Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 58

Θέμα: Nτελιβεραδικες υπερκατασκευες.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από intruder Προβολή μηνύματος
    οποιος ειναι 100% ΝΟΜΙΜΟς στη δουλεια του ''πρωτος την πετρα ας ριξει''.....................

μιλαμε για ανασφαλιστους πρωτα απο θεμα εργοδοτη -μην πω για τα μεροκαματα
    οταν η ιδια κοινωνια κ κρατος δεν σεβεται αυτο το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ- το αποτελεσμα ειναι σε ολους τους τομεις, αμοιβαιο
    Δεν τους δινω δικιο στην οδικη παιδεια ,αλλα δεν ειναι ΤΟΣΟ αυτοι ο δημοσιος κυνδυνος ,οσο αυτοι που μιλαν στα κινητα,μεθυσμενοι,μειωμενα αντανακλαστικα/αισθησεις λογω ηλικιας τις περισοτερες φορες,οσο κ ο εγωισμος κ η κακη συντηρηση οχηματων(φρενα λαστιχα)
    στατιστικα μιλαμε κ οχι με προσωπικες εμπειριες
    Κάτσε γιατί τα έχεις μπλέξει λίγο φίλε μου... Δηλ το γεγονός ότι δουλεύουν όλοι ανασφάλιστοι και κάνουν μεροκάματα τί σημαίνει; Είναι δικαιολογία να καβαλάνε ένα μηχανάκι κι όποιον πάρει ο χάρος; Είναι το μόνο επάγγελμα που δε σέβεται το κράτος; Δηλ. με αυτή τη λογική ένας οικοδόμος που κοιτάει πλέον το μεροκάματο με το κυάλι και δουλεύει κι αυτός ανασφάλιστος τί πρέπει να κάνει; Όταν χτίζει σε μια οικοδομή να πετάει τα τούβλα που του περισσεύουν και στα παπάρια του άμα περάσει κανένας από κάτω και τον σκοτώσει;Η προσωπικές μου εμπειρίες και στατιστικές λοιπόν αναδεικνύουν σε ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΟΔΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ κούριερ και ντελιβαράδες, 2-3 φορές έχω γλυτώσει πραγματικά από θαύμα με τα καφριλίκια που κάνουν στο δρόμο...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΟΔΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ κούριερ και ντελιβαράδες, 2-3 φορές έχω γλυτώσει πραγματικά από θαύμα με τα καφριλίκια που κάνουν στο δρόμο...
    Μαζί σου....κι εγώ με το φορτηγό λαχταράω κάθε μέρα με δαύτους μην τύχει και πατήσω κανέναν τους, ούτε ξέρω πόσες φορές μου έχουν χωθεί από δεξιά στα μουλωχτά να περάσουν (να πάνε που, γμτ το στανιό μου) και έχουν και την απαίτηση να τους δω και να τους προσέχω κιόλας
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Προσωπική μου εμπειρία μιας και ειμαι 2 χρόνια στο τιμόνι.
    Δουλεύω ασφαλισμένος, φοράω κράνος και μπουφάν ακόμα και καλοκαίρι.
    Είμαι σε ένα κατάστημα απο το οποίο δεν φεύγουν πάνω απο 2 παραγγελίες απο το κατάστημα για να φτάσει ζεστό το προιόν στον πελάτη.

Δουλεύουμε 2 ντελίβερι και για 3ο ντελίβερι δεν παίζει λόγος, δεν βγαίνει το μαγαζι. Μετά θα πρέπει να μας έχει για ψίχουλα και ανασφάλιστους (δεν θελει), ή να κόψει απο ποιότητα-ποσότητα (δεν θελει) ή να ακριβύνει τις τιμές (δεν θελει)

Έχω τη λογική οτι φαγητό παραδίδουμε, ούτε φιλτρα σε νεφροπαθείς, ούτε ινσουλίνη σε διαβητικούς. Και, όσο ξέρω, κανεις δεν πέθανε επειδή έφαγε 10 λεπτά αργοτερα.

-Αντί να καίω κόκκινα, έχω βρεί, όπου μπορώ, στενά να τα αποφεύγω.
    -Τρελές σφήνες δεν κάνω. Σβέλτα παω, οχι τάπα.
    -Ανάποδα δεν μπαίνω.
    Πολιτίκαλλυ κορρέκτ ο πούσteaς... Να με διαβάζουν κάτι κυρίες αυτού και να χαίρονται.

Με αυτά και με τα άλλα, μέσο όρο παράδοσης έχουμε 45 λεπτά, ενώ στο rush hour φτάνουμε χαλαρά την ώρα και βάλε.

Θα σας άρεσε να φάτε μετά απο 1 ώρα και βάλε?
    Ξέρετε τι καντήλια έχω ακούσει?

Υπάρχει τρόπος να μειώσουμε τον χρόνο. Παω 33 παραγγελίες την ημέρα. Κάθε φανάρι με καθυστερεί 3 λεπτά. Αν μπω ανάποδα σε μονόδρομους κερδίζω μεσο όρο 2 λεπτά. Αν αρχίσω τις σφήνες, δεν κερδίζω ιδιαίτερο χρόνο. Μέσα στην πόλη η μέση ωριαία δεν παίζει ιδιαιτερο ρόλο.

Θα αρχίσω να καίω απο ενα φανάρι στην παραγγελία και να πηγαίνω ανάποδα σε μονοδρομους.
    3 λεπτα και 2 λεπτα =5 λεπτα.

Αν γλυτώνω 5 λεπτά στην παραγγελία (που οπως καταλαβαίνετε πάει προσθετικά όσο περνάνε οι παραγγελίες) και ο κWλος μου θα κάθεται σχεδον τρεις ωρες λιγότερο στη σέλα (στο 8ωρο) και εσυ θα φας στο μισάωρο - βαριά σαραντάλεπτο και θα είσαι ευχαριστημένος.

Βέβαια θα είμαι αντιπαθής όπως όλοι οι ντελιβεράδες οι κωλοπαιδάράδες, αλλα δεν θα με βρίζεις άλλο επειδή σου άργησα 10 λεπτά το φαγητό σου και σου έπεσε ο κώλος.

Για πες τωρα. Θα ξαναδιαμαρτυρηθείς που άργησε το φαγητό σου?
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Προσωπικά δεν έχω βρίσει ΠΟΤΕ ντελιβερά που άργησε παραγγελία οπότε δεν έπεσε κανένας κώλος, άρα δεν παίζει να ΞΑΝΑδιαμαρτυρηθώ αφού ποτέ δεν έχω διαμαρτυρηθεί.
    Για τα υπόλοιπα δεν έχω να σχολιάσω κάτι, κρατάω μόνο κάτι που αναφέρεις και ορθώς, ότι με τις σφήνες δεν κερδίζεις ιδιαίτερο χρόνο, γιατί και τις τρεις φορές που κόντεψα να μην πάω σπίτι μου σώος και ολόκληρος ήταν από σφήνα από τα δεξιά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εγώ προχτές πήρα στη πιτσαρία και τους ξέχ...

Όχι για την πίτσα αλλά γιατί πήγε να με πατήσει με το κωλόπαπο.
    Εγώ πεζός με τη γυναίκα.
    Είχαμε και μαγκιές, με ξέρεις εμένα έξω από τη πιτσαρία κλπ κλπ
    Διάλεξα αν θα του έβαζα το παπί στο κ...
    ή
    αν θα πάρω τηλέφωνο.

Ελπίζω να τον έδιωξαν γιατί τέτοια μουτρα δε γουστάρω να έρχονται
    ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ
    Κατανοητό?

Εγώ για 0,075 κέρδος λέω καλημέρα, ευχαριστώ ΚΑΙ πάντα στη διάθεση σας
    και μπορεί ν ακούσω μέχρι για τις αιμορροΐδες του μπάρμπα.

ΑΝ θες να πάρω πίτσα δε μπορεί ο ντελιβεράς να θυμίζει το Γιαγκούλα
    ούτε να μου το παίζει Βαν Νταμ
    ανανήψαντας

Βρε μαζί σας.

Αλλα όσο ειμαι εγώ απο την μειονότητα των ντελιβεράδων που κινείται και φέρεται αξιοπρεπώς, τόσο μειονότητα είστε και εσείς που καταλαβαίνετε.

Οι περισσότεροι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. Τους αργούμε 10 λεπτά και παρα την συγνωμη που τους ζητάω, με προσβάλλουν μεχρι και σε προσωπικό επίπεδο.

Όπως σε κάθε επάγγελμα, έτσι και στο δικό μας έχουμε μαλάκες.

Απλά εξηγώ οτι κανένας δεν επιλέγει να παίζει το κεφάλι του κορώνα γράμματα για να φαει ο άλλος.

Ο κόσμος τους κάνει έτσι. Ο κόσμος που παραγγέλνει γατί πεινάει. Οχι γιατι ΘΑ πεινάσει... Το θέλει ΤΩΡΑ.

Αντε και μερικοί εργοδότες.
    Αναφορικά, γνωστή αλυσίδα πιτσαρίας με γενναίες εκπτώσεις ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΕΙ τους ντελιβεράδες στις παραγγελίες, ακόμα και υπο βροχή.
    Ή τσακίζεσαι, ή απολύεσαι.
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gi_4ce Προβολή μηνύματος

Αναφορικά, γνωστή αλυσίδα πιτσαρίας με γενναίες εκπτώσεις ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΕΙ τους ντελιβεράδες στις παραγγελίες, ακόμα και υπο βροχή.
    επιβεβαιώνεται τελικά ότι η ανθρώπινη μαλακία δεν έχει το παραμικρό όριο
    δυστυχώς

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gi_4ce Προβολή μηνύματος

Αντε και μερικοί εργοδότες.

πες μας και την φιρμα για να την προτιμαμε… γμτ το σπιτι τους ....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    πες μας και την φιρμα για να την προτιμαμε… γμτ το σπιτι τους ....
    ε δε τη κατάλαβες ρε Γιώργο ;
    χώρια που και η πίτσα είναι γτπκ

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    πως να την καταλαβω???

πιτσες δεν πολυπαίρνω …τις φτιαχνω μονος μου…

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Pizza καπελο, χαρα, η ταβλι?

δε ξέρω ρε παιδιά, απλά εγώ θα έπαιζα στοίχημα για πλάκα το καφέ της χαράς

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Eγω ξερω ότι τρεχουν σαν διαολοι γιατι οσες περισσοτερες παραγγελιες,τοσα περισσοτερα πουρμπουάρ,χεστηκαν αν εσυ τα φας κρυα.Να δειτε πως κανουν για τα κοντινα η' με "καλους" πελατες..Υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρέσεις.

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Εγώ σταμάτησα να δουλεύω ντελίβερυ.

Οι λόγοι με κάλυψε ο Gi_4ce.
    Θυμάμαι στον τελευταίο που είχα δουλέψει είχε εναν πελάτη και μας είχε πεί ρητά: θα μου πάρεις τσιγάρα αλλιώς μην έρθεις καθόλου (ο πελάτης βαρύ πορτοφόλι).
    Έψαχνα να του βρώ την μάρκα του και είχα φάει 15 λεπτά να σταματάω σε κάθε περίπτερο με αποτέλεσμα να έχω κάνει 50 λεπτά σύνολο (απόσταση απο το σουβλατζίδικο στο σπίτι του 12χλμ).
    Το τι άκουσα δεν περιγράφεται....
    Αυτό ήταν και το τελευταίο. Μετά παραιτήθηκα δια παντώς απο το επάγγελμα.

μου εχουν επιστρεψει παραγγελια επειδη δεν τους πηρα τσιγαρα.

bruno αμα τρέχεις ναι μεν βγαζεις περισσοτερες παραγγελιες αλλα καις περισσοτερο βενζινη, συν οτι η παραγγελια παει κουβάρι, οπότε στην επόμενη φορα δεν θα παρεις φραγκο...

η ερωτηση πασικα που ηθελα να κανω εξαρχης καιβγηκα οφτοπικ...

Που καταλαβατε οτι εανι ντελιβερας αυτος στην φωτο?

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF