Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: BMW Funduro δεν παίρνει μπρος!! HELP!!

ασε την μιζα στην ησυχια της και πηγαινε σε εναν ηλεκτρολογο...
    και για το κομπλερ που αναφερθηκε,οταν χαλασει κανει θορυβο...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stathis92 Προβολή μηνύματος
    αν το πάω δηλαδή μια βόλτα να φορτίσει λίγο η μπαταρία θα βοηθήσει?
    αν υπάρχει πρόβλημα στο κύκλωμα φόρτισης, 20 ντεπόζιτα βενζίνη να κάψεις, φορτισμένη μπαταρία δεν βλέπεις. Πας σε ηλεκτρολόγο και σου λέει τι φταίει.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Νέο μέλος
    οκ ευχαριστώ πολύ. αύριο μάλλον θα πάω στο ηλεκτρολόγο αφού ξεχέσω αυτόν που την πούλησε γιατί με είχε ζαλίσει και αυτός και ο υπάλληλός του για το πόσο καλοσυντηρημένη είναι...

οκ ευχαριστώ πολύ. αύριο μάλλον θα πάω στο ηλεκτρολόγο αφού ξεχέσω αυτόν που την πούλησε γιατί με είχε ζαλίσει και αυτός και ο υπάλληλός του για το πόσο καλοσυντηρημένη είναι...
    Αναλόγως πόσο καιρό την είχε παρκαρισμένη. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε από μόνος του να είχε βάλει μια καινούρια μπαταρία πριν στο πουλήσει. Πριν τον ξεχέσεις ζήτησέ του ευγενικά να σου βάλει μια μπαταρία του κουτιού στο μηχανάκι σου και αν δεις ότι αντιδρά κάτσε εκεί και ζάλισέ του τα @@ μέχρι να στην αλλάξει. Αποδεδειγμένα δουλεύει (το σπαζαρχιδιλίκι).
    Καλορίζικη και καλολάσπωτη.

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Πριν τον ξεχέσεις ζήτησέ του ευγενικά να σου βάλει μια μπαταρία του κουτιού στο μηχανάκι σου και αν δεις ότι αντιδρά κάτσε εκεί και ζάλισέ του τα @@ μέχρι να στην αλλάξει.
    +1000
    Πρώτα απ'όλα βρες μια καινούργια μπαταρία και φόρα την επάνω, να δεις τι θα γίνει!

Eίχα κι εγώ αντίστοιχο θέμα με λιωμένη μπαταρία στο καβασάκι μου, φώτα-φλας-κόρνα φαινόντουσαν να παίζουνε κανονικά, αλλά η μίζα δεν έπαιρνε αρκετό ρεύμα (αυτό το κατάλαβα κι εγώ εκ των υστέρων) γύριζε φαινομενικά με αρκετή δύναμη, αλλά ακουγόταν να "γρατζουνάει" ταυτόχρονα και το μηχανάκι δεν έπαιρνε μπροστά, ειδικά όταν είχε ζεσταθεί πολύ... κρύο έπαιρνε τις πιο πολλές φορές, αλλά πάλι με το ζόρι! Μόλις έβαλα νέα μπαταρία λύθηκε το πρόβλημα, η μίζα δουλεύει τζετ και παίρνει με την πρώτη...
    ...το νου σου!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Αναλόγως πόσο καιρό την είχε παρκαρισμένη. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε από μόνος του να είχε βάλει μια καινούρια μπαταρία πριν στο πουλήσει. Πριν τον ξεχέσεις ζήτησέ του ευγενικά να σου βάλει μια μπαταρία του κουτιού στο μηχανάκι σου και αν δεις ότι αντιδρά κάτσε εκεί και ζάλισέ του τα @@ μέχρι να στην αλλάξει. Αποδεδειγμένα δουλεύει (το σπαζαρχιδιλίκι).
    Καλορίζικη και καλολάσπωτη.
    Αναλόγως τιμής αγοράς θα έλεγα εγώ, αν η τιμή ήταν χώμα μια μπαταρία δικαιολογείται, στο κάτω κάτω μετάχειρο πήρε. Από την άλλη αν του είχε πει ότι το μηχανάκι είναι τσεκ και από αναλώσιμα φρεσκαδούρα, για να δικαιολογήσει υψηλή τιμή πώλησης, ναι φταίει ο πωλητής.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    ασε την μιζα στην ησυχια της και πηγαινε σε εναν ηλεκτρολογο...
    και για το κομπλερ που αναφερθηκε,οταν χαλασει κανει θορυβο...
    Για ξεκινα και καλα τελειωματα.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kokkiklhs Προβολή μηνύματος
    +1000
    Πρώτα απ'όλα βρες μια καινούργια μπαταρία και φόρα την επάνω, να δεις τι θα γίνει!

Eίχα κι εγώ αντίστοιχο θέμα με λιωμένη μπαταρία στο καβασάκι μου, φώτα-φλας-κόρνα φαινόντουσαν να παίζουνε κανονικά, αλλά η μίζα δεν έπαιρνε αρκετό ρεύμα (αυτό το κατάλαβα κι εγώ εκ των υστέρων) γύριζε φαινομενικά με αρκετή δύναμη, αλλά ακουγόταν να "γρατζουνάει" ταυτόχρονα και το μηχανάκι δεν έπαιρνε μπροστά, ειδικά όταν είχε ζεσταθεί πολύ... κρύο έπαιρνε τις πιο πολλές φορές, αλλά πάλι με το ζόρι! Μόλις έβαλα νέα μπαταρία λύθηκε το πρόβλημα, η μίζα δουλεύει τζετ και παίρνει με την πρώτη...
    εμένα γινόταν ακριβώς το αντίθετο. κρύο δεν έπαιρνε αλλά άμα δούλευε λίγο ξανάπαιρνε. το πήγα όμως σήμερα σε αυτό που μου την πούλησε και μου είπε ότι η μπαταρία ήταν αφόρτιστη λόγο του ότι χρησιμοποιούσε τη μηχανή μόνο τα καλοκαίρια και του έκανε αυτό το πρόβλημα στην αρχή και έκατσα και μου την φόρτισε λιγάκι (θα μπορούσε να μου το είχε πει από την αρχή να την φορτίζαμε κατευθείαν να μην ταλαιπορούμαι ) . τώρα απλά περιμένω λίγο να δω αν ξεφορτώσει σύντομα για να ξέρω αν αποκλείσω ή όχι το ενδεχόμενο αλλαγής μπαταρίας.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Αναλόγως τιμής αγοράς θα έλεγα εγώ, αν η τιμή ήταν χώμα μια μπαταρία δικαιολογείται, στο κάτω κάτω μετάχειρο πήρε. Από την άλλη αν του είχε πει ότι το μηχανάκι είναι τσεκ και από αναλώσιμα φρεσκαδούρα, για να δικαιολογήσει υψηλή τιμή πώλησης, ναι φταίει ο πωλητής.
    η τιμή δεν ήταν και τόσο χώμα, 1420. το 20 είναι επιδεί ήθελα να την πάω 1350 αλλά λέει δεν το κατέβαζε τόσο επιδεί πριν 4 μέρες του την έριξε ο σκύλος και έσπασε το τζαμάκι και το έβαλε καινούριο... από μηχανικά την άκουσα λίγο να μην χαρχαλίζει καμιά καδένα και να μην είναι αρρύθμιστες οι βαλβίδες, κοίταξα τις δισκόπλακες οι οποίες ήταν σχεδόν καινούριες και γενικά ήταν σε καλή κατάσταση η μηχανή έτσι που την έκοψα. αφού είχε αλλάξει όλες τις μικρές βιδούλες μπροστά με ανοξείδωτες για να μην σκουριάζουν και στο κλειδί της μπαγκαζιέρας έβαζε ένα κομμάτι από σωληνάκι για να μην γρατζουνάει τον τιμόνι και άλλες διάφορες τέτοιες λεπτομέρειες... ελπίζω να ήταν μόνο θέμα αφόρτιστης μπαταρίας...

εγώ είπα ότι όλα είναι συνάρτηση τιμής για να κρίνει κάποιος. τπτ άλλο

Νέο μέλος
    τελικά έβαλα μια μπαταρία BOSCH και τώρα κελαηδάει! φτου φτου μη το ματιάσω ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας

told ya...

καλες βολτες

veteran of the physic war Το avatar του/της bocaros
    τελικά έβαλα μια μπαταρία BOSCH και τώρα κελαηδάει! φτου φτου μη το ματιάσω ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας
    ωστόσο δεν μας είπες αν μέτρησες και τη φόρτιση γιατί κρίμα είναι να ξεφορτίσεις και την καινούρια μπαταρία
    AFTER DARK...........

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    told ya...

καλες βολτες
    πφφφ μιλάμε για low profile τύπο

μηναρα

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. sos προβλημα στο vstrom μου δεν παιρνει μπρος
    από mystery στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 25/12/2021, 13:37
  2. HELP Δεν παίρνει μπρος (CBF 600)
    από nikonian στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2018, 10:13
  3. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2007, 03:05
  4. Δεν παιρνει μπρος...
    από possidi στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2006, 07:39
  5. Πρόβλημα! Δεν παίρνει μπρος!! (CBF-250)
    από SnakeMJK στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2005, 17:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF