dim....οι τσιχλες (εμενα τουλαχιστον) με βοηθανε.οχι νικορετ και μαλακιες.απλες τσιχλες.τις πρωτες μερες ποναγανε τα σαγονια απτο μασημα..αλλα δοκιμασε το..
dim....οι τσιχλες (εμενα τουλαχιστον) με βοηθανε.οχι νικορετ και μαλακιες.απλες τσιχλες.τις πρωτες μερες ποναγανε τα σαγονια απτο μασημα..αλλα δοκιμασε το..
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
hidefnick, μετά από κάτι τέτοιο η ζωή αλλάζει, σου εύχομαι να την κάνεις ποιοτικότερη...
Περαστικα κριμα που αναγκαστικες με αυτον τον τροπο αλλα σου ευχομαι τα καλυτερα πλεον![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Μαγκες τσιγαρο τριγλικεριδια κτλ ειναι ωρολογιακη βομβα.
Παρτε τα μετρα σας μέγαλωσαμε....
Λοιπον
Πρωτη ολοκληρη μερα χωρις τσιγαρο
Ειπαμε το σκεφτομουνα λιγο καιρο τωρα
Ειδα αρκετα περιστατικα και το παρατησα
Χτες εκανα δυο σημερα κανενα χωρις τσιχλες χωρις τιποτα.ειναι η πρωτη μου φορα που ειπα<θα το κοψω>
Για να δουμε
Ειμαι απο την Παρασκευη χωρις...
μου λειπει ολο και λιγοτερο...
Τσιχλες, φαι συχνα αλλα λιγο και με μετρο, νερο... οδοντογλυφιδες στο στομα, ελαχιστο καφε...
Δωσ του, παμε... 3 μερες ηταν το μεγαλο ζορι και αυτο οχι συνεχια αλλα καθε που "πραγματικα" ηθελε τσιγαρο ο οργανισμος μου! Φαντασου ποσα περιττα λοιπον εχουμε καπνισει μονο απο συνηθεια!
Μακαρι να τα καταφερουμε γιατι τιποτα δε θεωρω ακομη 100% σιγουρο
![]()
Ένα δυο τιπς.
Επειδή το τσιγάρο αυξάνει τον μεταβολισμό ελαφρώς και μειώνει την όρεξη, όταν το κόψετε αντισταθμίστε την πτώση του μεταβολισμού με ελαφρά αύξηση της άσκησης και την αυξημένη όρεξη με έλεγχο της τροφής.
Όχι όμως μεγάλη στέρηση από φόβο αύξησης βάρους γιατί θα δυσκολέψει την αντίσταση στο κάπνισμα.
Το νερό οντως βοηθάει.
Το να κοπούν συνήθειες που θυμίζουν το κάπνισμα όπως ο καφές που είπε ο dimchios σίγουρα βοηθάει αλλά είναι δύσκολο.
Καλή δύναμη σε όλους![]()
κι εγω εχω μειωσει τους καφεδες.επιναν 1-2 καθε μερα και τωρα πινω 1 ανα 2 μερες,ισως και 3.δεν το προσπαθησα,απλα ετσι εκατσε..
οσο για την ασκηση εχεις δικιο.εστω και περπατημα λιγο καλο κανει...για παμε...![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
ειναι καλο να το κοψουμε ολοι μας πρην μας το κοψει ο γιατρος!ολα στο μυαλο ειναι!καλη δυναμη σε ολους μας!περπατημα φουλ για να πεσει και η χοληστερινη.![]()
Προχτες δεν ηπια καφε το πρωι
Δεν εκανα και τσιγαρο
Εναν καφε ηπια οταν επιασα υπηρεσια το βραδυ και εκανα ενα-μισο-τσιγαρο
Χτες ηπια καφε ΔΕΝ εκανα τσιγαρο το σκεφτομουνα ομως ξερετε ο συνδυασμος των δυο
Σημερα χαλαρα ξυπνησα ετοιμασα τα παιδια για σχολειο εφαγα εκανα καφε και πηγε μια χαρα μεχρι στιγμης
Καποτε ξυπναγα και πριν οτιδηποτε αναβα τσιγαρο
Τομ συνδυασμο καφε+τσιγαρο τον ξεπερασα
Ποτο + τσιγαρο επισης
Το τσιγαρο μετα το sex πως το κοβουμε?
Αφου μ αρεσει γιατρε μου
Τι να κανω?