Παιδια συγνωμη που δεν απαντουσα τοσο καιρο αλλα λογω υποχρεωσεων δεν μπορουσα να μπω..παπι για κανεναν λογο δεν κοιταω μεταχειρισμενο καθως βλεπω γυρω μου τι γινεται με τα παπια στις κοντρες και πως τα πηγαινουν και δεν τα εμπιστευομαι..θελω καινουργιο για να ''ξερω πως στρωθηκε και συντηρηθηκε''..σε θεμα ποιοτητας πιστευω πρεπει να ειναι ανωτερο το kymco καθως εχω ακουσει για τριξιματα στο daytona και δεν ηταν ενας-δυο αλλα παραπανω που μου το ειπαν
φίλε καλησπέρα
εγώ είχα ενα GLX 90cc μαμισιο και το ειχα παρατημένο κοντά στα 10 χρονιά ,ένεκα της κρίσης το έφτιαξα με γενική ανακατασκευή και το ολο θεμα εφτασε με πολυ προσωπική δουλειά τα 500€ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134333[/URL] ) οποτε εαν εχεις το χρημα οπως λες και απο το να παρης καποιο κινεζικο αγορασε ενα μεταχειρο σε χαμηλή τιμη αλλα και σε καπως καλη κατάσταση ( να μην ειναι τρακαρισμενο η να μην εχει τοιποτα σαπισματα ) και δωσε και καποια χρηματα να το φτιαξης και θα εχεις ενα αξιοπιστο μηχανάκι για της μετακίνησης σου μεσα στην πολη χωρις να εχεις προβλήματα![]()
ανακατασκευή σε HONDA GLX 90cc
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134333[/URL]
Έχω το straight 125 -μοντ. 2006- της Kymco. Από πολύ νωρίς χρειάστηκε να βάλω σιλικόνη στις ενώσεις των πλαστικών για να μη τρίζουν. Ειδικά στη μάσκα.
Στα τρια χρόνια έσπασε σασμάν. Πριν καμιά 20αριά μέρες έσπασε από το λαιμό η εξάτμιση λόγω σκουριάς. Α! Και κάτι άσχημο ακούγεται χαμηλά στο μοτέρ. Μόλις σπάσει τελείως θα δω τι είναι
Από την άλλη μεριά, δεν τρώει λάστιχα και τακάκια. Παρόλο που τσουλάει καλά για παπί. Από το 2006 που το έχω, με καθημερινή κυκλοφορία, φοράει τα μαμά τακάκια και τα ίδια λάστιχα!
Think faster than you ride
Μπορεις να βρεις και αλλα φθηνα,εκτος απο GLX και Townmate.πχ ενα κρυπτονακι παλιο αν το ψαξεις να μην ειναι ρημαδι,ειναι προτιμοτερο απο ενα καινουργιο κινεζικο.
Crypton 105
Kaze r το πρωτο
Μax100
Astrea grand-supra
το παπι,κατα την αποψη μου,προοριζεται για μια χρηση "σκληρη",μεσα στο κεντρο,σταματα ξεκινα κλπ και αντι να παρεις ενα σκουτερ,παιρνεις ενα παπι για να σου βγει πιο οικονομικα σε κοστος αγορας και χρησης και να μην σε πειραξει και μια γρατσουνια που τυχον γινει.
αν ψαχνεις σε κινεζικες λυσεις,μπορει τωρα να γλυτωσεις 300-400 ευρω αλλα σε ενα βαθος 3-5 χρονων μονο ζημιωμενος θα βγεις.εχω ενα crypton r 102cc που το πηρα τον αυγουστο του 04' μοντελο 00' και εχει βγαλει τα λεφτα του τουλαχιστον 2 φορες.
οτι και να διαλεξεις καλοταξιδο...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
δεν ενοω αποκληστηκα παλιο μοντελο (GLX ) απλα υπαρχουν πολλες ευκαιριες και το δικο μου το ανεφερα για παραδηγμα στο χερι σου ειναι να ψαχτης και να βρης καποιο που πραγματικα θα σου κανει κλικ.![]()
ανακατασκευή σε HONDA GLX 90cc
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134333[/URL]
παιδια το ξεκαθαρισα πιο πανω..μεταχειρισμενα δεν θελω..θελω του κουτιου πως το λενε!να μυριζω την μυρωδια του καινουργιου!:Ρ πλακιζω! απλα δεν τα εμπιστευομαι..οποτε μενω αναμεσα στο sprinter και στο jetix και μαλλον με κοβω πιο πολυ στο jetix..εσεις τι θα παιρνατε και γιατι αναμεσα σε αυτα τα δυο;
Θα συμφωνησω για το καινουργιο,αλλα βαλε κατι παραπανω σε χρημα,αν λες 1500ε είναι μολις 190-200ε και παρε κατι πιο αξιολογο σε kawasaki και yamaha crypton.Aν μιλάγαμε για 50αρι μονόδρομος το daytona,εσυ εισαι μεχρι 125, ψαξτο λιγο.
Εγω παντως ειμαι δυσαρεστημενος απο τα συγχρονα παπια, θα προτημουσα ισως να παρω ενα παλαιωτερο μεταχειρω και να τα αλλαξω ολα, ομως τωρα λεμε για σενα...
Βλεπω το καινουριο κρυπτον 115, μια κινεζικη μλκια που ντροπιαζει την γιαμαχα. Αντιθετα το Crypton X ειναι κορυφαιο (απο οποιοδηποτε αλλο παπι εχει βγει ποτε σε παραγωγη) αλλα με τα ιδια λεφτα αγοραζεις πλεον εξοχικο στο πευκοχωρι.
Παμε στην χοντα, το γουειβ (αν και ακουγεται πως ειναι καλο) το εχω στην ιδια κατηγορια με το νεο κρυπτον 115, κινεζια δλδ. Οχι ομως και το ιννοβα 125i που σιγουρα ειναι καλυτερο χωρις τα θεματα του προκατοχου του με μπιελες κλπ κλπ αλλα ισως ξεφευγει και αυτο λιγο στην τιμη.
Απογοητευση απο τις 2 μεγαλυτερες μαρκες...
Συνεχιζω στην καβασακι, δεν λεω το καινουριο καζερ 115 ειναι συμπαθητικο και φαινεται καλυτερης ποιοτητας απο τα αντιστοιχα χοντα/γιαμαχα το ιδιο και το athlete που σαν στησιμο ισως ειναι καλυτερο αλλα (για μενα) δεν βλεπεται. Ομως προβληματιζομαι βλεποντας στο καρ.γρ οτι ηδη πωλουντε πολλα απο δαυτα με λιγα χλμ σχεδον καινουρια δλδ και αν αναλογιστω την παταγωδη αποτυχια του ΖΧ130 εχω σοβαρους λογους να αμφισβητω την αξιοπιστια τους.
Συνεχιζουμε με τις (ας πουμε) δευτερες μαρκες, μοντενας, ντειτονα. Η 1η με το κριςς ΙΙ εχει δειξει σπουδαια σημαδια σοβαροτητας και τα λεφτα του τα αξιζει και με το παραπανω. Για την δευτερη δεν εχω αποψη αλλα και για αυτην πιστευω πως για τα λεφτα που δινεις αυτο που παιρνεις ειναι ικανοποιητικο.
Με λιγα λογια και κανοντας ενα ρεζουμε εγω στη θεση σου θα επελεγα ή ενα απο τα φθηνα (κριςς/ντειτονα) ή ενα απο τα ακριβα (ιννοβα 125ι/κρυπτον χ). Τα μεσαιου κοστους (κρυπτον/γουειβ) 115 θα τα απεφευγα θεωροντας τα απλα υπερκοστολογισμενες κινεζιες λογω του λογοτυπου που κουβαλαν πανω τους. Ισως το νεο καζερ να ειναι η χρυση τομη αλλα το φοβαμαι το ριμαδι (διαφορετικα αυτο θα επελεγα).
Αν πηγαινα σε μεταχειρισμενο κρυπτον Χ χωρις 2η σκεψη.![]()