Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 17 από 17

Θέμα: 51-81....

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    A δεν ειναι ετσι αγαπητε.....

Εγω αναγνωριζω οτι η διαφορα ΠΑΟ -- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο μπασκετ ειναι τεραστια και δεν θα εμπαινα καν στην αναγκη να απαντησω σε αυτο το ποστ

ΑΝ

ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ.. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ.....
    Δεν ειναι ετσι.....
    η διαφορα ειναι οτι στο ποδοσφαιρο ενας καλος διαιτητης ή εποπτης μπορει να φτιαξει αποτελεσμα.
    Ενω στο μπασκετ, τι να κανει;;; 30 ποντοι ειναι αυτοι....οτι και να κανει....

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    Φυσικά θα ξέρεις ότι ο κ. Ντέμης χρησιμοποίησε τα εν λόγω καλόπαιδα της Original για να βρεθεί εκεί που είναι...
    επίσης θα πρέπει να ξέρεις ότι μετά από τις αντιδράσεις της original και άδειο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι ο κ. Ντέμης έχει κάνει την κότα όσον αφορά την αντιπαράθεσή του με τους συνδέσμους...
    πήρε πίσω την απόφαση για τα pin στα εισιτήρια και απέσειρε την μήνυσή του, κατά των γνωστών οπαδών πού έκαναν τα επεισόδια στο Περιστέρι, τους οποίους υποσχέθηκε ότι δεν θα διώξει....μάλιστα τους επέτρεψε την είσοδο στο γήπεδο πάλι..
    τέρμα το παραμύθι με τον Ντέμη...ένα ΄λαμόγιο έιναι που μόλις είδε τα σκούρα απο εξυγιαντής έγινε μία από τά ίδια

Έχει καταντήσει ΑΗΔΙΑ πια αυτή η καραμέλα... Το ποιος χρησιμοποίησε ποιον, και πώς βρέθηκε ο Ντέμης εκεί που είναι, και ένα κάρο μαλακίες τέτοιες...

Έχω αρχίσει πλέον να σκέφτομαι σοβαρά πως η μόνη πιθανότητα/αιτία ποτέ να αλλάξω ομάδα θα είναι η original... Κι επειδή, σαν παιδάκι κι εγώ, έχω μια ιστορία κι ένα παρελθόν αρκετά συσχετισμένο με σκεπαστές, original και τα ρέστα, έχω αρχίσει και αηδιάζω με τους αχαρακτήριστους που πλέον έχουν αρχίσει να σπηλώνουν να ξευτιλίζουν την ιδέα της original... Αλλά βλέπεις, έχουν ξεχάσει μερικοί τις σφαλιάρες που τρώγανε μέσα στη σκεπαστή πριν δέκα δεκαπέντε είκοσι χρόνια και τώρα το παίζουν αρχηγοί και ιδεολόγοι και αμόλυντοι και καταφέρανε κάποιον που ήταν η σημαία και το ιδανικό τους μέσα σε μιάμιση ώρα να τον παρουσιάζουν σαν μίασμα και ανεπιθύμητο επειδή τόλμησε να ενοχλήσει κάποιο φιλαράκι τους
    Οκ, συνεχίστε έτσι.. και βλέπω εντός ολίγου την πάλε ποτέ μεγάλη ιδέα της ΑΕΚ στη 25η εθνική με ιδιοκτήτη της τον σουβλατζή της γειτονιάς και φιλάθλους μόνο εσάς
    [font=times]Και τι άλλα;;;
    Για πες, για πες...
    [/font]

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Νεβάδα - Area 51
    από sniper στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2006, 07:09
  2. 51 μέρες
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1