α τοτε το φχαριστηθηκα.σουβαλε χερι κανας μοντερετορας
![]()
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
το ΥΓ δεν το καταλαβενω. μαλων θα εχει σχεση με την υπογα.
τριφουρδελο το καναμε το θεμα αλλα μαρεσει.
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
ΚοιταΤΕΝΕ τώρα πως εχει το θεμα...
Ζηταει ενα παλληκαρι (όποιος και να ειναι αυτος) καποια αυτοκολλητα για το μοτορι του...
Πατρον δεν υπαρχουν, μονο καποιες φωτο στο ιντερνετ κι αυτες κακης ποιοτητας (που και καλης να ηταν, δυσκολα γινονται σωστα πατρον)
Το σκεφτεσαι απο δω, το σκεφτεσαι απο κει... πως θα γινει να φτιαξεις κατι σωστό, καλό, με τα σωστα χρωματα, σωστες διαστασεις και οικονομικο...
ΕΝΑ... ΜΙΑ φορά και που πολυ πιθανα να μη σου ξανατυχει το ιδιο μηχανακι...
...κι εκει, πετας και την ιδεα "ρε φιλε, δε ψαχνεσαι στο ebay Που υπαρχουν αρκετοι επαγγελματιες, εχουν αποσβεσει τον κοπο τους και παιζει να τα βρεις ολα κομπλε με ενα 30αρι ευρά?"
...οπου παιρνεις την απαντηση "το εκανα ηδη, τα εφερα και ειναι για ΠΕΤΑΜΑ!"
Ε... για αλλη μια φορα λοιπον... θα κοιταξουμε να τα συνδιασουμε ολα αλλά, τοσο οικονομικοι δε θα τα καταφερουμε με την καμια!
Εχω μιλησει με το παλληκαρι εν ολιγοις, το μελεταω το θεμα, ευχαριστω Στελιο για την προτιμηση και τους υπολοιπους για τα καλα σας λογια
![]()
Αυτος, στον Ν.Κοσμο Καρπου,ειχα παει πριν χρονια για αυτοκόλλητα για ένα kle που ειχα τοτε.Είναι πανάκριβος και του λεω οι τιμες που εχεις δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα.Η απαντηση του ηταν, ότι αφου η Kawasaki τα εχει 250ε εγω να τα εχω 80-90ε;Μετα μου αρχισε τις μαλακιες με την ποιοτητα.