Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 42

Θέμα: δεν ξέρω τι τίτλο να βάλω....

δε μπορεί να ασχολείστε σοβαρά με τους τύπους...όχι δε μπορεί...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    Κάτι τέτοιο.

Αντέξατε να το διαβάσετε ρε παλουκάρια?
    Δυο γραμμές διάβασα και πήρε πούλο η σελίδα.

Άμα θέτε πείτε μου κι εμένα, που ως γνωστόν πάσχω από πολυγραφία, να σας κατεβάσω μερικά σεντόνια με τις απόψεις της γιαγιάς μου για τις μηχανές κι έτσ'

Λολ. Λολ. Λολ. Αυτοί είναι εντελώς καμμενοι και καμμενες. Όπως το 'πες, χωρίς τίτλο...

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    όχι ρε.... απλά οτι είναι καμμένοι οι τύποι.....
    το οφθαλμοφανες δηλαδη....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    εμενα δεν με πειραζει ας πουνε οτι θελουνε για τις μηχανες αποψη τους ειναι , στην τελικη & να τους απαντησεις δεν προκειται να καταλαβουν , η εμπειρια με μηχανη ειναι βιωματικη & οπως οτι μαθαινεις απο την ζωη με το βιωμα & μονο ετσι μπορεις να καταλαβεις τον μηχανοβιο , αλλωστε ειχα παντοτε την υποψια οτι τις μηχανες δεν τις διαλεγουμε μας διαλεγουν , αυτους μπορει η μηχανες & να τους εχουν στο φτυσιμο

αυτο που με φοβιζει & θεωρω εγωιστικο & επικινδυνο για οποιον κυκλοφορει στον δρομο , ειναι οτι καποιοι απο αυτους λενε για συχνα ατυχηματα που προκαλουν , αφηρημαδες κτλ & καταληγουν στο συμπερασμα οτι αν εμπλακουν σε ατυχημα τουλαχιστον θα ειναι αυτοι προστατευμενοι & ασφαλεις , δεν σκεφτονται τον οποιοδηποτε αλλο χρηστη του δρομου πεζο , αναβατη κτλ , οχι ρε φιλε δεν μπορεις να εισαι ουτε αφηρημενος ουτε να σκεφτεσαι οτιδηποτε αλλο οταν οδηγας κατι που ζυγιζει 1 τονο & μπορει να λιωσει εναν ανθρωπο , ουτε να σκεφτεσαι μην παθεις κατι εσυ , ελεος ρε π@υστη μου , μπορει να μας λενε πολλες φορες αληταραδες με τις μηχανες αλλα αυτα ειναι κ@λοπαιδια του κερατα οταν τους νοιαζει μονο η παρτη τους

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Ειμαι ο μονος που εχω την εντυπωση οτι απλα καποιοι εγραψαν μια μαλακια ετσι
    για να δικαιολογισουν το "μεροκαματο" τους στον ιντερνετοεκδοτη τους;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

οι τυποι δεν ειναι καμμενοι...ειναι επικινδυνοι...δεν θα επρεπε να εχουν διπλωμα για κανενα οχημα...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Δε ξερω εχετε υπόψιν σας ενα electropop κομματι με τιτλο "cars" που το εχουν διασκευασει και οι Fear Factory...

Ε αυτο μου θυμιζουν οι τυποι αυτοι...

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    οι τυποι δεν ειναι καμμενοι...ειναι επικινδυνοι...δεν θα επρεπε να εχουν διπλωμα για κανενα οχημα...
    Βασικα ουτε με τα ποδια θα επρεπε να κυκλοφορουν αυτοι. Σιγουρα ειναι απο αυτους που πεταγοντε αναμεσα απο τα κολημμενα στην κινηση αυτοκινητα. Κρατοντας το κινητο στο ενα χερι τον καφε στο αλλο και τα ακουστικα στα αυτια, την ωρα που εσυ κανεις διηθηση και αναγκαζεσαι να γινεις κοπερφιλντ για να τους αποφυγεις, γιατι βαριουντε να πανε 20 μετρα πιο περα που ειναι η διαβαση.

Καβαμαν, μας ειπαν και βρωμιαρηδες, αυτό το ξεχασες, χαχαχαχα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    μονο λυπηση νοιωθω για τετοια ατομα...
    αποστειρωμενα ανθρωπαρια που ζουν στον μικροκοσμο τους, χωρις να εχουν εστω την απορια να ανακαλυψουν πραγματα και καταστασεις...

http://www.youtube.com/watch?v=wrDCadrfOu4
    +1
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    δεν ξέρω τι τίτλο να βάλω...
    Κάτι σε "Top Gear" θα ταίριαζε μου φαίνεται..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    μονο λυπηση νοιωθω για τετοια ατομα...
    αποστειρωμενα ανθρωπαρια που ζουν στον μικροκοσμο τους, χωρις να εχουν εστω την απορια να ανακαλυψουν πραγματα και καταστασεις...

http://www.youtube.com/watch?v=wrDCadrfOu4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Μωρέ με τι ασχολείστε....
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Γ@μηστε αυτά που γράφουνε, εγώ έψαξα το site... ε λοιπόν τι γαμάτο site είναι αυτo; Ποιήμα! Τα νόθα της Κωστοπούλειας γραφής και αντίληψης επιβιώνουν ακόμα...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    εμενα δεν με πειραζει ας πουνε οτι θελουνε για τις μηχανες αποψη τους ειναι , στην τελικη & να τους απαντησεις δεν προκειται να καταλαβουν , η εμπειρια με μηχανη ειναι βιωματικη & οπως οτι μαθαινεις απο την ζωη με το βιωμα & μονο ετσι μπορεις να καταλαβεις τον μηχανοβιο , αλλωστε ειχα παντοτε την υποψια οτι τις μηχανες δεν τις διαλεγουμε μας διαλεγουν , αυτους μπορει η μηχανες & να τους εχουν στο φτυσιμο

αυτο που με φοβιζει & θεωρω εγωιστικο & επικινδυνο για οποιον κυκλοφορει στον δρομο , ειναι οτι καποιοι απο αυτους λενε για συχνα ατυχηματα που προκαλουν , αφηρημαδες κτλ & καταληγουν στο συμπερασμα οτι αν εμπλακουν σε ατυχημα τουλαχιστον θα ειναι αυτοι προστατευμενοι & ασφαλεις , δεν σκεφτονται τον οποιοδηποτε αλλο χρηστη του δρομου πεζο , αναβατη κτλ , οχι ρε φιλε δεν μπορεις να εισαι ουτε αφηρημενος ουτε να σκεφτεσαι οτιδηποτε αλλο οταν οδηγας κατι που ζυγιζει 1 τονο & μπορει να λιωσει εναν ανθρωπο , ουτε να σκεφτεσαι μην παθεις κατι εσυ , ελεος ρε π@υστη μου , μπορει να μας λενε πολλες φορες αληταραδες με τις μηχανες αλλα αυτα ειναι κ@λοπαιδια του κερατα οταν τους νοιαζει μονο η παρτη τους

ΟΛΑ αυτα + οτι εχουμε γεμισει ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΥΓΙΑΓΓΙΧΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ που ανηκουν μονο κατ "ονομα" στο ανδρικο φυλο!

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    ΟΛΑ αυτα + οτι εχουμε γεμισει ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΥΓΙΑΓΓΙΧΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ που ανηκουν μονο κατ "ονομα" στο ανδρικο φυλο!
    ΚΑΙ Που το παντελόνι είναι μόνο για να κρύβουν αυτά που δεν χρησιμοποιούν
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. δεν ξέρω τί τίτλο να βάλω
    από dmf στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2010, 14:40
  2. (τι τίτλο να βάλω, το φελέκι μου μέσα...??)
    από agrotis11 στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2009, 11:30
  3. δεν ξερω τι να κανω
    από μοτορας στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2005, 13:56
  4. Τι τίτλο να βάλω....., Επεσα με 160 χαω....!
    από asmar στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 15:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF