Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: Μotosport Εξατμιση :)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Έχεις δίκιο, υπάρχει διαφορά και μάλιστα αισθητή. Ο λόγος είναι ότι όλα τα μηχανάκια έρχονται φιμωμένα λόγω προδιαγραφών για να μπορέσουν να εισαχθούν σε μια χώρα. Έχω το crypton 135 και η μαμίσια ήταν για τον μπεο, αλλάχτηκε με G.P.R. και πραγματικά είδα διαφορά ειδικά στις μεσαίες.

Συνημμένο 310920

Δες την παραπάνω απάντηση. Όχι δεν πήγα δυναμόμετρο και ναι δεν κάνω λάθος, το μηχανάκι ανοίγει πολύ πιο εύκολα και δείχνει την δύναμή του στις μεσαίες που χρειάζομαι κιόλας μιας και κινούμαι πολύ στην πόλη.
    Η αλήθεια όμως είναι ότι με 50 -70 € δεν παίρνεις τπτ παρά μόνον θόρυβο και εισπράττεις πολύ μπινελίκι από τους γύρω σου. Θέλει να δώσεις σεβαστό ποσό για να δεις διαφορές και βεβαίως μετά οπωσδήποτε καυσανάλυση !!
    ρε Βασίλη μη με παρεξηγήσεις - δε στη λέω - αλλά για ποια καυσανάλυση μιλάμε και τι να μετρήσουμε ;; το δηλητήριο που βγάζει ;;

καταργούμε μια μαμίσια εξάτμηση με εργοστασιακό καταλύτη και βάζουμε μια άλλη (ολόσωμη στην δικιά σου περίπτωση) με πιο ανοιχτές "τούμπες" (έτσι λέγονται στο τελικό)

αλλά χωρίς καταλύτη ... όπερ σημαίνει ότι με το που θα βάλω μπροστά έριξα τον καρκίνο στους πίσω μου ...

σαφώς και δουλεύει καλύτερα - και εγώ έχω κάνει τέτοιες μετατροπές σε μηχανάκια μου αλλά αρχίζω και το βλέπω λίγο διαφορετικά το θέμα

σόρρυ και πάλι αλλά δεν στη λέω ειλικρινα

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από IRA57 Προβολή μηνύματος
    σε ποιο παπι και ποια εξατμιση (φωτο της εξατμισης?)
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images.jpg 
Προβολές:	140 
Μέγεθος:	5,7 KB 
ID:	310922 Σε Innova.
    Επισης επειδη τοτε (στο σχολειο),ειχαμε παρα πολλοι Innova,ειχα δοκιμασει στο ιδιο μηχανακι και την Takegawa και την Sebring και η Daytona ηταν με διαφορα η καλυτερη σε αποδοση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    φαντάζομαι το έχεις μετρήσει σε δυναμόμετρο για να το λες έτσι?
    Τα δυναμομετρουσαμε ολη μερα στο δρομο () και ειχαμε ακομα πιο αξιοπιστα αποτελεσματα απο τις θεωριες του δυναμομετρου.
    Επισης μη ξεχνατε και κατι αλλο πολυ βασικο που μπορει να δωσει μια εξατμιση και δε φαινεται στο δυναμομετρο....την ευστροφια.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    ρε Βασίλη μη με παρεξηγήσεις - δε στη λέω - αλλά για ποια καυσανάλυση μιλάμε και τι να μετρήσουμε ;; το δηλητήριο που βγάζει ;;

καταργούμε μια μαμίσια εξάτμηση με εργοστασιακό καταλύτη και βάζουμε μια άλλη (ολόσωμη στην δικιά σου περίπτωση) με πιο ανοιχτές "τούμπες" (έτσι λέγονται στο τελικό)

αλλά χωρίς καταλύτη ... όπερ σημαίνει ότι με το που θα βάλω μπροστά έριξα τον καρκίνο στους πίσω μου ...

σαφώς και δουλεύει καλύτερα - και εγώ έχω κάνει τέτοιες μετατροπές σε μηχανάκια μου αλλά αρχίζω και το βλέπω λίγο διαφορετικά το θέμα

σόρρυ και πάλι αλλά δεν στη λέω ειλικρινα

Καταλαβαίνω τι λες, επίσης καταλαβαίνω για το δηλητήριο και είχα ψαχτεί, αλλά με βρήκε το καλοκαιρινό ατύχημα και ακόμα δεν έχω πάρει το μηχανάκι στα χέρια μου λόγω διαπραγματεύσεων με την ασφαλιστική. Στο ψάξιμο που είχα κάνει είχα βρει καταλύτη για την συγκεκριμένη που υπόσχεται πολύ μικρή "φραγή" της ροής των καυσαερίων, αλλά όλα περνάνε μέσα από τον καταλύτη. Νομίζω αν δεν με απατά η μνήμη μου ότι μπαίνει στην θέση της "φλογέρας". Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να πάρω πάλι το μηχανάκι από το συνεργείο και να έχω λίγο χρόνο να βρω τα λινκ που είχα βρει πριν το μπαμ. Η πρόθεσή μου είναι να μπει καταλύτης
    κανονικά αλλά να ξεφύγω από το εργοστασιακό πνίξιμο.
    Μετά την αλλαγή της εξάτμισης δεν ξέρω αν πρόλαβα να κάνω 100 χλμ πριν με βρει ο άχρηστος και με στείλει νοσοκομείο.

Θα ενημερώσω έτσι κι αλλιώς.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Καταλαβαίνω τι λες, επίσης καταλαβαίνω για το δηλητήριο και είχα ψαχτεί, αλλά με βρήκε το καλοκαιρινό ατύχημα και ακόμα δεν έχω πάρει το μηχανάκι στα χέρια μου λόγω διαπραγματεύσεων με την ασφαλιστική. Στο ψάξιμο που είχα κάνει είχα βρει καταλύτη για την συγκεκριμένη που υπόσχεται πολύ μικρή "φραγή" της ροής των καυσαερίων, αλλά όλα περνάνε μέσα από τον καταλύτη. Νομίζω αν δεν με απατά η μνήμη μου ότι μπαίνει στην θέση της "φλογέρας". Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να πάρω πάλι το μηχανάκι από το συνεργείο και να έχω λίγο χρόνο να βρω τα λινκ που είχα βρει πριν το μπαμ. Η πρόθεσή μου είναι να μπει καταλύτης
    κανονικά αλλά να ξεφύγω από το εργοστασιακό πνίξιμο.
    Μετά την αλλαγή της εξάτμισης δεν ξέρω αν πρόλαβα να κάνω 100 χλμ πριν με βρει ο άχρηστος και με στείλει νοσοκομείο.

Θα ενημερώσω έτσι κι αλλιώς.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Καλα τα λενε οι yiannis και vaska.
    Η ευστροφια που πετυχαινεις με μια "ελευθερη" εξατμιση καθε αλλο παρα αμελητεα ειναι.
    Περα απο αυτο ομως κερδιζεις και σε βαρος, η μαμα εξατμιση ειναι θεοβαρη ενω η αφτερμαρκετ ζητημα να ειναι κανα 2 κιλα. Γλυτωνεις δηλ. περιπου 10 κιλα μονο απο αυτο και επειδη τα παπια ειναι που ειναι ελαφρυα απο γεννησιμιου τους μιλαμε για μια εξοικονομηση βαρους ~10%.

Ετσι εχουμε εναν συνδιασμο ευστροφιας και μειωμενου βαρους που στο δυναμομετρο μπορει να μην βλεπουμε διαφορα αλλα στον δρομο να πηγαινει καλυτερα.

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yiannis172 Προβολή μηνύματος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images.jpg 
Προβολές:	140 
Μέγεθος:	5,7 KB 
ID:	310922 Σε Innova.
    Επισης επειδη τοτε (στο σχολειο),ειχαμε παρα πολλοι Innova,ειχα δοκιμασει στο ιδιο μηχανακι και την Takegawa και την Sebring και η Daytona ηταν με διαφορα η καλυτερη σε αποδοση.
    Αν βλεπω καλα παντως δεν εχει σωληνα σταθερης διατομης οπως η μοτοσπορτ...κατασκευης ιαπωνιας δεν ειναι?

Ευστροφια που λες στο αλλο μηνυμα ,κερδιζεις και με τον τροπο που ειπα πριν ,και παραμενεις και ''στελθυ''...

Παντως πολλες φορες το φτωχοτερο μειγμα βοηθαει στην ευστροφια αλλα οσο ανεβαινουν οι στροφες πρεπει να πλουτιζει...ισως για αυτο διαβαζω για διαφορα στις μεσαιες...

Ινδονησια.Και η Τakegawa θυμαμαι ειχε παρομοιας σχεδιασης λαιμο,η Sebring κλασικο σταθερης.Πλεον παντως δε βλεπω στα παπια εξατμισεις φιρμες οπως πριν καμια 10ρια χρονια +.Ολο κατι απομιμησεις και διαφοροι τενεκεδες σκετοι παιζουν...το χασαν το μερακι και οι πιτσιρικαδες

Ινδονησια.Και η Τakegawa θυμαμαι ειχε παρομοιας σχεδιασης λαιμο,η Sebring κλασικο σταθερης.Πλεον παντως δε βλεπω στα παπια εξατμισεις φιρμες οπως πριν καμια 10ρια χρονια +.Ολο κατι απομιμησεις και διαφοροι τενεκεδες σκετοι παιζουν...το χασαν το μερακι και οι πιτσιρικαδες
    Mαλλον κατι παρομοιο με Yuasa Japan/Taiwan πρεπει να παιζει. Απ'οσο ξερω ιαπωνικες ειναι η takegawa (σιγουρα αυτη) και daytona.

Παλι καλα να λες...εγω παντως το 90% να εχει μοτοσπορτ ''σπ@σ@ρχιδε ρεισινγκ'' θυμαμαι...

Banned
    Στο glx μου εχω μια fuego με σιγαστηρα μαμα αλλα ο λαιμος Ισοπαχης σε ολο το μηκος του
    Με πολυ ποιο ομαλη κουρμπα απ τον μαμα και οντως πηγαινει και τραβαει καλυτερα αλλα ο θορυβος ειναι απολυτα νορμαλ

Ας δω moriwaki σε παπι και τι αλλο παντως...

Αν διαβαζεις dimitrisk7 δες...
    http://japan.webike.net/products/2133637.html
    μεχρι και τιτανιου βγαζουν οι απιστευτοι οι nipponαδες για το cub...
    http://www.youtube.com/watch?v=S4frqRRo5Fk
    Τελευταία τροποποίηση από IRA57; 03/03/2014 στις 22:51.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από IRA57 Προβολή μηνύματος
    Mαλλον κατι παρομοιο με Yuasa Japan/Taiwan πρεπει να παιζει. Απ'οσο ξερω ιαπωνικες ειναι η takegawa (σιγουρα αυτη) και daytona.

Παλι καλα να λες...εγω παντως το 90% να εχει μοτοσπορτ ''σπ@σ@ρχιδε ρεισινγκ'' θυμαμαι...
    To Site της,σαν εδρα την Ινδονησια εχει και λογικο ειναι αφου εκει ειναι η ''Μεκκα'' της βελτιωσης του παπιου (ολες οι γυρω περιοχες).Η Takegawa για το Innova,πρεπει να φτιαχνοταν απο τον αντιπροσωπο στην Ελλαδα,γιατι ελεγε πανω by....ταδε.

To Site της,σαν εδρα την Ινδονησια εχει και λογικο ειναι αφου εκει ειναι η ''Μεκκα'' της βελτιωσης του παπιου (ολες οι γυρω περιοχες).Η Takegawa για το Innova,πρεπει να φτιαχνοταν απο τον αντιπροσωπο στην Ελλαδα,γιατι ελεγε πανω by....ταδε.
    :rotflmao::rotflmao:

Νέο μέλος
    Ευχαριστω για τις απαντησεις. Πηρα motosport ( οχι την full racing ) και χρησιμοποιω ενα σιγαστηρα και φαινεται κομπλε σε λιγο θα σας πω και απο αποδοση τι γινεται

Φιλοσοφικη ερωτηση...Σε ποιο πρωταθλημα τρεχει μηχανακι με ''μοτοσπορτ'' και εχουν και μοντελο ''full racing''?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. εξάτμιση σε CB super four
    από ruyjin στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2004, 15:01
  2. Πωλειται Εξατμιση Akrapovic
    από DUKASII στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2004, 09:35
  3. εξατμιση για KTM LC4 SM
    από dez στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket