Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: GPS Tracker 2014;

Ενδεχομενος ενα μικρο android κινητο με gps και μεγαλη διαρκεια αναμονης να ειναι καλυτερο...

https://play.google.com/store/apps/d...er.trial&hl=el

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    το 1ο ειναι το σοβαρο προβλημα για τα μετριας ποιοτητας κινεζικα trackers.

το 2ο δε στεκει. Αν θελουν να στο κλεψουν θα ερθουν με ολα τα συμπραγκαλα. Και ναι, εχουν και jammers, οχι πολυ διαδεδομενο αλλα εχουν. Το αν θα το πεις εσυ σε καποιον δικο σου δεν εχει σχεση με το τι συμπραγκαλα θα ερθει ο κλεφτης.

Επισης, στην περιπτωση που εχεις συνεχομενο στιγμα με data , τοτε ακομα κι αν δεν εχει jammer ο κλεφτης θα μπορεσεις να δεις τι διαδρομες ακολουθησε , οπως και που σταματησε μετα κλπ κλπ. Βοηθα την αστυνομια αυτο, και εσενα φυσικα, ωστε να ανακαλυψεις τον κλεφτη, ανεξαρτητα αν το μηχανακι σου εχει κοπει και εχει γινει ανταλλακτικα.
    κατάλαβα,καμία ιδέα τότε;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    Επειδη το εχω το συγκεκρημενο

1. Η αυτονομια/καταναλωση του ειναι απαραδεκτη (1~2 μερες stand by)
    2. Ο τροπος ρυθμησης και παραμετροποιησης (πωτε στελνει ειδοποιησεις, τι στελνει κτλπ) ειναι περιπλοκος.
    3. Αν στο φορτωσουνε μεσα σε κλειστο φορτηγακι, δεν πιανει και δεν στελενει τιποτα απλα θα ξερεις τι ωρα στο φαγανε.

Το δικο μου τελικα το εβαλα μεσα σε μια ηλεκτροκολληση TIG ελπιζοντας οτι αν ποτέ μου ανοιξουνε την αποθηκη, θα τσιμπησουνε και την ακριβη ηλεκτροκολληση αλουμινιου (εκτος απο τα μηχανακια) και αν βρω το ενα θα βρω και τα αλλα.
    Ενδεχομενος ενα μικρο android κινητο με gps και μεγαλη διαρκεια αναμονης να ειναι καλυτερο...

https://play.google.com/store/apps/d...er.trial&hl=el
    Τι εννοείς,για το τελευταίο για ρίξε τα φώτα σου;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    κατάλαβα,καμία ιδέα τότε;
    η μια ειανι ασφαλεια κλοπης, και δεν το λεω για πλακα.

η αλλη ειναι να βρεθει σοβαρο tracker που δε θα σκιζει τη μπαταρια της μηχανης ενω ειναι σε data mode. Δυστυχως σε αυτη την περιπτωση θελει πειραματισμο για το πιο μοντελο εχει καλη καταναλωση, μιας και τα specs που δινουν οι κινεζοι ειναι τις περισσοτερες φορες μουφα. Επισης σε standby mode ειναι αχρηστο οπως σου ειπα. Μπορεις ανετα σε standby mode να βγαλεις 10 μερες αν το χεις συνδεδεμενο στη μπαταρια της μηχανης. Το θεμα ειναι οτι για εμενα, οπως εξηγησα και πριν, πρεπει να υπαρχει συνεχη επικοινωνια με ανεξαρτητο server ωστε αν κοπει η εππικοινωνια λογω καποιου jammer Να σε ειδκοποιησει ο server..

Να πω επισης οτι και το μοντελο που εχω εγω ειναι πολυ δυσκολο στην παραμετροποιηση. Να φανταστεις γινεται με sms, και για να περασεις τις ρυθμισεις του ιντερνετ ειναι λιγο κλαμα η υποθεση.

Τελος υπολογισε ενα εξτρα μικρο κοστος καθε μηνα για το data plan του κινητου, ισως και του σερβερ που θα σε ειδοποιει. Η αληθεια ειναι οτι αμα ποτε κοψω την ασφαλεια κλοπης θα ξαναψαξω για τετοιο σοβαρο μηχανημα. Πιθανον καποιο που να συνδυαζεται με συναγερμο
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    η μια ειανι ασφαλεια κλοπης, και δεν το λεω για πλακα.

η αλλη ειναι να βρεθει σοβαρο tracker που δε θα σκιζει τη μπαταρια της μηχανης ενω ειναι σε data mode. Δυστυχως σε αυτη την περιπτωση θελει πειραματισμο για το πιο μοντελο εχει καλη καταναλωση, μιας και τα specs που δινουν οι κινεζοι ειναι τις περισσοτερες φορες μουφα. Επισης σε standby mode ειναι αχρηστο οπως σου ειπα. Μπορεις ανετα σε standby mode να βγαλεις 10 μερες αν το χεις συνδεδεμενο στη μπαταρια της μηχανης. Το θεμα ειναι οτι για εμενα, οπως εξηγησα και πριν, πρεπει να υπαρχει συνεχη επικοινωνια με ανεξαρτητο server ωστε αν κοπει η εππικοινωνια λογω καποιου jammer Να σε ειδκοποιησει ο server..

Να πω επισης οτι και το μοντελο που εχω εγω ειναι πολυ δυσκολο στην παραμετροποιηση. Να φανταστεις γινεται με sms, και για να περασεις τις ρυθμισεις του ιντερνετ ειναι λιγο κλαμα η υποθεση.

Τελος υπολογισε ενα εξτρα μικρο κοστος καθε μηνα για το data plan του κινητου, ισως και του σερβερ που θα σε ειδοποιει. Η αληθεια ειναι οτι αμα ποτε κοψω την ασφαλεια κλοπης θα ξαναψαξω για τετοιο σοβαρο μηχανημα. Πιθανον καποιο που να συνδυαζεται με συναγερμο
    η ασφάλεια κλοπής πόσο βάρος εξτρά είναι στην εκάστωτε ασφάλεια μου;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Σε εμενα ειναι περιπου 10€ το μηνα η επιβαρυνση
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus

Το δικο μου τελικα το εβαλα μεσα σε μια ************* ελπιζοντας οτι αν ποτέ μου ανοιξουνε την αποθηκη, θα τσιμπησουνε και την ********** αλουμινιου (εκτος απο τα **********) και αν βρω το ενα θα βρω και τα αλλα.

θεος

στο που εβαλες το τρακερ

αλλα ελα που δεν σε ξερω και καλα... μα θα σου εβαζα το αναλογο εμοτικον που πας και τα γραφεις δημοσια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    πας και τα γραφεις δημοσια
    Μπορει να ειναι διπλη μπλοφα ομως και τελικα οι κλεφτες να φοβηθουν να παρουν το οτιδηποτε μηπως και ειναι παγιδευμενο...

υ.γ. ετσι και αλλιως η "αποθηκη" εχει 3 (ή μηπως περισσοτερες?) καμερες ασφαλειας και custom συναγιαρμο.
    Αμα τα καταφερουν χαλαλι τους...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. GPS tracker
    από herc89 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 10/05/2013, 11:18
  2. Gps Tracker With Sms Message
    από Lykos_Crete στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2012, 08:40
  3. GPS Trackers