'em all
Μα αλλο λεω, δεν μιλαω για buttdyno μιλαω για buttfeeling ασχετως ισχυος, υπαρχουν και αλλες παραμετροι οπως η εκρηξη το ελευθερο στροφαρισμα και η γλυκυτητα στο γκαζι και στην λειτουργια του μοτερ.....εκει ειναι που εγω προσωπικα εχω εντυπωσιαστει.
Αλογα παραπανω σιγουρα εχει. Ποσα, δεν ξερω. Στο advrider υπαρχει δυνμομετρηση με αυτο το μοτερ (09+) και φιλτρο σε καρμπυρατερατο με πανω απο 100 ιππους, αν θυμαμαι καλα.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Ρε Άγη, επειδή έχω λίγο μπλεχτεί, το pcv είναι αυτό; http://www.powercommander.com/powerc...er%20III%20USB
Powercommander ουσιαστικά;
Ο στόχος είναι να έχουμε ένα χάρτη στο μηχανάκι για κάθε μέρα, commuting, να μη καίει τα κέρατα του. Δεν υπάρχει θέμα με το να χρειάζεται να κουμπώσουμε πάνω laptop για να αλλάξουμε χάρτη.
Έχουμε κάπου μπερδευτεί.