Κι εγω εχω να πω οτι 3 χρονια στην forthnet ειμαι απολυτα ευχαριστημενος...
Κι εγω εχω να πω οτι 3 χρονια στην forthnet ειμαι απολυτα ευχαριστημενος...
Δηλαδη το success story παει συννεφο εκει κατω Ελλαδα.Τα 4Mbps ειναι απλα ανεκδοτο,δεν ξερω και ποσο σας χρεωνουνε.Εγω εδω εχω 3G στικακι της 3 με 15Mbps και 100Gb ογκο δεδομενων,και ειναι καρτα,35 ευρω μηνιαιως.Τωρα που κοιταγα μια γρηγορη,το ιντερνετ μεσω κινητης απο οτι φαινεται το θεωρουνε χρυσαφι φαινεται εκει στο Ελλαντα
Τι να πω![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Να ήταν μόνο τσαλιμάκια... Πολύ συνοπτικά, είχα κάνει πάγια εντολή να πληρώνεται ο λογαριασμός από ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου. Ο λογαριασμός ήταν στο όνομα του πατέρα μου, λόγω ηλικίας δεν είχε καταλάβει πως λειτουργεί το σύστημα με τις πάγιες και πήγαινε και ρώταγε στο κατάστημα της forthnet, όπου ανακάλυψα πως 2-3 φορές τον είχαν ενημερώσει πως ο λογαριασμός δεν είχε πληρωθεί και τον είχε πληρώσει και αυτός με αποτέλεσμα δηλ να έχουμε διπλοπληρώσει το λογαριασμό. Όταν πήγα και τους το είπα μου είπαν πως θα με ειδοποιήσουν, πέρασαν 2 εβδομάδες, τους ενόχλησα πάλι, μου είπαν πως ο υπάλληλος που το είχε αναλάβει είχε ξεχάσει να με ειδοποιήσει και τελικά η απάντησή τους ήταν πως δεν έβλεπαν διπλοχρέωση. Όταν τους έτριψα στα μούτρα τις αποδείξεις που είχα κρατήσει μου είπαν ότι είχε γίνει λάθος και ότι λόγω μηχανογραφικού συστήματος δε μπορούν να βλέπουν εάν ένας λογαριασμός έχει πληρωθεί με πάγιακαι πως δεν θα πλήρωνα ένα λογαριασμό. Επίτηδες είχα κρατήσει ένα λογαριασμό και δεν τους τον πήγα γτ υποψιάστηκα ότι οι μάγκες ήταν απατεώνες, με άλλα λόγια δέχτηκαν μόνο όσους λογαριασμούς τους πήγα και όχι όσους είχε γίνει λάθος. Μετά από αυτό τους ζήτησα να διακόψω τη σύνδεση, τους ζήτησα να υπογράψω αίτηση διακοπής, όπου με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει τέτοια διαδικασία και απλά να πάω σε άλλη εταιρεία, όπως κι έκανα, με τη διαφορά ότι αυτοί συνέχισαν να μου στέλνουν λογαριασμούς και μάλιστα έναντι!!! Πριν 4 μήνες με πήραν από ένα δικηγορικό γραφείο και μου είπαν ότι η forthnet θα μου κάνει μήνυση γτ της χρωστάω λέει €60 και θα μου στείλουν εξώδικο
Όταν τη ρώτησα αν είναι τόσο μαλάκες να πληρώσουν €90 έξοδα δικαστικού επιμελητή για να μου επιδώσει χρέος €60, μου είπε πως θα με πάνε σε δίκη και θα διεκδικήσουν τα €60, τα έξοδα δικαστικού επιμελητή και έξοδα δικηγόρου τους. Τους παρακάλεσα να το κάνουν για να γελάσει η Ελλάδα μαζί τους, να ασχοληθεί η ΕΕΕΤ μαζί τους και οι εφημερίδες και να γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Εξαφανίστηκαν, εμφανίστηκαν πάλι προ μηνός όπου με ρώτησαν εάν άλλαξα γνώμη και πως η εταιρεία είναι διατεθιμένη να τα ξεχάσει όλα αρκεί να τους δώσω τα €60, τους παρακάλεσα πάλι να μου κάνουν μήνυση. Η πλάκα είναι πως την ίδια μέρα με πήραν να μου κάνουν ασυναγώνιστη προσφορά για double play οι μαλάκες!!!
Τα ίδια με πάγια εντολή έκαναν και σε πελάτη στη δουλειά.
Στα της ταχύτητας τώρα, εκτός του ότι συνήθως σερνόταν, υπήρχαν μέρες που δεν είχα καθόλου ίντερνετ, τους έπαιρνα τηλ και όταν και εάν τους έπιανα μετά από ώρες η απάντηση ήταν "μάλλον κάποιος γείτονάς σας έχει σπάσει τους κωδικούς σας και σας κλέβει σήμα".![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Δε νομίζω να βρεις φθηνότερα απο 16 ευρώ/μηνα για ιντερνετ και τηλέφωνο (αν δε σε ενδιαφέρει να καλείς εννοω) ή 20 ευρώ/μηνα με 300 λεπτά ομιλίας ειτε προς κινητά ειτε προς σταθερα
Δεν το διαβασα ολο. Αν εχει ειπωθει κατι παρομοιο σορρυ.
Το ακριβες σου μπατζετ δεν το ξερω, αλλα αν μπορεις το κατι παραπανω, εαν υπαρχει στην περιοχη σου δυνατοητα για VDSL τοτε βαλε ΟΤΕ και τελειωσε.
Μεχρι στιγμης ειχα
ADSL OTE: οταν ειχε κεφια ταχυτητα 180-250kb/s, Σε μια περιοδο 3 ετων εκλανε πανω του περιπου μια φορα στο διμηνο. Εξυπηρετηση καλη.
ADSL Forthnet: οταν ειχε κεφια ταχυτητα 300-400kb/s, Σε μια περιοδο 1 ετους εκλανε πανω του περιπου 2 φορες τη βδομαδα. Εξυπηρετηση να τη χεσω αμα τη χρειαζομαι καθε λιγο και λιγακι.
VDSL OTE: σταθερη ταχυτητα 5,5-5,8Μb/s, Σε μια περιοδο 1 ετους, δεν εκλασε δεν κρεμασε δε χλωμιασε ουτε μιση φορα.
Εξυπηρετηση δεν τη χρειαστηκα ποτε.
Ολα παιζουν ρολο, απο τις "γραμμες", αποστασεις απο κεντρα, @@ μυδια κερατα.
Απο τα οσα εχω καταλαβει προσωπικα, το vdsl δε συγκρινεται σε ταχυτητες (καλα εννοειται αυτο) με το adsl, αλλα και βασικοτερο ισως, σε "αξιοπιστια" και σταθεροτητα.
Στο μαγαζί έχω ΟΤΕ, πανάκριβος μεν, ούτε μία κλήση χαμένη δε. Στο σπίτι που δεν με καίει κι αν χάνω μία κλήση στις τόσες έχω CYTA 2 χρόνια, ταχύτητες ίδιες με του ΟΤΕ, απεριόριστα σταθερά 90 λεπτά κιν με 28 ευρωπαϊκά τον μήνα. Απόλυτα ευχαριστημένος. Επειδή όμως είμαι και ντήλερ της cyta έχω ακούσει και αρκετά παράπονα όπως και στο Αγρίνιο η κόρη έμεινε 15 ημέρες χωρίς τηλ και νετ επειδή ο τεχνικός τους ήταν γτπκ.
Όπως καταλαβαίνεις όλοι οι εναλλακτικοί έχουν θέματα ανά περιοχές και χρήση, είναι όμως οικονομικότεροι του Βασικού Παρόχου που είναι ο ΟΤΕ και αυτός είναι ένας λόγος να πειραματιστής. Ρώτησε γείτονες συγκέντρωσε απόψεις και πράξε αναλόγως.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
wind τον τελευταίο χρόνο
πακετο:
α. 2 κινητα
β. σταθερό
γ. ιντερνετ
το απολυτα τέλειο δεν είναι (δεν υπάρχει εξάλλου) αλλά σημαντικά πιο φτηνά από τον οτε σε όλα και χωρίς κανένα ουσιαστικό πρόβλημα
Forthnet στο σπιτι αρκετα χρονια τωρα.Εξυπηρετηση πελατων κατω του μετριου με απαραδεκτους χρονους αναμονης
και χρεωση της γραμμης αν τους καλεσεις απο αλλον αριθμο.
Τα ρουτερ για τον φουτσο (εχω αλλαξει 4!).Αγορασα δικο μου επωνυμο και ησυχασα απο της αποσυνδεσεις.
Απο την εξυπηρετηση μου απαντησαν οτι ειναι φυσιολογικο να κανει η γραμμη 4 αποσυνδεσεις την ημερα!![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Το τελευταίο τα λέει όλα. Αν και μερικές φορές για να βγούμε από πάνω, δεν παραδεχόμεθα ότι σερνόμεθα..
Κι εγώ λοιπόν τη Cyta έχω τα τελευταία 3 χρόνια. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις, ούτε είμαι φανατικός του 'κατεβάσματος'.. Πληρώνω για 8άρα συν κάποια λεπτά το μήνα για σταθερά -αφού για κινητά έχω το κινητό- 21 ευρώ. Όσες φορές κι αν έχω τσεκάρει συντονίζει στα 6,8-7. Τσαλιμάκια μου έκανε μόνο μια φορά για καμιά βδομάδα περίπου, που το 'χανε για κανά 5λεπτο και μετά από reset συντόνιζε ξανά. Ούτε ρουτερ έχω αλλάξει με τον δικό τους τον pirelli είμαι.
και εγω ημουν οτε για καμια 10αρια χρονια...στο πατρικο μου που ημουν πριν 5 χρονια, ημουν απολυτα ευχαριστημενος γιατι ειναι κοντα στον οτε και με 24αρα, ημουν συνεχεια στο 15<...
οταν μετακομισα στο δικο μου που ειναι 2,5χλμ μακρυα, 24αρα δεν υπηρχε περιπτωση να σηκωσει με αποτελεσμα να ειναι ασταθης η γραμμη...
οποτε αναγκαστηκα και εκανα την 2αρα για να εχω σταθεροτητα (αλλα δεν υπαρχει και αλλη τιμολογιακη πολιτικη)...με αποτελεσμα να ειμαι στο 1,5>...
τους τελευταιους 2 μηνες εχω παει cyta με 8αρα και εχω με λιγοτερα λεφτα απο τον οτε σταθερα 6,5...
εχει κολλησει 2 φορες το router αλλα με επανεκινηση ηταν οκ...
το router τους πολυ πιο δυνατο στο ασυρματο mode απο του οτε...γιατι σε συγκεκριμενα σημεια στο σπιτι απο το κινητο, με του οτε δεν επιανε, ενω με της cyta, πιανει...
για μενα, ψαξε πιο ειναι το πιο κοντινο κεντρο εταιρειας απο το σπιτι σου και κανε αυτην, πλην του οτε γιατι πληρωνεις περισσοτερα...
ΡΕ ΣΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 5,5 - 5,8 ΣΕ VDSL ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΟΤΕ...???
Μήπως ήθελες νά πείς 25...?? Ή ADSL....??
Τέλος πάντων.........................ΟΤΕ παιδιά, μετά έρχονται όλοι οί άλλοι....!!!!!
Δώστε ένα δεκάρικο παραπάνω νά είστε ήσυχοι
VDSL -30 ΟΤΕ, έχουμε στό σπίτι μονίμως 4-5 συσκευές στό ίντερνετ καί χτυπάει
άσύρματα 24-25 Μbps καί μέ καλώδιο 27-28...!!
Σίγουρα κάτι έγραψες λάθος,άλλιώς τζάμπα πληρώνεις.