Ένας και ένας...
Ένας και ένας...
δε μπορεί να ασχολείστε σοβαρά με τους τύπους...όχι δε μπορεί...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Λολ. Λολ. Λολ. Αυτοί είναι εντελώς καμμενοι και καμμενες. Όπως το 'πες, χωρίς τίτλο...
εμενα δεν με πειραζει ας πουνε οτι θελουνε για τις μηχανες αποψη τους ειναι , στην τελικη & να τους απαντησεις δεν προκειται να καταλαβουν , η εμπειρια με μηχανη ειναι βιωματικη & οπως οτι μαθαινεις απο την ζωη με το βιωμα & μονο ετσι μπορεις να καταλαβεις τον μηχανοβιο , αλλωστε ειχα παντοτε την υποψια οτι τις μηχανες δεν τις διαλεγουμε μας διαλεγουν , αυτους μπορει η μηχανες & να τους εχουν στο φτυσιμο
αυτο που με φοβιζει & θεωρω εγωιστικο & επικινδυνο για οποιον κυκλοφορει στον δρομο , ειναι οτι καποιοι απο αυτους λενε για συχνα ατυχηματα που προκαλουν , αφηρημαδες κτλ & καταληγουν στο συμπερασμα οτι αν εμπλακουν σε ατυχημα τουλαχιστον θα ειναι αυτοι προστατευμενοι & ασφαλεις , δεν σκεφτονται τον οποιοδηποτε αλλο χρηστη του δρομου πεζο , αναβατη κτλ , οχι ρε φιλε δεν μπορεις να εισαι ουτε αφηρημενος ουτε να σκεφτεσαι οτιδηποτε αλλο οταν οδηγας κατι που ζυγιζει 1 τονο & μπορει να λιωσει εναν ανθρωπο , ουτε να σκεφτεσαι μην παθεις κατι εσυ , ελεος ρε π@υστη μου , μπορει να μας λενε πολλες φορες αληταραδες με τις μηχανες αλλα αυτα ειναι κ@λοπαιδια του κερατα οταν τους νοιαζει μονο η παρτη τους
Ειμαι ο μονος που εχω την εντυπωση οτι απλα καποιοι εγραψαν μια μαλακια ετσι
για να δικαιολογισουν το "μεροκαματο" τους στον ιντερνετοεκδοτη τους;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
οι τυποι δεν ειναι καμμενοι...ειναι επικινδυνοι...δεν θα επρεπε να εχουν διπλωμα για κανενα οχημα...
Δε ξερω εχετε υπόψιν σας ενα electropop κομματι με τιτλο "cars" που το εχουν διασκευασει και οι Fear Factory...
Ε αυτο μου θυμιζουν οι τυποι αυτοι...
![]()
Βασικα ουτε με τα ποδια θα επρεπε να κυκλοφορουν αυτοι. Σιγουρα ειναι απο αυτους που πεταγοντε αναμεσα απο τα κολημμενα στην κινηση αυτοκινητα. Κρατοντας το κινητο στο ενα χερι τον καφε στο αλλο και τα ακουστικα στα αυτια, την ωρα που εσυ κανεις διηθηση και αναγκαζεσαι να γινεις κοπερφιλντ για να τους αποφυγεις, γιατι βαριουντε να πανε 20 μετρα πιο περα που ειναι η διαβαση.
Καβαμαν, μας ειπαν και βρωμιαρηδες, αυτό το ξεχασες, χαχαχαχα
ΟΛΑ αυτα + οτι εχουμε γεμισει ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΥΓΙΑΓΓΙΧΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ που ανηκουν μονο κατ "ονομα" στο ανδρικο φυλο!