Ωχ.. Το βλέπω το 'περαστικά Αριστείδη' να 'ρχεται.. Μείνετε στο θέμα ρε, μου θέλετε και σούζες.
Ωχ.. Το βλέπω το 'περαστικά Αριστείδη' να 'ρχεται.. Μείνετε στο θέμα ρε, μου θέλετε και σούζες.
safety doesn't happen by accident
Warning! Do not try this at home!
Το 600ράκι σηκώνεται πανεύκολα ρολαριστά με 1η ή 2α αλλά στις ψηλές στροφές που λέει κι ο σαπίλας. Εκεί να έχετε το ποδαράκι σας πάνω στο ποδοφρενο γιατι το καπάκι ειναι επίσης εξίσου εύκολο για όσους δεν εχουν ζήσει την εμπειρία της σουζας... Από στάση το καπάκι δεν ειναι και πολύ εντυπωσιακό...
Γενικότερα, καλά θα ήταν να αποφεύγετε τις σουζες, γιατί εκτός του καπακίου ζορίζετε και τσιμουχες και αλυσίδα.
Από τα παραπάνω εξαιρούνται οι
byron
Da.Vintage
λόγω μη έντιμου παρελθόντος.
Κι ο DimChios επίσης.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αριστειδη, θα νιωσεις λιγο στον αερα το μπροστινο...δεν ειναι τπτ!!!![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Με αυτό έδινα εξετάσεις, έκανα μαθήματα και ενίοτε έβγαζα γούστα (με την έγκριση του εκπαιδευτή)
Το να μην κουμπώνει (αν κατάλαβα καλά, επειδή το έκανε και της σχολής) θέλει ρύθμισμα ο συμπλέκτης....
5000στρ/λ είναι υπερβολικές για να αλλάξεις ταχύτητες υπο νορμάλ συνθήκες.
Εγώ που άλλαζα στις 1500 - 2500 δεν είχα πρόβλημα...
Το νεύρο του δεν το χεις δεί -ακόμα-, ξεκίνα το, άλλαξε στις 6000 σε δευτέρα, δώστου τα και τα ξαναλέμε![]()
Θα του είναι πιο δύσκολο να βγάζει την ταινία κάθε φορά, να περιμένει τις αγαπημένες του στροφές, να κάνει την αλλαγή και να την ξαναβάζει. Θα το σκοτώσετε το παιδί!
Life begins at 45°.
Σουζες, σουπερ ουαου εκκινησεις και λοιπα aside, πολυ το παιδευουμε.
Αν θυμαμαι καλα scooter ειχες πριν.
Πηγες σε μηχανη με συμπλεκτη ταχυτητες κλπ.
Θα το βρεις.
Προσπαθησε να μην κοιτας στροφομετρο γιατι μπορει να σου γινει συνηθειο και γιατι μπορει να μη δεις τιποτα αλλο -πολυ πιο σημαντικο- μπροστα σου και να βρεθεις ξαπλα.
Αλλαζε εκει που νιωθεις και θες εσυ by the feeling of it.
Αν το feeling ειναι τοσο λαθος, το μηχανακι θα σου δειξει τη δυσαρεσκεια του (σκορτσαρισματα κλπ).
Τα βρισκετε καπου στη μεση οπως ολα τα πολιτισμενα ζευγαρια![]()
Μέσα στην πόλη μετά τις 3-4 χιλιάδες μπορείς να βάζεις δευτέρα. Εκτός πόλης το αφήνεις περισσότερο.
Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..
Το hornet ήταν για μένα η πρώτη μου μηχανή. Σίγουρα η αρχή είναι δύσκολη αλλά στην συνέχεια τα ξεπερνάς αυτά. Εάν καταφέρεις και μπορέσεις να ελέγχεις το χέρι σου μην φοβάσαι τίποτα. Καλά χιλιόμετρα
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε