Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: τι παιζει με τις παραεισαγωγες?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgos95 Προβολή μηνύματος
    πολυ πιθανο και αυτο ρε γαμοτο ας υποθεσουμε οτι ακομα δεν ειναι πουλιμενα .μεχι να βγαλω το διπλωμα θα υπαρχουν αυτα? :@ και δεν εχω και τα λεγτα για να το αγορασω απο τωρα :@ οσο για το μπλε πριν την ανακατασκευη ειχε λεει 90κ χιλιομετρα και αλλα 10κ που εχει κανει ως τωρα σαν πολλα δεν ειναι?λετε να εχει προβλημα?
    πιστευεις οτι θα βρεις μηχανακι που παραχθηκε στα τελη του 90 με λιγοτερα απο 100.000χλμ ?? σκεψου το λιγο , ειναι 15 χρονια.

προσωπικα προτιμω να βρω καποιο που να λεει 60-70-80 χιλιαδες χιλιομετρα αλλα να ειναι αληθινα παρα να μου πουλαει φουμαρα οτι δεν κινουνταν πολυ ολα τα χρονια και τετεοια ομορφα. Ειναι σπανιες οι περιπτωσεις να βρεις μηχανη εργαλειο που κινουνταν ελαχιστα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Αν έχει εγκριση τυπου δεν εχεις προβλημα
    το προβλημα ειναι πως βγαινει η εγκριση τυπου. Η ιστορια που εχει γινει με την ΕΕ για να κοψουν τις εισαγωγες απο ιαπωνια εχει να κανει με τους νομους για εγκριση τυπου. Αλλη εγκριση τυπου παιρνουν εκει, αλλη εδω. Γι αυτο το type-r πχ στην ιαπωνια βγαζει 225 αλογα ενω εδω το 225 δε μπορει να εισαχθει (και καλα για ρυπους).

το τελευταιο cb 400 δεν εισηχθηκε ποτε επισημα στην ΕΕ αλλα δεν εχει εκδωθει ευρωπαικη εγκριση τυπου μεχρι στιγμης γι αυτο το μηχανακι. Να φερεις μονος σου απ εξω και να προσπαθησεις να παρεις εγκριση τυπου απο τελωνειο-κτεο στην ελλαδα το βρισκω απιθανο

edit: http://webtao.yme.gov.gr:16004/Default.aspx εδω και το site με ολες τις εγκρισεις τυπου που εχουν δωθει σε ελλαδα, δεν ξερω ομως τι να πατησω σε κωδικους
    Τελευταία τροποποίηση από dimzan; 04/02/2014 στις 14:24.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    το τελευταιο cb 400 δεν εισηχθηκε ποτε επισημα στην ΕΕ αλλα δεν εχει εκδωθει ευρωπαικη εγκριση τυπου μεχρι στιγμης γι αυτο το μηχανακι. Να φερεις μονος σου απ εξω και να προσπαθησεις να παρεις εγκριση τυπου απο τελωνειο-κτεο στην ελλαδα το βρισκω απιθανο
    Να ξερεις οτι σε άλλες ευρωπαϊκες χώρες μπορουν (δε ξερω πως βεβαια) και φέρνουν πχ αμερικανικα μοντέλα. Ριξε μια ματία αγγλία ή βελγιο μπας και βρεις αυτο που ψάχνεις

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Μεγάλε, ωραίο το Hornetάκι 250, πραγματικά κι εγώ θα ήθελα να το είχα, αλλά όσο ωραίο εξωτερικά και "μαμά" και να το βρεις σήμερα, θα είναι 85ο χέρι, με 100000+ χιλιόμετρα και κοινώς ξεκWλιασμένο...
    Επί πλέον τα ανταλλακτικά του, που σίγουρα θα χρειαστείς αρκετά από αυτά με το καλημέρα σας, είναι ultra δυσεύρετα και φυσικά ακριβά...
    Για σκέψου λοιπόν, αξίζει τον κόπο;
    Πάρε τώρα κάτι φτηνότερο και σε καλή κατάσταση, π.χ. CBF ή YBR 250, με το δίπλωμα που σε καλύπτει για να κάνεις τη δουλειά σου και να μάθεις να οδηγείς σωστά, και μεθαύριο που θα ανέβεις κατηγορία τσίμπα ένα CB400SF, να γουστάρεις! Παλιά και αυτά, αλλά κυκλοφόρησαν πολύ εδώ και μπορείς να βρεις σε καλή σχετικά κατάσταση, πολύ καλή τιμή κι από ανταλλακτικά δε θα έχεις πρόβλημα...
    ...το νου σου!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Να ξερεις οτι σε άλλες ευρωπαϊκες χώρες μπορουν (δε ξερω πως βεβαια) και φέρνουν πχ αμερικανικα μοντέλα. Ριξε μια ματία αγγλία ή βελγιο μπας και βρεις αυτο που ψάχνεις
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Από Ιαπωνία δεν έρχονται πλέον καθώς έχουν διαφορετικό τρόπο αναγραφής του αριθμού πλαισίου (λιγότερα νούμερα) κάτι που έγινε κυρίως για να σταματήσουν τα grey imports μεταχειρισμένα.

Όσο για το GSR400 δεν μπορώ να το δω, αλλά αν είναι ίδιο με το 600, δεν θα το αγοραζε κανείς.
    το καινουριο 400 cbδακι ειναι ονειρο θερινης νυκτος.. και να ρθει δε θα συμφερει οταν με 4000 πλεον παιρνεις hornet abs
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Ριξε μια ματια και για 250-->bandit,zeal,balius,jade,cobra,katana....Η γνωμη μου ειναι αν βρεις ενα απο δαυτα και το γουσταρεις παρτο και σιγα σιγα το φτιαχνεις και το φερνεις στα μετρα σου με χρηματα και υπομονη ειδαλως αν το εχεις στο μυαλο σου οτι θα ψαξω να βρω ενα απο βιτρινα μαγαζιου με τον αερα της τοτε εποχης που τις γεμιζαν και τα ζαχαρωναν οι πιτσιρικαδες οχι απιθανο αλλα αρκετα δυσκολο..

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kokkiklhs Προβολή μηνύματος
    Μεγάλε, ωραίο το Hornetάκι 250, πραγματικά κι εγώ θα ήθελα να το είχα, αλλά όσο ωραίο εξωτερικά και "μαμά" και να το βρεις σήμερα, θα είναι 85ο χέρι, με 100000+ χιλιόμετρα και κοινώς ξεκWλιασμένο...
    Επί πλέον τα ανταλλακτικά του, που σίγουρα θα χρειαστείς αρκετά από αυτά με το καλημέρα σας, είναι ultra δυσεύρετα και φυσικά ακριβά...
    Για σκέψου λοιπόν, αξίζει τον κόπο;
    Πάρε τώρα κάτι φτηνότερο και σε καλή κατάσταση, π.χ. CBF ή YBR 250, με το δίπλωμα που σε καλύπτει για να κάνεις τη δουλειά σου και να μάθεις να οδηγείς σωστά, και μεθαύριο που θα ανέβεις κατηγορία τσίμπα ένα CB400SF, να γουστάρεις! Παλιά και αυτά, αλλά κυκλοφόρησαν πολύ εδώ και μπορείς να βρεις σε καλή σχετικά κατάσταση, πολύ καλή τιμή κι από ανταλλακτικά δε θα έχεις πρόβλημα...

χχχμμμ δεν ξερω ρε γαμοτο,οπως ειπα ψαχνω απο πολυ νωρις γτ το διπλωμα αργει ακομα και με εχει κ...σει πολυ το συγκεκριμενο μοτερ,τωρα ειδα και το cb400sf ,ενταξει κατι λεει αλλα σαν το hornetaki δεν ειναι :P

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karavidas Προβολή μηνύματος
    Ριξε μια ματια και για 250-->bandit,zeal,balius,jade,cobra,katana....Η γνωμη μου ειναι αν βρεις ενα απο δαυτα και το γουσταρεις παρτο και σιγα σιγα το φτιαχνεις και το φερνεις στα μετρα σου με χρηματα και υπομονη ειδαλως αν το εχεις στο μυαλο σου οτι θα ψαξω να βρω ενα απο βιτρινα μαγαζιου με τον αερα της τοτε εποχης που τις γεμιζαν και τα ζαχαρωναν οι πιτσιρικαδες οχι απιθανο αλλα αρκετα δυσκολο..

ωραια μοντελακια αυτα που αναφερεις,αν και δεν τα εχω ξαναακουσει να πω την αληθεια,θα τα ψαξω σιγα σιγα να δω τι παιζει και με αυτα κυκλοφορουν ελλαδα αυτα?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Sos τι παιζει με τις ολοσωμες στολες?
    από grigorisK7 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2008, 11:41
  2. Τι παίζει με τη διάμετρο ? (Τρόμπα φρένου)
    από motaba στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2007, 20:45
  3. ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ Mouse;
    από TOMASKTM στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2006, 00:43
  4. Τελικά τι παίζει με τα μεγέθη στα κράνη?
    από schumacher_ στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2006, 11:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF