ασε την μιζα στην ησυχια της και πηγαινε σε εναν ηλεκτρολογο...
και για το κομπλερ που αναφερθηκε,οταν χαλασει κανει θορυβο...
ασε την μιζα στην ησυχια της και πηγαινε σε εναν ηλεκτρολογο...
και για το κομπλερ που αναφερθηκε,οταν χαλασει κανει θορυβο...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
οκ ευχαριστώ πολύ. αύριο μάλλον θα πάω στο ηλεκτρολόγο αφού ξεχέσω αυτόν που την πούλησε γιατί με είχε ζαλίσει και αυτός και ο υπάλληλός του για το πόσο καλοσυντηρημένη είναι...
Αναλόγως πόσο καιρό την είχε παρκαρισμένη. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε από μόνος του να είχε βάλει μια καινούρια μπαταρία πριν στο πουλήσει. Πριν τον ξεχέσεις ζήτησέ του ευγενικά να σου βάλει μια μπαταρία του κουτιού στο μηχανάκι σου και αν δεις ότι αντιδρά κάτσε εκεί και ζάλισέ του τα @@ μέχρι να στην αλλάξει. Αποδεδειγμένα δουλεύει (το σπαζαρχιδιλίκι).
Καλορίζικη και καλολάσπωτη.![]()
+1000
Πρώτα απ'όλα βρες μια καινούργια μπαταρία και φόρα την επάνω, να δεις τι θα γίνει!
Eίχα κι εγώ αντίστοιχο θέμα με λιωμένη μπαταρία στο καβασάκι μου, φώτα-φλας-κόρνα φαινόντουσαν να παίζουνε κανονικά, αλλά η μίζα δεν έπαιρνε αρκετό ρεύμα (αυτό το κατάλαβα κι εγώ εκ των υστέρων) γύριζε φαινομενικά με αρκετή δύναμη, αλλά ακουγόταν να "γρατζουνάει" ταυτόχρονα και το μηχανάκι δεν έπαιρνε μπροστά, ειδικά όταν είχε ζεσταθεί πολύ... κρύο έπαιρνε τις πιο πολλές φορές, αλλά πάλι με το ζόρι! Μόλις έβαλα νέα μπαταρία λύθηκε το πρόβλημα, η μίζα δουλεύει τζετ και παίρνει με την πρώτη...
...το νου σου!!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
εμένα γινόταν ακριβώς το αντίθετο. κρύο δεν έπαιρνε αλλά άμα δούλευε λίγο ξανάπαιρνε. το πήγα όμως σήμερα σε αυτό που μου την πούλησε και μου είπε ότι η μπαταρία ήταν αφόρτιστη λόγο του ότι χρησιμοποιούσε τη μηχανή μόνο τα καλοκαίρια και του έκανε αυτό το πρόβλημα στην αρχή και έκατσα και μου την φόρτισε λιγάκι (θα μπορούσε να μου το είχε πει από την αρχή να την φορτίζαμε κατευθείαν να μην ταλαιπορούμαι ) . τώρα απλά περιμένω λίγο να δω αν ξεφορτώσει σύντομα για να ξέρω αν αποκλείσω ή όχι το ενδεχόμενο αλλαγής μπαταρίας.
η τιμή δεν ήταν και τόσο χώμα, 1420. το 20 είναι επιδεί ήθελα να την πάω 1350 αλλά λέει δεν το κατέβαζε τόσο επιδεί πριν 4 μέρες του την έριξε ο σκύλος και έσπασε το τζαμάκι και το έβαλε καινούριο... από μηχανικά την άκουσα λίγο να μην χαρχαλίζει καμιά καδένα και να μην είναι αρρύθμιστες οι βαλβίδες, κοίταξα τις δισκόπλακες οι οποίες ήταν σχεδόν καινούριες και γενικά ήταν σε καλή κατάσταση η μηχανή έτσι που την έκοψα. αφού είχε αλλάξει όλες τις μικρές βιδούλες μπροστά με ανοξείδωτες για να μην σκουριάζουν και στο κλειδί της μπαγκαζιέρας έβαζε ένα κομμάτι από σωληνάκι για να μην γρατζουνάει τον τιμόνι και άλλες διάφορες τέτοιες λεπτομέρειες... ελπίζω να ήταν μόνο θέμα αφόρτιστης μπαταρίας...
εγώ είπα ότι όλα είναι συνάρτηση τιμής για να κρίνει κάποιος. τπτ άλλο
τελικά έβαλα μια μπαταρία BOSCH και τώρα κελαηδάει! φτου φτου μη το ματιάσωευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας