Άμα θέλετε ελάτε στους ΓΚουταίους
(πιάστε και δικό σας τραπέζι)
Πραβίου 21 & Μεγάλου Βασιλείου στο Ρούφ (δίπλα στη συμβολή της οδού Κωνσταντινουπόλεως με τη Πέτρου Ράλλη). Είμαστε εκεί κάθε Δευτέρα από τις 9:00 το βράδυ.
ανανήψαντας
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Όντως πολύ γέλιο. Και ωραίο μαγαζί, μια χαρά μεζεδάκια, τιμές, το βρήκαν κιόλας κάποιοι με καλό αίσθημα προσανατολισμού, ολ γκουντ.![]()
Γαμάτα ήτανε.
Στην επιστροφή γλίστραγε η μηχανή δεξά από τη βρόχα, γλίστραγες εσύ ζερβά από τη ζαλούρα, κι όλα κομπλέ λέμε
ΥΓ. Άμα δείτε κανα ποστ: η΄γακλ΄ξβνξςρω΄θ;αςρπθ;βθν ωρόςθβνρωοθς32νροωθνορ3ς'β οθν;ς'εοθρνβ'
μάλλον θα με έχει πάρει ο ύπνος πάνω στο πληκτρολόγιο.
Όσοι έχετε το τηλέφωνό μου πάρτε με να ξυπνήσω:ZZZ:
Με αφορμή αυτό το ποστ, όχι προσωπικά τον πιποκαπνιστή, θα παρακαλέσω άπαντες, όταν βγαίνετε έξω με τις μηχανές να μην πίνετε.
Αν το συνεχίσετε έτσι, θα κόβονται όλα τα σχετικά θρεντ/ποστ συναντήσεων.
Το παραπάνω δεν ειναι κανενός είδους απειλή, αλλά συμβουλή για να μην έχουμε άλλα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Χωρίς να το παίρνω προσωπικά, αλλά μιας και με αφορμή το δικό μου ποστ έγραψες το παραπάνω, σε διαβεβαιώ ότι αστειευόμουν και ήταν εντελώς χιουμοριστικό.
Ειπώθηκε κάτι σχετικό περί βροχής την ώρα που φεύγαμε γι'αυτό και το έγραψα. Όσοι ήταν μπροστά εκείνη την ώρα είμαι σίγουρος ότι κατάλαβαν το ποστ.