αυτα που κανουν μπαμ πρεπει να εισαι αφιλοτιμος για να τα αγορασεις...
αυτα που κανουν μπαμ πρεπει να εισαι αφιλοτιμος για να τα αγορασεις...
δεν εχεις κι αδικο pan...
η το αλλο
ποσες φορες εχει τυχει να δειτε δυο ατομα μερα μεσημερι με εργαλεια πανω σε μια μηχανη να προσπαθουν να κοψουν λουκετο
αν εκεινη την ωρα του πεις εισαι ιδιοκτητης; τα χαρτια σου
αν ειναι κλεφτες θα φυγουν
αν ειναι ο ιδιοκτητης δεν νομιζω ναχε προβλημα να δειξη την αδεια του
μια μερα εχασα τα κλειδια μου 3 μεσημερι
πλ βαθης
φωναξα κλειδαρα
ουτε αδεια μου ζητησε
ουτε μας ενοχλησε κανενας περαστικος
![]()
TA EXOYME ΠΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ..............
Μεταχειρισμένα άνταλλακτικά χωρίς άποδεικτικά στοιχεία τού ίδιοκτήτη
είναι σάν νά ΚΛΕΒΟΥΜΕ καί οί ίδιοι...!!
Είτε θέλετε,είτε ΟΧΙ,είτε σάς βολεύει,είτε ΟΧΙ.........ή άλήθεια είναι μία.
Άπό τή στιγμή πού γίνεσαι κλεπταποδόχος είναι σάν νά κλέβεις ....!!!
Ύπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι γιά νά πιστοποιήσει κάποιος τήν άλήθεια,γιά
νά δεί άν αύτό πού θά άγοράσει είναι κλεμμένο ή όχι.
Τά ύπόλοιπα είναι δικαιολογίες γιά όλους αύτούς πού ΧΤΥΠΗΣΑΝ μιά εύκαιρία..!!
Δέν ήταν εύκαιρία κύριοι,συνενοχή ήταν...!!!
μωρέ εσύ μία χαρά τα λες....
εγώ, εμπειρικά σου λέω οτι θα φας τα μούτρα σου και θα σε πουνε και μαλάκα (και χωρίς @)...
ακόμα και εδώ μέσα, προσπάθειες για ομαδική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο που πεινάει στον δρόμο, θεωρήθηκαν ως τάση επίδειξης από μερικούς....
επιπλέον, όταν πέρυσι προσπάθησαν κάποια παιδιά και κατάφεραν να κάνουν το "μπαζάρ μεταχειρισμένων", ταυτόχρονα κάποιοι κατάφεραν να τσακωθούν με γειτονικό φόρουμ....
ο σαρτζετάκης είχε δίκιο, είμαστε έθνος ανάδελφο, δεν υπάρχουμε....
ο ωχαδερφισμός, ο σταρχιδισμός και ό,τι άλλο θες καλά κρατούν....
πραγματικά, η ιδέα σου είναι γαμώ, αλλά αν περιμένεις ιδιαίτερη ανταπόκριση, λυπάμαι που στο λέω, πλανάσαι πλάνην οικτρά....
απο καρδιάς, να βγω ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ.....
υγ.... όταν ξεκίνήσα την σχέση μου με την μοτοσυκλέτα, πίστευα οτι είμαστε διαφορετικοί.... παπάρια μάντολες, το πολύ για ένα σινιάλο είμαστε στο δρόμο![]()
Ρε Σπυρο, δεν τα ξερω τα παραδειγματα που αναφερεις αλλα.... οσο κι αν δεν μπορω να διαφωνησω επι της ουσιας, ωστοσο δεν μπορω και να συμφωνησω....
δεν μπορεις να εισαι τοσο ισοπεδοτικος...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
οσο αγοραζουμε ανταλλακτικα χωρις παραστατικα τοσο ριχνουμε νερο στο μυλο των κλεφτρονιων....αλλα στην ελλαδα τη δουλεια μας να κανουμε και ας κλαιει ο γειτονας το μηχανακι του,οταν κλεψουν και το δικο μας φταινε οι αλλοι παντα!!
παντως η αστυνομια σε μια βδομαδα θα μπορουσε να ελεγξει ολες τις υποπτες μαντρες ανταλλακτικων δυσκολο να βγει ακρη αλλα θα χαν μαζευτει καπως τα πραγματα
Κι αυτό το ρημάδι το σινιάλο έχει εκλείψει πλέον, αντίθετα έχει γίνει "δε σου κάνω σινιάλο και σε σνομπάρω επειδή έχεις παπί/σκούτερ/BMW/SS/πιο ακριβή μηχανή από εμένα/πιο φθηνή μηχανή από εμένα... Ένας από τους πιο γελοίους αστικούς μύθους, ότι οι μοτοσυκλετιστές είναι το πιο υγιές και σκεπτόμενο κομμάτι μιας κοινωνίας![]()
![]()
Εγώ πάντως που έχω BMW και κάνω σινιάλο, τα ποσοστά των SS ήταν αποκαρδιωτικά... Την τελευταία φορά που πήγα Επίδαυρο συνάντησα καμιά δεκαπενταριά+ SS και το ποσοστό ήταν συντριπτικό, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν ανταπέδωσε. BMW συνάντησα 4-5 χαιρέτησε ο ένας, Varadero συνάντησα 2-3 πάλι δεν ανταπέδωσε κανένας, κάτι ΚΤΜ που πέτυχα τα ποσοστά ήταν λίγο καλύτερα... Ειλικρινά με χάλασε πολύ και γύρισα με μια αδιόρατη θλίψη πίσω, να συναντάς 30 μηχανές και να σε χαιρετάνε μετά βίας οι 7-8...
Στην Ιταλία στο πρώτο μου ταξίδι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΑΠΕΔΙΔΕ, μπορώ να σου πω ότι χαιρέταγαν πρώτοι, ιδιαιτέρως τα SS, όταν δεν χαιρέταγε ο οδηγός ανταπέδιδε ο συνεπιβάτης...
Καποιος ανεβασε σημερα θεμα για κλοπη gsxr.Το μεσημερι που πηγαινα στο σπιτι μου,βλεπω ενα ακριβως ιδιο μπροστα μου.Διεφερε μονο στο αυτολλητο της εξατμισης ,δεν ειχε καθρεφτες με φλας και οι πινακιδες του ηταν ΒΒΤ...Αλλαξα την διαδρομη μου,τον ακολουθησα μεχρι να σιγουρευτω, γιατι δεν θυμομουνα σιγουρα ολα τα χαρακτηριστικα και οταν ειδα να χαιρεταει καποιους γνωστους μου συνεχισα για το σπιτακι μου.
Με αφορμη το παραπανω, καθησα να γραψω αυτο το θεμα.Αν μαθουνε οτι οργανωνομαστε θα σκεφτονται πολυ περισσοτερο.Δεν θα γινουμε ντεντεκτιβς.