Δύσκολο....
Το μαγαζί έχει και τσίμπι-τσίμπι ή είναι μόνο ποτάδικο;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Οϊ . Αλλά Δευτέρες δεν πίνουμε. Να μην φάμε κιόλας; Να ξέρω, αν είναι να τσιμπησω πριν, να τσιμπησω μετά... Άσχετο με εσάς, το στομάχι ειναι προσωπικό ζήτημα.
Αμυρουκαι,λίγα πράματα για τσιμπημα έχει μια ποικιλία και ντάκο,κυρίως είναι ποτάδικο,τα λέω κατ όπιν επικοινωνίας με το μαγαζάτορα(καθ' ότι κολλητός φίλος).
Ντάξ. Οπότε για μεσημέρι θα φάω. Και για βράδι θα τσιμπήσουμε ότι έχει και ντάξει θα είμαστε. Θα πιούμε και πολύ νερό να φουσκώσουμε, όλα ΟΚ. Αυτά κάνετε και μετά σου λέει ο Σπυράκος "συνηθισμένοι στην πείνα, δεν θα δείτ' εστιατόριο πΟΥτέ".
Θεόφιλε συμπερασματικά ανφάς καλά θα είμαστε, για το προφίλ με την κοιλιά τούμπανο δεν ξέρω.
Ενημερωτικά παίζει καντίνα άπαιχτη με χειροποίητη μαγιονέζα και μπιφτεκάρα σπέσιαλ στην χαμοστέρνας δλδ 1-2' απο το μαγαζί οπότε μην αγχωνόμεθα για το φαϊ...μπορείτε να χτυπήσετε και μετά όσοι πεινάτε
Μετά της προηγούμενης εβδομάδας τα άισχη είναι λογικό να έχει απαιτήσεις ο άνθρωπας....
Έχω χασει τρία κιλά. Μισο κιλό (αψητη φαντάζομαι) μια χαρά μεριδουλα είναι.![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε