Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 56

Θέμα: Συμπεριφορά οδηγών αυτοκινήτων

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    ξεχασες μετα να σταματησεις να δεις τα μουτρα του τυπου με την πορσε, ειμαι σιγουρος οτι δεν γελαγε πια.

και η γκομενα επισης.

καλα ποσο μαλ.... εισαι που νομιζεις οτι θα βαλεις με μηχανη και θα την παρειςς?/????

οχι, οχι, απαντηστε μου. οχι επιμενω. :rotflmao: :rotflmao:

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    είναι τραγική η κατάσταση. Μα δεν καταλαβαίνουν πως ότι και να κάνουν, λίγο κίνηση να βρούν, η μοτό θα τους προσπεράσει;; Τι διάολο έχουν στα κεφάλια τους; πίτουρα; και το βασικότερο είναι ότι θέτουν εμάς σε κίνδυνο. Αυτοί να πάνε να πνιγούν. Υπάρχουν αρκετές κολονίτσες(δόξα το Θεό) να πάρουν σβάρνα!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harlek
    Για να είμαστε δίκαιοι, πάντως, υπάρχουν και ουκ ολίγοι Μ@Λ@ΚΕΣ οδηγοί μηχανών. Πόσες φορές δεν σας έχει τύχει να ξεκινήσετε κάπως γρήγορα στο φανάρι και ο άλλος θιγμένος να σπάσει στην πρώτη στο (φυσικά πιο γρήγορο) μηχανακι του, να σας περάσει σε απόσταση ενός εκατοστού (παρότι ο δρόμος έχει τρεις λωρίδες) και να μπει απότομα και μπροστά σας μόλις σας προσπεράσει. Αμέσως μετά, κόβει και το παίζει αδιάφορος.
    Κομπλεξικοί οδηγοί υπάρχουν και στα αυτοκίνητα και στις μηχανές. Και μάλιστα οι μηχανόβιοι είναι και περισσότεροι, καθώς οι μηχανές έχουν πολύ περισσότερο γκάζι και σε πρόκαλούν να το ανοίξεις.

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harlek
    Για να είμαστε δίκαιοι, πάντως, υπάρχουν και ουκ ολίγοι Μ@Λ@ΚΕΣ οδηγοί μηχανών. Πόσες φορές δεν σας έχει τύχει να ξεκινήσετε κάπως γρήγορα στο φανάρι και ο άλλος θιγμένος να σπάσει στην πρώτη στο (φυσικά πιο γρήγορο) μηχανακι του, να σας περάσει σε απόσταση ενός εκατοστού (παρότι ο δρόμος έχει τρεις λωρίδες) και να μπει απότομα και μπροστά σας μόλις σας προσπεράσει. Αμέσως μετά, κόβει και το παίζει αδιάφορος.
    Κομπλεξικοί οδηγοί υπάρχουν και στα αυτοκίνητα και στις μηχανές. Και μάλιστα οι μηχανόβιοι είναι και περισσότεροι, καθώς οι μηχανές έχουν πολύ περισσότερο γκάζι και σε πρόκαλούν να το ανοίξεις.
    Όλη την ώρα μου συμβαίνει αυτό που περιγράφεις και οχι σε μεγάλους δρόμους αλλα μέσα την πόλη σε δρόμους που χωράνε ίσα-ίσα 2 αμάξια, με αποτέλεσμα πολλές φορές να κινδυνεύω να πέσω παίρνοντας μαζί μου 5-6 καθρέφτες απο παρκαρισμένα αμάξια.

Τι να πείς...οι περισσότεροι κουτάκηδες πρέπει να είναι απο τη φύση τους :a31:
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harlek
    Σαφώς αλλά αυτοί φαίνονται αμέσως. ΧΤ ή τύπου R1 και πάντα μα πάντα τον απαραίτητο εξοπλησμό ασφαλείας!!! Σαγιονάρα(το καλοκαίρι) Φράχτη στα μαλλιά (μόνο στην έκδοση για ΧΤ) και το κράνος στο μαγαζί βέβαια(σιγά μην αγόραζαν κι όλας. Αυξάνει βάρος και το 0-100 πάει κατα διαόλου!!)
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

είδα φως και μπήκα
    Οι περισσότεροι είναι κομπλεξικοί με τις μηχανές ρε παιδιά. Και είναι κομπλεξικοί γιατί κάποτε (αν όχι ακόμα) γούσταραν μηχανή αλλά ο μπαμπάς και οι μαμά δεν τους άφηναν. Πόσες φορές το ακούμε "όχι αγόρι μου, δεν θα πάρεις σκοτώστρα...θα σου πάρουμε αυτοκίνητο να μην βρέχεσαι κιόλας το χειμώνα. " Το καμάρι του μπαμπα και της μαμάς υποκύπτει και πάει κι αγοράζει saxoralla kai λοιπα gti, σκάει κι ένα σκασμό ευρά να το "φτιάξει" και νομίζει οτι επειδή το έχει κάνει 200 άλογα γ@μαει και δέρνει.

Και εκεί αρχίζουν τα γέλια.....

Νέο μέλος
    Τι να πουμε ρε παιδια...
    Ακομη και το trasnaslpακι μου εχει καλυτερο 0-100 απο τα περισσοτερα του-του....
    Αλλα οπως λεει και ο φιλος ironbum2 ειναι κομπλεξικοι...
    οποτε αφηστε τους στο κομπλεξ τους και στην κοσμαρα τους.....
    Δε θα ρισκαρω το κεφαλι μου για τη μ@λ@κια του καθενα....

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ironbum2
    Οι περισσότεροι είναι κομπλεξικοί με τις μηχανές ρε παιδιά. Και είναι κομπλεξικοί γιατί κάποτε (αν όχι ακόμα) γούσταραν μηχανή αλλά ο μπαμπάς και οι μαμά δεν τους άφηναν. Πόσες φορές το ακούμε "όχι αγόρι μου, δεν θα πάρεις σκοτώστρα...θα σου πάρουμε αυτοκίνητο να μην βρέχεσαι κιόλας το χειμώνα. " Το καμάρι του μπαμπα και της μαμάς υποκύπτει και πάει κι αγοράζει saxoralla kai λοιπα gti, σκάει κι ένα σκασμό ευρά να το "φτιάξει" και νομίζει οτι επειδή το έχει κάνει 200 άλογα γ@μαει και δέρνει.

Και εκεί αρχίζουν τα γέλια.....

Αχ... Στορι οφ μαι λαιφ..
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Προσωπικά μου αρέσει αυτό.Μου αρέσει να με υποτιμάνε(σε σχέση με την ταχύτητα πάντα) να τους αφήνω να νομίζουν οτι ''με έχουν'' και να τους ''κοιμίζω'' με λογικές ταχύτητες για λίγο μέχρι κάποια στιγμή να κολλήσουν σε λίγη κίνηση και...τσουπ,τους κάνω ένα αρχοντικότατο προσπέρασμα με ακριβώς την ίδια ταχύτητα που είχα!Καμμιά φορά όμως,αναλόγως τον μ@λ@κ@,τους κερνάω μια εξάτσμιση στη μάπα,με δύο ταχύτητες κάτω.Παιδιά κακά τα ψέματα αλλά κάτι τέτοια δίνουν λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στα ταξίδια στις εθνικές γιατί για επαρχιακούς δρόμους και δεί με στροφιλίκια,έχω πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνω(τοπίο,ηρεμία με χαμηλή ταχύτητα,τεχνική στροφής,φύση κ.τ.λ.)
    SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!

ThE ArT oF DowNLoAdinG Το avatar του/της crazykiller
    Έχει σκεφτεί κανένας ότι ο λόγος που μας "τσιγκλάνε" ίσως δεν είναι αυτό που φαίνεται με την πρώτη ματιά?

Δεν νομίζω πως όλοι είναι τόσο χαζοί (παλιά πίστευα πως δεν είναι δυνατόν κα΄ποιος να είναι χαζός).

Δεν υπάρχει περίπτωση να θέλουν να δουν -έστω- λίγο γκάζι μιας και αυτοί βαριούνται μέσα στο κλουβί??
    Έχω δει πολλόυς οδηγούς που γουστάρουν τις μηχανές και δεν είναι τις άποψης "αλήτες-μηχανόβιοι", αλλά της άποψης "ωραίο-αλλά μακρυά από εμάς".
    LeT ThE GooD TiMeS RoLL

Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
    Προσωπικά μου αρέσει αυτό.Μου αρέσει να με υποτιμάνε(σε σχέση με την ταχύτητα πάντα) να τους αφήνω να νομίζουν οτι ''με έχουν'' και να τους ''κοιμίζω'' με λογικές ταχύτητες για λίγο μέχρι κάποια στιγμή να κολλήσουν σε λίγη κίνηση και...τσουπ,τους κάνω ένα αρχοντικότατο προσπέρασμα με ακριβώς την ίδια ταχύτητα που είχα!Καμμιά φορά όμως,αναλόγως τον μ@λ@κ@,τους κερνάω μια εξάτσμιση στη μάπα,με δύο ταχύτητες κάτω.Παιδιά κακά τα ψέματα αλλά κάτι τέτοια δίνουν λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στα ταξίδια στις εθνικές γιατί για επαρχιακούς δρόμους και δεί με στροφιλίκια,έχω πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνω(τοπίο,ηρεμία με χαμηλή ταχύτητα,τεχνική στροφής,φύση κ.τ.λ.)

Καλημερα

αυτο ακριβως κανω και εγω, τους περναω με την ιδια ταχυτητα ακριβως που ειχα πριν κολησουν στην κινηση. Τρελλη γκαβλα....
    Προσωπικα χεστικα τι κανουν στον δρομο.
    :rotflmao:

πλήξιππος Το avatar του/της argpap
    Αφήστε τα....το άλλο να είσαι αριστερά να προσπεράσεις και να νιώθεις το πίσω αυτοκίνητο να κολάει το φτερό του στο δεξί σου πόδι!!!! Πές οτι γουστάρω να μπώ πάλι δεξια και δεν τον βλέπω...τι στο καλο...θα ανέβω πάνω του???
    :a1:

13Φ new member

Γυμνάστε το μυαλό σας….μην ατροφήσει και αυτό!

την αλλη φορα να παρεις μια νταλικα τριαξονικη να του κανεις το ιδιο, να δουμε μετα τι θα κανει????

το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο.

εδω και 80000000000000000 τρισεκατομμυρια αιωνες.

Ανέκδοτο:
    Ο άλλος με WV POLO 1400cc είχε στον προφυλαχτήρα του σε στροφιλίκια R1!!!Μήπως ο άλλος το έστρωνε;

Το έγραψε κάποιος στο φόρουμ των 4 τροχών!!!Μα καλά τί ψώνια κυκλοφορούν;

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Μαλλον ο μπαμπας οταν ητανε μικρος δεν του επαιρνε μηχανη και του βγηκε σαν κομπλεξ, μην τους παρεξηγεις...

(μπορει η γκομενα να τον κερατωσε με κανενα μηχανοβιο κιολας, που ξερεις......)

:a029:

...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πλύσιμο αυτοκινήτων...
    από downhill στο forum Στραβά κι ανάποδα