Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 46

Θέμα: Αυθεντικοί Μοτοσυκλετιστές.....όλοι οι υπόλοιποι γτπτσο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nktR Προβολή μηνύματος
    να είμαστε όλοι καλά και να μην ξεχνάμε αυτό που είμαστε !!!!

Γιώργο αυτό ήθελα να κάνω να το θυμίζω και να μας ξανατσιμπήσω ξυπνώντας μνήμες και παρελθόν

επίσης ευχαριστώ τον άλλο φίλο Γιώργο Rider που έψαξε και βρήκε από που ξεκίνησε αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=S4CEe6GZocY
    Σου έχω πει εδώ και χρόνια αυτές οι αυθόρμητες φλασιές που τρώς μου αρέσουν πολύ
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nktR Προβολή μηνύματος
    να είμαστε όλοι καλά και να μην ξεχνάμε αυτό που είμαστε !!!!

Γιώργο αυτό ήθελα να κάνω να το θυμίζω και να μας ξανατσιμπήσω ξυπνώντας μνήμες και παρελθόν

επίσης ευχαριστώ τον άλλο φίλο Γιώργο Rider που έψαξε και βρήκε από που ξεκίνησε αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=S4CEe6GZocY

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    πολυ δυνατο

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel

Αν και απο τοτε που εχω ερθει Ελλαδα αντε να με εχει χαιρετησει ενας...
    Χαιρετατε ρε παιδες!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Γουέλ

http://stoma-tou-lykou.blogspot.gr/2014/03/a.html

για ν ακούσω απόψεις!
    ανανήψαντας

Πολύ δυνατό το κειμενάκι.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Γουέλ

http://stoma-tou-lykou.blogspot.gr/2014/03/a.html

για ν ακούσω απόψεις!

Ε τί αποψεις να ακουσεις ρε Νικο?

Εδω υπαρχουν ανθρωποι που θεωρουν τα εργα του Μοτσαρτ ανωριμα και φλυαρα και καταλληλα μονο για συνοδεια παιδικων παραμυθιων.

Δε θα βρισκοταν καποιος να πει μια πιπα για ενα κειμενακι?

Ο τυπος γραφει μαλακιες χαρην εντυπωσιασμου.
    Κρινει ενα κειμενο γεματο συναισθημα που πιθανως γραφτηκε απο καποιον "ερασιτεχνη" που καμια σχεση δεν εχει με το αντικειμενο που λεγεται πενα, λες και ειναι το καινουριο μυθιστορημα του Κουντερα ή καποιο ποιημα του Βερλαιν.

Ενα τετοιο κειμενακι πιθανοτατα τους περισσοτερους απο εμας σε καποιες φασεις της ζωης μας, θα μας αγγιζε.
    Καποιους πρφανως οχι.

Σε λα βι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος

Εδω υπαρχουν ανθρωποι που θεωρουν τα εργα του Μοτσαρτ ανωριμα και φλυαρα και καταλληλα μονο για συνοδεια παιδικων παραμυθιων.
    Γιατί δεν είναι;

Υ.Γ. όχι όλα φυσικά, αλλά ένα μεγάλο μέρος τους. Το αριστουργηματικό της υπόθεσης Μόζαρντ οφείλεται σε πολλούς άλλους παράγοντες,
    που είναι για άλλη κουβέντα.

Από Lynyrd Skynyrd έχετε τίποτα ή να φύγω;

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Γιατί δεν είναι;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	37067600.jpg 
Προβολές:	125 
Μέγεθος:	90,2 KB 
ID:	319702

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Υ.Γ. όχι όλα φυσικά, αλλά ένα μεγάλο μέρος τους. Το αριστουργηματικό της υπόθεσης Μόζαρντ οφείλεται σε πολλούς άλλους παράγοντες,
    που είναι για άλλη κουβέντα.
    Ανώριμα, φλύαρα, και κατάλληλα μόνο για συνοδεία παιδικών παραμυθιών, όχι δεν ήταν.
    Αυτό είναι ύβρις.

Τέσπα όπως είπες, δεν είναι της παρούσης.

περί μότσαρτ... στην ηλικία που έγραφε μουσική, τα άλλα παιδάκια μαθαίναν να μην χέζονται πάνω τους...
    άρα το περί ωριμότητας καλύτερα ας την ψάξουν να τη βρούν όσοι νομίζουν ότι μπορούν να κρίνουν τέτοια τέρατα της μουσικής...

Περί του κειμένου και του Λύκου...

προσωπικά θεωρώ παρωχημένα, και μελό όλα αυτά τα κείμενα θεοποίησης των μοτοσυκλετιστών, όπως και τα επιτηδευμένα και υπερφορτωμένα ταξιδιωτικά που περιγράφουν με σάλτσες την αβάσταχτη βαρύτητα του "είναι" του μοτοσυκλετιστή... ίσως κάποτε να ήταν πιο πολύ μέσα στη μόδα και να πάλιωσαν, ή ίσως και να γράφτηκαν πάρα πολλά....
    Από τη στιγμή όμως που αγγίζουν κάποιους αυτά τα κείμενα, σέβομαι τις ευαισθησίες τους και κρατώ τα σχόλια για τον εαυτό μου και για την παρέα μου.
    Κάπως έτσι είναι και τα μπλογκ. Σχολιάζεις κάτι στον χώρο σου, στην παρέα σου και όποιος θέλει συμμετέχει.

και όπως είπε και ο παιπ σμοκερ πιο πάνω

"Ενα τετοιο κειμενακι πιθανοτατα τους περισσοτερους απο εμας σε καποιες φασεις της ζωης μας, θα μας αγγιζε.
    Καποιους πρφανως οχι.

Σε λα βι. "

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Ο τυπος γραφει μαλακιες χαρην εντυπωσιασμου.
    Το ίδιο ακριβώς κάνει και ο τύπος που έγραψε το κείμενο στο πρώτο ποστ.
    Κρινει ενα κειμενο γεματο συναισθημα που πιθανως γραφτηκε απο καποιον "ερασιτεχνη" που καμια σχεση δεν εχει με το αντικειμενο που λεγεται πενα, λες και ειναι το καινουριο μυθιστορημα του Κουντερα ή καποιο ποιημα του Βερλαιν.
    Κρίνει ένα κείμενο γεμάτο εικόνες από μελό έργα, όχι από συναίσθημα, το οποίο γράφτηκε πιθανώς από κάποιον που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τη μοτοσυκλέτα, όχι με το γράψιμο.
    Και το κρίνει και πολύ επειεικώς.
    Ενα τετοιο κειμενακι πιθανοτατα τους περισσοτερους απο εμας σε καποιες φασεις της ζωης μας, θα μας αγγιζε.
    Καποιους πρφανως οχι.

Σε λα βι.
    Προφανώς.
    Υπάρχουν φάσεις (ή περίοδοι) στη ζωή μας που μπορεί να μας αγγίξει η παραμικρή μαλακία αρκεί να έχει μια καλή κουβέντα μέσα.
    Αυτό όμως δεν την κάνει λιγότερο μαλακία.

Είναι το κλασσικό γράψιμο που εκμεταλλεύεται το σύνδρομο που κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται μέσα από μια εξιδανικευμένη ομάδα.
    Ξέρεις που μπορείς να συναντήσεις συχνότερα αυτό το γράψιμο;
    Στο 'αθλητικό ρεπορτάζ'.
    Εκεί που ο κάθε κακομοίρης δημοσιογραφίσκος γλύφει τους κάφρους που τα σπάνε στο γήπεδο χρησιμοποιώντας γλαφυρές εκφράσεις μπας και βγάλει κανένα μεροκάματο.
    Εκεί που το να είσαι «Χ» ομάδα φαίνεται να σημαίνει κάτι σημαντικό.

Έτσι κι εδώ, η παρέα των ιπποτών με τα μαύρα δέρματα δεν είναι τίποτα άλλο από ένα έμμεσο γλύψιμο.
    Όσοι δηλαδή οδηγούν μοτοσυκλέτα είναι άγγελοι με καθαρά μάτια και ακόμη καθαρότερη ψυχή που η πτνα η κοινωνία τους κάνει πέρα γιατί είναι κακιά και δεν τους καταλαβαίνει.:a31:
    Το Δαλιανίδη μου μέσα.....

Είναι χοντρό πρόβλημα το να εξιδανικεύεις ομάδες ανθρώπων βασιζόμενος σε ένα απλό κοινό σημείο και θα σου δώσω και ένα παράδειγμα:
    Επειδής είμαι μέλος και αλλού, όταν έγραψε κάποιος ένα Πάσχα αυτό, κάποιος άλλος του απάντησε αυτό.
    Έκανε δηλαδή ο τύπος στο μυαλό του το συλλογισμό:
    - «Εγώ είμαι Linuxάς και γουστάρω ελεύθερο λογισμικό γιατί πιστεύω πως έτσι πρέπει να είναι, στο φόρουμ είναι επίσης Linuxάδες και γουστάρουν ελεύθερο λογισμικό γιατί επίσης πιστεύουν πως έτσι πρέπει να είναι».
    Μέχρι εδώ καλά, αλλά το κακό είναι όταν το πας πιο πέρα:
    - «Επίσης, εγώ είμαι χορτοφάγος γιατί πιστεύω ότι δεν κάνει να τρώμε τα ζωάκια, άρα και αυτοί στο φόρουμ θα συμφωνούν γιατί τα παιδιά έχουν αρχές αφού τα βρίσκουμε στο Linux».
    Και ο κακομοίρης όταν είδε πως δεν ήταν έτσι, φρίκαρε.

Το έχω δει να συμβαίνει κι εδώ ένα κάρο φορές: «Δεν είναι συμπεριφορά αληθινού μοτοσυκλετιστή αυτή». Πόσες φορές το έχεις διαβάσει εδώ μέσα;

Ας βγάλει λοιπόν κάποιος έναν οδηγό για το πως θα πρέπει να συμπεριφέρεται και τι να νιώθει ένας αληθινός μοτοσυκλετιστής, ολυμπιακός, αριστερός, χριστιανός, ευρωπαίος, έλληνας, αθλητής, γονιός, παιδί, δάσκαλος, δικηγόρος, γιατρός, μηχανικός, δημοσιογράφος, μπάτσος, χεβιμεταλλάς κτλ κτλ να ξέρουμε κι εμείς τι δικαιούμαστε να λέμε πως είμαστε και τι όχι.

ΥΓ. Δεν απαντάω σε εσένα προσωπικά, απλά σε κάνω quote γιατί ξέρω πως εσύ δεν θα παρεξηγηθείς.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

...ban...

Ανώριμα, φλύαρα, και κατάλληλα μόνο για συνοδεία παιδικών παραμυθιών, όχι δεν ήταν.
    Αυτό είναι ύβρις.
    Εντάξει, σίγουρα όχι με αυτές τις λέξεις, είναι ύβρις όντως. Επιφυλάσσομαι για banoθέμα κάποια στιγμή

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    περί μότσαρτ... στην ηλικία που έγραφε μουσική, τα άλλα παιδάκια μαθαίναν να μην χέζονται πάνω τους...
    Επειδή μπορούσε και έγραφε ότι έγραφε όταν το έγραφε, αυτό δε σημαίνει ότι είναι αριστουργήματα.
    Είναι αριστουργήματα διότι είναι από μόνα τους αριστουργήματα. Και δεν είναι όλα.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    μερικοι ειναι λιγο πιο "ρομαντικοι" και δεν νομιζω να ενοχλουν και κανεναν.....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    1ο.
    Η μουσικη ειναι απολυτως (μα απολυτως) υποκειμενικη! .-

2ο.
    "Μοτοσυκλετηστης" με την εννοια που αναφερεται στο παρων θρεντ για μενα ειναι αυτος που οδηγαει τη μοτοσυκλετα για τη μοτοσυκλετα. Αγαπαει αυτο το οχημα και του δημιουργει θετικα συναισθηματα η οδηγηση του.
    Ως ανθρωπος μπορει να ειναι η Μητερα Τερεζα ή ο Χιτλερ. Δεν δηλωνει κατι για το χαρακτηρα του.
    Π.χ οδηγαω ποδηλατο αλλα δεν θεωρω τον εαυτο μου ποδηλατη. Το 'χω σαπισμενο και βρωμικο και το χρησιμοποιω μονο ως αναγκη καποιες φορες.
    Απο τα μηχανακια μου ομως καθαριζα σχολαστικα καθε βρωμια και οξειδωση οπως ξετσιμπουριαζω και χτενιζω το σκυλο μου. Και τα οδηγουσα χωρις να υπαρχει λογος ή αναγκη να παω καπου.
    MADE IN JAPAN 日本製

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μαθηματα για το συνεπιβατη (ολοι οι καλοι χωρανε)
    από nassosxlvbros στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2006, 13:09
  2. Όλοι οι cbfάδες από ένα οικοπεδάκι ?
    από johnpan στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2006, 18:05
  3. ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΑΔΙΟΦΟΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
    από CHIOS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2005, 09:29
  4. Ο ΔΙΑΣ και οι υπόλοιποι πλανήτες....