οτι θες λαμπριανιδης. πληρεστατος.
fork oil στον εν λόγω 12€/λιτρο ανεξαρτητως βαθμού. Τορκο & Μπελ Ρέη μου είπε έχει.το αναφέρω για μελλοντικούς ενδιαφερόμενους.
εδιτ: από τη γιαμαχα στον Πειραιά όπου και παραγγέλθηκαν τα πράγματα, ξύστρα(ή σκούπα όπως την ανέφερε ο μάστορας) 15€, και καθε τσιμούχα 10€.
φίλε Amyroukai, από βδομάδα (τρίτη μάλλον θα τα έχω στα χέρια μου) θα σε ενοχλήσω για να κάνουμε κατάσταση.
Τελευταία τροποποίηση από o_gavros; 07/03/2014 στις 14:52.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Σφουγγαρίστρα δεν είχε ο άτιμος, μόνο σκούπα;
Τελικά φιξ είναι η τιμή στα λάδια το λίτρο και Putoline και Castrol στα ίδια...![]()
που βρισκεσαι σε ποια περιοχη,fork oil μπορεις να βρεις Λαμπριανιδη πειραια,oils moto Στρ.Καλαρη,motomarket,και οπουδηποτε πουλανε λαδια γενικα.
το DOT4 ειναι κοινο για αμαξια και μοτο
Γιαννηδες vs ΧΤ 'ξακοσα σημειώσατε Χ ημίχρονο,διπλό τελικό...
Έχει όμως και επαναληπτικό,όπου και θα συνετιστεί θέλει δε θέλει.
Οι αθανατες μαστορατζες που σφίγγουν τις βίδες σα να μην υπάρχει αύριο,είναι πάντα μπροστά μας
Αμυρουκαης λαμβάνει;
Μπαίνει αίμα λέμε μόλις ζεσταθούν τα παπά του.
Να δω πως πάνε τώρα στο μάστορα να ζητήσω αλλαγή στα τακάκια...χο χο χο
να ρωτησω.. επειδη αρχισε να δακρυζει και εμενα η μπουκαλα απο τσιμουχα, πρεπει να λυθει ολοκληρη και να αλλαχτουν και οι εσωτερικες η αρκουν μονο οι εξωτερικες? απο που μπορω να παραγγειλω τα ανταλλακτικα εχετε κατι στα υποψιν?
Οι εσωτερικές θέλουν αλλαγή σίγουρα. Οι εξωτερικές μόνο αν έχουν κοψίματα.
Αν ξέρεις διαστάσεις ή αν τις πάρεις στο χέρι, σε μαγαζιά με βιομηχανικά θα βρεις σε πολύ καλές τιμές και πιθανώς καλύτερη ποιότητα.
οι εξωτερικες εχουν κοψιματα.. αρα παμε σε ολες αλλαγμα και λυσιμο μπουκαλας τελειως ε?
Ε ναι. Και καλό καθάρισμα κάνε πριν ξαναδέσεις, έχουν μπόλικη βρώμα τα καλάμια μέσα συνήθως. Και προσοχή στις ροπές στο δέσιμο.
Τις έξω νομίζω μόνο Yamaha.
Τις μέσα μην της πληρώσεις "χρυσές" άδικα.
στη γιαμάπα της γειτονιάς πήγαινε.αν δεις σε προηγουμενα ποστ,αναφερω και τις τιμές τους.
Ω ρε τι μπλαστ φρομ δε παστ κι ετουτο.
τον ελεγες και ταψί το δίσκο.τελικά νομίζω δουλέψαμε με το Στράτο τουρμποτορτς,ματσόλα και καποιου είδους καλέμι για να τονε βγάλουμε όταν ηρθε η ωρα.
πλίτσερ τενκς για τις πληροφορίες ρε :rotflmao:
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες