Μούν@ρος όπως και κάθε MV Agusta..
Μούν@ρος όπως και κάθε MV Agusta..
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Καλά, εδώ δεν το έχουν ακόμα ανακοινώσει επίσημα οι Ιταλοί, και έχουνε σε κατάστημα της Hellinmoto; Πως γίνεται αυτό; Μήπως είδες κανένα Rivalle ή Brutale;
Α, κάτσε, σήμερα το βάλανε και στο επίσημο site, χθές δεν υπήρχε...
http://www.mvagusta.it/en/products/dragster-800/
Χμμμμ... τώρα που βλέπω το Rivale παίζει κιόλας να είπα μλκια, από τη βιτρίνα το είδα κι επειδή ήταν κι ολόμαυρο είναι πολύ πιθανό να έκανα λάθος. Δεν το είχα υπόψιν μου το Rivale, είδα όμως ένα Agusta με κοντή ουρά και λασπωτηρα στην πίσω ρόδα και σήμερα έπεσα πάνω στο thread. Όντως, είναι πολύ πιθανό να είδα αυτό τελικά..
Το Brutale το αποκλείω, το ξέρω καλά (και του έχω και ιδιαίτερη αδυναμία μάλιστα).![]()
τρελλααααααααααααα μοτο!!!!!!!!!!!
πολυ μαρεσε
είναι τέλειο, μακάρι να είχα χρήματα να μπορούσα να το αγοράσω
Σίγουρα είδες το Rivale... Brutale Dragster ακόμα δεν έχει πουληθεί πουθενά!
Η γενική διαπίστωση για όλα τα τρικύλινδρα, ειδικά όμως τα γυμνά είναι πως απο κοντά είναι απείρως ομορφότερα... το έπαθα με το B3 800 που δε μου γέμισε πολύ το μάτι απο τις φωτογραφίες, απο κοντά και ειδικά απο τη θέση του οδηγού το λάτρεψα, οδηγικά δε είναι ακόμα καλύτερα.
Αντικειμενικά λοιπόν η MV Agusta έχει κάνει πολύ σωστά βήματα με τα νέα τρικύλινδρα μοντέλα.
Παρ'ότι τα μπόμπερ στυλ μηχανάκια μ'αρέσουν,αυτό είναι εντελώς μπάζο.
Ο λασπωτήρας απ'τη στιγμή που δεν έχει ουρά το μηχανάκι είναι δυστυχώς απαραίτητος αλλιώς ο αναβάτης θα γίνει μ*υνί απ'τα νερά!
Χίλες φορές να βάζανε κανονικό φτερό πίσω που να καλύπτει τον τροχό απ'το ψαλίδι,έτσι φαίνεται εντελώς προχειροδουλειά.
Θυμίζει "ον οφ" bmw !
Τα φλασάκια πάντως εκεί που είναι δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να φαίνονται,ούτε να μένουν καθαρά...
Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν 148 άλογα από ιταλικό 3 κύλινδρο 800άρι (εκτός αν είναι σαν τα 200του desmosedici :rotflmao::rotflmao: )
Περι ορέξεως είναι αυτά. Εγώ προσωπικά θεωρώ πως μάλλον δε θα βρεί το κοινό του και ίσως πουλήσει λίγο για έναν λόγο, επειδή δεν είναι αρκετά διαφορετικό απο το Brutale 800.
Σχετικά με την απόδοση, 148 ανακοινώνει για το F3 στο στρόφαλο και στη πράξη ξεπερνά τα 130 στη ρόδα που τα θεωρώ απολύτως λογικά, όσα δηλαδή ανακοινώνει η suzuki με το gsxr750, η ducati με το 899 και μάλλον αρκετοί άλλοι. Δε βλέπω που είναι το φάουλ.
Τα naked μοντέλα της εταιρίας έχουν το ίδιο μοτερ αλλά με άλλον setup μια και έχουν κατεύθυνση τις μεσαίες στροφές και ανακοινώνουν 125 άλογα. Στροφάρουν και λιγότερο.
Τώρα όσο για το Desmo, 200 στροφαλάτα εύκολα έβγαζε με την ελεύθερη εξάτμιση οπότε μια χαρά τα λέγανε και σ'αυτή τη περίπτωση οι Ιταλοί...![]()
διαβαζοντας χθες στο μοτο το περιοδικο για δαυτο λεει οτι το ψαλιδι ειναι αρκετο μακρτερο οπως και φαρδυτερο το πισω λαστιχο απο το Β3 για να τονισει το χαρακτηρα του dragster. εν ολιγοις να το κανει να ξεκιναει πιο γρηγορα σε κοντρα θα ελεγα εγω. κατα τ'αλλα εχει ψηλα και ρυθμιζομενα κλιπον (οπως καποια bros) και αλλαγες στην θεση οδηγησης. στανταρ abs και traction control.
Ότι τι? αφού έχουν το Rivale σε αυτή τη κατηγορία το οποίο έχει σχεδόν ίδιο κώλο!
http://www.mrbike.gr/website/street/...-800-2013.html
Αυτά είναι. Πολύ όμορφο Κλασσικά.
ολα τα Mv ειναι πανεμορφα και αυτο .... αλλα αυτο ειναι λες και του καναν φωτοσοπ και κοψαν το μισο μηχανακι . Οτι εχει μεινει παντως ειναι ωραιο![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone