και το μιλιον μπακς κουέστιον είναι : Αξίξει να το αντβεντουροποιήσεις με κιτ και να κάνεις τα πάντα με αυτό το μηχανάκι;;;; Δηλαδη κομιουτινγκ, μικρα δικάβαλα ταξίδια 400χλμ, κανα ΣΚ χωματόδρομο κλπ ;;;
και το μιλιον μπακς κουέστιον είναι : Αξίξει να το αντβεντουροποιήσεις με κιτ και να κάνεις τα πάντα με αυτό το μηχανάκι;;;; Δηλαδη κομιουτινγκ, μικρα δικάβαλα ταξίδια 400χλμ, κανα ΣΚ χωματόδρομο κλπ ;;;
Ban 'em all
Γιάννη με κάλυψες πλήρως,για ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο του 2012 και μόνο σκέφτομαι.Τα φιλαράκια αν θυμάμαι καλά έχουν τα 1ής γενιάς και ναι έχω διαβάσει για τα προβλήματα τους.Επίσης διάβασα για το 2014 μοντέλο και είναι απίστευτο αλλα δεν παίζει καθόλου χρήμα.Ευχαριστώ και κανονίστε με το Μιχαλιώ να πιούμε κανα καφεδάκι να τα πούμε απο κοντά![]()
μαλακία μηχανάκι ...σγα τις φωτιές
http://www.flickr.com/photos/1007663...n/photostream/
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Βαλτοι ειστε ρε πστδες!
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
είναι και θέμα κόστους.... πας πάνω απο 8,5 για μια σεμνή απόπειρα την στιγμή που ενα adv950 σε 5 αν το ελαφρύνεις οσο πάει; μουμπλε μουμπλε
Ban 'em all
Nαι,αλλα ψωνιζεις πολυ καλυτερη καταναλωση και καμμια 50αρια λιγοτερα κιλα.Σε ταξιδι με ζορικο χωμα αυτες ειναι σημαντικες παραμετροι
Το δικο μου το αγαπημενο '09 ηταν πολυ δυνατο,φανταζομαι το νεο που ειναι και 690 κυβικα τι θα κανει...
Μακαρι να ξαναρθουνε τα φραγκα,παλι 690 θα επαιρνα για να οργωσω τα βουνα γενικως...
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
για commuting νομίζω θα είναι ένα πολύ διασκεδαστικό μηχανάκι, για δικάβαλο μάλλον βασανιστήριο το κόβω
Τα άλλα στις φωτό είναι Xchallenge;
Ήθελες δεν ήθελες άνοιξες θέμα για να φάμε τα λισακά μας!!!
Τίποτα , τα βλέπαμε μαζι εδω στο μαγαζί , μεγάλος έρωτας το συγκεκριμένο με το dakar kit!!!!
Κόβει αέρα , ταξιδεύεις κανονικά , η παραλλαγή του 690 Adventure!!!!!!!!!
Το μηχανάκι είναι κυριολεκτικά all around!!!!
Άσε μας ρε Μίλτο , φωτιές θες να μας βάλεις εν'όψη γάμου!