Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 119

Θέμα: Σχεδον Τζαμπα ανταλλακτικα για ολες τις μοτο.

αυτα που κανουν μπαμ πρεπει να εισαι αφιλοτιμος για να τα αγορασεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    δεν εχεις κι αδικο pan...

η το αλλο

ποσες φορες εχει τυχει να δειτε δυο ατομα μερα μεσημερι με εργαλεια πανω σε μια μηχανη να προσπαθουν να κοψουν λουκετο
    αν εκεινη την ωρα του πεις εισαι ιδιοκτητης; τα χαρτια σου
    αν ειναι κλεφτες θα φυγουν
    αν ειναι ο ιδιοκτητης δεν νομιζω ναχε προβλημα να δειξη την αδεια του

μια μερα εχασα τα κλειδια μου 3 μεσημερι
    πλ βαθης
    φωναξα κλειδαρα
    ουτε αδεια μου ζητησε
    ουτε μας ενοχλησε κανενας περαστικος

TA EXOYME ΠΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ..............

Μεταχειρισμένα άνταλλακτικά χωρίς άποδεικτικά στοιχεία τού ίδιοκτήτη
    είναι σάν νά ΚΛΕΒΟΥΜΕ καί οί ίδιοι...!!
    Είτε θέλετε,είτε ΟΧΙ,είτε σάς βολεύει,είτε ΟΧΙ.........ή άλήθεια είναι μία.
    Άπό τή στιγμή πού γίνεσαι κλεπταποδόχος είναι σάν νά κλέβεις ....!!!
    Ύπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι γιά νά πιστοποιήσει κάποιος τήν άλήθεια,γιά
    νά δεί άν αύτό πού θά άγοράσει είναι κλεμμένο ή όχι.
    Τά ύπόλοιπα είναι δικαιολογίες γιά όλους αύτούς πού ΧΤΥΠΗΣΑΝ μιά εύκαιρία..!!
    Δέν ήταν εύκαιρία κύριοι,συνενοχή ήταν...!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Ωραιος..... αλλα μενουμε ελλαδα
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Σπυρε δεν το δεχομαι αυτο.Εμεις κανουμε την Ελλαδα.
    Εχουμε μοτοσυκλετιστες καθε μερα στο δρομο.Μεσα στα φορουμ υπαρχουνε αστυνομικοι,ντελιβεραδες,φορτηγατζηδες και γενικα ανθρωποι που ολη τη μερα ειναι στο δρομο.Καποιο ματι κατι θα παρει ,δεν γινεται.Ακομη και να μην γινει αυτο θα το σκεφτει καποιος πολυ περισσοτερο να κλεψει μια μηχανη καποιος οταν θα γνωριζει οτι θα δωθει τετοιος συναγερμος.

Δεν γινεται να μενουμε απαθης.Οι γειτονικες μας χωρες εχουνε γεμισει με ελληνικες μηχανες,χωρις πινακιδες.Υπαρχουνε μηχανες που κλεβονται μια φορα και την παραταει ο κλεφτης καπου για καποιο λογο.Η μηχανη καθετε παρατημενη μερικες μερες στο ιδιο σημειο και μετα παει την ξανακλεβει αλλο κλεφτρονι.
    μωρέ εσύ μία χαρά τα λες....

εγώ, εμπειρικά σου λέω οτι θα φας τα μούτρα σου και θα σε πουνε και μαλάκα (και χωρίς @)...

ακόμα και εδώ μέσα, προσπάθειες για ομαδική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο που πεινάει στον δρόμο, θεωρήθηκαν ως τάση επίδειξης από μερικούς....
    επιπλέον, όταν πέρυσι προσπάθησαν κάποια παιδιά και κατάφεραν να κάνουν το "μπαζάρ μεταχειρισμένων", ταυτόχρονα κάποιοι κατάφεραν να τσακωθούν με γειτονικό φόρουμ....

ο σαρτζετάκης είχε δίκιο, είμαστε έθνος ανάδελφο, δεν υπάρχουμε....

ο ωχαδερφισμός, ο σταρχιδισμός και ό,τι άλλο θες καλά κρατούν....

πραγματικά, η ιδέα σου είναι γαμώ, αλλά αν περιμένεις ιδιαίτερη ανταπόκριση, λυπάμαι που στο λέω, πλανάσαι πλάνην οικτρά....

απο καρδιάς, να βγω ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ.....

υγ.... όταν ξεκίνήσα την σχέση μου με την μοτοσυκλέτα, πίστευα οτι είμαστε διαφορετικοί.... παπάρια μάντολες, το πολύ για ένα σινιάλο είμαστε στο δρόμο

υγ.... όταν ξεκίνήσα την σχέση μου με την μοτοσυκλέτα, πίστευα οτι είμαστε διαφορετικοί.... παπάρια μάντολες, το πολύ για ένα σινιάλο είμαστε στο δρόμο
    Όχι όλοι, μου το απέδειξες εσύ ο ίδιος.

Απλά και οι μοτοσυκλετιστές "παίρνουν" μέλη από την ίδια κοινωνική δεξαμενή. Δεν αλλάζουν τα ποσοστά ηλιθίων. Πολύ τουλάχιστον.
    Κλεκλές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Ρε Σπυρο, δεν τα ξερω τα παραδειγματα που αναφερεις αλλα.... οσο κι αν δεν μπορω να διαφωνησω επι της ουσιας, ωστοσο δεν μπορω και να συμφωνησω....

δεν μπορεις να εισαι τοσο ισοπεδοτικος...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stynikop Προβολή μηνύματος
    Ρε Σπυρο, δεν τα ξερω τα παραδειγματα που αναφερεις αλλα.... οσο κι αν δεν μπορω να διαφωνησω επι της ουσιας, ωστοσο δεν μπορω και να συμφωνησω....

δεν μπορεις να εισαι τοσο ισοπεδοτικος...
    ή ταν ή ήταν.....

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    ............

Θέλω να πιστεύω ότι έχει λάθος αλλά τελικά μπορεί να είσαι σωστός κι εγώ απλά ρομαντικός!
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Μέλος Το avatar του/της andreas 400
    οσο αγοραζουμε ανταλλακτικα χωρις παραστατικα τοσο ριχνουμε νερο στο μυλο των κλεφτρονιων....αλλα στην ελλαδα τη δουλεια μας να κανουμε και ας κλαιει ο γειτονας το μηχανακι του,οταν κλεψουν και το δικο μας φταινε οι αλλοι παντα!!
    παντως η αστυνομια σε μια βδομαδα θα μπορουσε να ελεγξει ολες τις υποπτες μαντρες ανταλλακτικων δυσκολο να βγει ακρη αλλα θα χαν μαζευτει καπως τα πραγματα

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Κι αυτό το ρημάδι το σινιάλο έχει εκλείψει πλέον, αντίθετα έχει γίνει "δε σου κάνω σινιάλο και σε σνομπάρω επειδή έχεις παπί/σκούτερ/BMW/SS/πιο ακριβή μηχανή από εμένα/πιο φθηνή μηχανή από εμένα... Ένας από τους πιο γελοίους αστικούς μύθους, ότι οι μοτοσυκλετιστές είναι το πιο υγιές και σκεπτόμενο κομμάτι μιας κοινωνίας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Κι αυτό το ρημάδι το σινιάλο έχει εκλείψει πλέον, αντίθετα έχει γίνει "δε σου κάνω σινιάλο και σε σνομπάρω επειδή έχεις παπί/σκούτερ/BMW/SS/πιο ακριβή μηχανή από εμένα/πιο φθηνή μηχανή από εμένα... Ένας από τους πιο γελοίους αστικούς μύθους, ότι οι μοτοσυκλετιστές είναι το πιο υγιές και σκεπτόμενο κομμάτι μιας κοινωνίας
    Ωπα θείο...
    Τα Μπε Εμ Βε έκοψαν το σινιάλο που πιά μόνο τα ςς κάνουν.
    ανανήψαντας

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Ωπα θείο...
    Τα Μπε Εμ Βε έκοψαν το σινιάλο που πιά μόνο τα ςς κάνουν.
    Εγώ πάντως που έχω BMW και κάνω σινιάλο, τα ποσοστά των SS ήταν αποκαρδιωτικά... Την τελευταία φορά που πήγα Επίδαυρο συνάντησα καμιά δεκαπενταριά+ SS και το ποσοστό ήταν συντριπτικό, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν ανταπέδωσε. BMW συνάντησα 4-5 χαιρέτησε ο ένας, Varadero συνάντησα 2-3 πάλι δεν ανταπέδωσε κανένας, κάτι ΚΤΜ που πέτυχα τα ποσοστά ήταν λίγο καλύτερα... Ειλικρινά με χάλασε πολύ και γύρισα με μια αδιόρατη θλίψη πίσω, να συναντάς 30 μηχανές και να σε χαιρετάνε μετά βίας οι 7-8...
    Στην Ιταλία στο πρώτο μου ταξίδι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΑΠΕΔΙΔΕ, μπορώ να σου πω ότι χαιρέταγαν πρώτοι, ιδιαιτέρως τα SS, όταν δεν χαιρέταγε ο οδηγός ανταπέδιδε ο συνεπιβάτης...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    καλό είναι όμως να λέμε ρεαλιστικά πράγματα
    ας πει κάποιος από εδώ πόσα μηχανάκια βλέπει το πρωί όταν πηγαίνει στη δουλειά του
    προσπάθησα να υπολογίσω, και δε μπορώ να πω αριθμό, πραγματικά
    μιλάμε για εκατοντάδες...
    Καποιος ανεβασε σημερα θεμα για κλοπη gsxr.Το μεσημερι που πηγαινα στο σπιτι μου,βλεπω ενα ακριβως ιδιο μπροστα μου.Διεφερε μονο στο αυτολλητο της εξατμισης ,δεν ειχε καθρεφτες με φλας και οι πινακιδες του ηταν ΒΒΤ...Αλλαξα την διαδρομη μου,τον ακολουθησα μεχρι να σιγουρευτω, γιατι δεν θυμομουνα σιγουρα ολα τα χαρακτηριστικα και οταν ειδα να χαιρεταει καποιους γνωστους μου συνεχισα για το σπιτακι μου.

Με αφορμη το παραπανω, καθησα να γραψω αυτο το θεμα.Αν μαθουνε οτι οργανωνομαστε θα σκεφτονται πολυ περισσοτερο.Δεν θα γινουμε ντεντεκτιβς.

Παλαιό μέλος
    μωρέ εσύ μία χαρά τα λες....

1)εγώ, εμπειρικά σου λέω οτι θα φας τα μούτρα σου και θα σε πουνε και μαλάκα (και χωρίς @)...

2)ακόμα και εδώ μέσα, προσπάθειες για ομαδική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο που πεινάει στον δρόμο, θεωρήθηκαν ως τάση επίδειξης από μερικούς....
    ..................

3)πραγματικά, η ιδέα σου είναι γαμώ, αλλά αν περιμένεις ιδιαίτερη ανταπόκριση, λυπάμαι που στο λέω, πλανάσαι πλάνην οικτρά....

απο καρδιάς, να βγω ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ.....

4)υγ.... όταν ξεκίνήσα την σχέση μου με την μοτοσυκλέτα, πίστευα οτι είμαστε διαφορετικοί.... παπάρια μάντολες, το πολύ για ένα σινιάλο είμαστε στο δρόμο
    1)Δεν τα τρωω γιατι ξερω οτι πολλα θα πουμε και τιποτε δεν θα κανουμε.

2)Δεν μπορω να κανω επιδειξη,γιατι με ξερουνε πολυ λιγοι.

3)Δεν περιμενα τιποτε απ'την αρχη,επρεπε να το βγαλω απο μεσα μου.

4)Εισαι λαλακας,υπαρχουνε πολυ καλα παιδια στους δρομους

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάντως που έχω BMW και κάνω σινιάλο, τα ποσοστά των SS ήταν αποκαρδιωτικά... Την τελευταία φορά που πήγα Επίδαυρο συνάντησα καμιά δεκαπενταριά+ SS και το ποσοστό ήταν συντριπτικό, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν ανταπέδωσε. BMW συνάντησα 4-5 χαιρέτησε ο ένας, Varadero συνάντησα 2-3 πάλι δεν ανταπέδωσε κανένας, κάτι ΚΤΜ που πέτυχα τα ποσοστά ήταν λίγο καλύτερα... Ειλικρινά με χάλασε πολύ και γύρισα με μια αδιόρατη θλίψη πίσω, να συναντάς 30 μηχανές και να σε χαιρετάνε μετά βίας οι 7-8...
    Στην Ιταλία στο πρώτο μου ταξίδι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΑΠΕΔΙΔΕ, μπορώ να σου πω ότι χαιρέταγαν πρώτοι, ιδιαιτέρως τα SS, όταν δεν χαιρέταγε ο οδηγός ανταπέδιδε ο συνεπιβάτης...
    Καλα δεν καταλαβες γιατι χαιρετανε οι ΚΤΜαδες?

Σε εχω και για εξυπνο ρε αουγκενταλερ.....

Χαλανε ευκολα γι αυτο.....

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ολα τα ανταλλακτικα για ολες τις μηχανες
    από Shinji Ikari στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2012, 23:04
  2. On-Off για όλες τις χρήσεις
    από Nismo στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2009, 18:12
  3. Please Help - 690 για όλες τις χρήσεις?
    από Free Filip στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2008, 14:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF